Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz !Overdose! #74494 üzenetére
Ha látnád...itt áll az èpület előtt az enyém...rajta lóg a töltő.
-
DeFranco
nagyúr
válasz !Overdose! #74494 üzenetére
jó is akinek van garázsa... itt hülyén nézne ki 15m lengőkábel...
-
Kornel
veterán
swift2-nél nagyon meg kell nézni a váltót, mivel lehet, hogy szar.
a gyári is tud róla, csak hallgat.
van akinél előjön, van akinél nem.
ezen kívül nagy baja nincs, a láncos motor nagy előny, motor élettartam lánccal, olaj kell neki, és elmegy bármeddig, amikor kocsit nézegettem legutóbb, láttam egy 260 ezret futottat is, szépen járt.futómű nem rossz, de egy H&R szettel még jobb
-
w333
félisten
válasz a_tesz #74471 üzenetére
Maximálisan egyetértek, nagyon jók a 2005 + Swiftek, nekem ami tetszik (kis pörgős autó, nagyon jó futómű, kormányzás, váltó, GS verzió elég fullos, keveset fogyaszt, láncos motor, olcsó fenntartási költség)
Tudom hogy a Leon és Golf 5 sokkal jobb autók, de nagyon félek hogy valami zsákbamacskába belenyúlok, aztán a fél életemet az alkatrészekre és szervizre költöm (406 -al nagyon megszívtam)
Magyarul olyan autó kell amivel Bp. napi 30-50km autókázok, és évi max. 3X külföldre megyünk a családdal feleség és 9 éves gyerek, de csak ide a szomszédba vagyis Erdélybe
Ismerősöm már megjárta a családjával Montenegrót, és Olaszországot, akkor csak nem lehet az olyan rossz, de ha bárkinek is ellenvetése van csak nyugodtan szóljon
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
!Overdose!
őstag
válasz neduddki #74488 üzenetére
Persze. Azon lehet vitatkozni, hogy honnan hívunk lemerültnek egy akkut, de a kolléga akkuja állítása ellenére bizony valamilyen szinten, sőt igazából nem is kicsit le volt merülve. Így valóban lehetséges, hogy 7 óra alatt sem töltötte maxra. Ha valóban nem lett volna lemerülve, akkor ugye nem töltötte volna 7 órán át a töltő.
Egyébként a papíron 3.8A-es töltő a valóságban majdnem 4A-rel tölt. A Lidl félét megmértem.
Mindegy is. Nagy piros pont a kollégának, hogy legalább tölti az akkut!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
zolikaDB
veterán
válasz !Overdose! #74484 üzenetére
Ööö izé. Beindította hajnalban az 1.4 rettenet aszfaltgyilkos elfogót. Nem is kellett erőlködni, elsőre jó volt, csak hosszabban tekert, de gondolom nem is kell 800A indítóáram az én kocsimnak, úh a viszonylag lemerült akksi is lehet sikeres...
Csak 1 hónapja nem voltam vidéken, városi kis távok, meg jöttek a minusznyócak, kint is áll a lelkem az uccán, hát megérdemel egy kis töltést.
Ezek szerint holnap megint felteszem. -
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #74484 üzenetére
HI!
azaz 62Ah-akku amibe ~25*eta [Ah] belemeyen es meg nincs feltotve az lehet reszleges es teljesen lemrult is
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
8th
addikt
válasz Kornel #74483 üzenetére
És sokáig az mk6 Fiesta ST-re voltam rákattanva. Akkoriban még nagyon drága volt mostanra pedig szét lett rúgva mind. Pedig az is milyen patent kis kocsi. 2liter szívó lehet ütni vágni.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #74477 üzenetére
HI!
na mesejje Nked mennyi 3.8x7?
udv
neduddki
mod: es akkor Etuska nenirul megne is beszitunk:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
DeFranco
nagyúr
válasz !Overdose! #74477 üzenetére
na most van fight
neduddki vs. !Overdose!
ilyen még úgysevó't mostanába'
-
Kornel
veterán
felni mágusok. létezik vajh' osztókörmódosító 4*100-ról 5*114,3-ra?
-
zolikaDB
veterán
Az lehetséges, h a 3.8A-es Lidl-s töltőm nem tudta fullra feltölteni a 62Ah-s nem lemerült akksimat 7 óra alatt?
-
a_tesz
Korrektor
A második rendben van, szülőknek ilyen van feketében, most lesz 7 éves, de eddig két baja volt, egyszer a kulcsban lemerült az elem, tavaly télen meg az akksi dobta be a kulcsot Sokat vezettem, miután megvettük, azon kívül, hogy magasan ülsz benne (mint minden mai autóban), nekem teljesen bejött. Pesten és autópályán nekem 7 liter volt az átlagfogyasztás, országúton 5,5, de volt ismerős, akinek mindegyik érték két literrel több volt. Szerintem észfüggő, mert azért lassan én sem szeretek menni...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
w333
félisten
válasz MunezXBK #74466 üzenetére
És tényleg ... Link
centrálzár – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – ESP
Bocsi de ezt nem hagyhattam ki, nehogy magadra vedd, csak poén
(#74469) kornelka
Azt én is nagyon elfogadnám ... kár hogy csak 3 ajtós létezik belőle
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Ez a bucsus kamu tuningfos ami alatt se futómű se fék se motor se semmi alig olcsóbb mint egy korai Swift Sport. Bazári szar. Bele nem ülnék.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
w333
félisten
válasz runner 125 #74458 üzenetére
De most őszintén ki vásárol meg egy ilyen bohóc autót ?
Én ha egy ilyen kis Swift -t tuningolnék, max sötétíteném a hátsó ablakokat, 1.6 Sport hátsó lökhárító dupla kipufogóval, max.16" alufelni + valami komolyabb féktárcsák
De akinek egy ilyen borzalom kipattant a fejélből, annak biztos elgurult a gyógyszere
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #74460 üzenetére
HI!
Ez kell Nked, van tempomat fojjamaosan szabajjzot kongyi otomata valto inteligecsn hazavazato otomata... alad csak ez valo...
udv
neduddki
p.s.
udv
neduddki
-
runner 125
nagyúr
"Eladóvá vált a Devil tuning bemutató autója..."
Szerintem a "v" helyett "b"-t akartak írni. Ez van, ha egymás mellett van a két karakter.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
addikt
-
TaaT
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz !Overdose! #74436 üzenetére
ja csak a D15 ritkabb, meg a VTEC-E miatt tobbet kernek erte, ami kb sosem jon vissza a kisebb fogyin
több drón kell ;P
-
w333
félisten
-
!Overdose!
őstag
A fogyasztásával elégedett lennél. Le se merem írni, hogy nekem mennyit fogyaszt városban (Bp), mert ahogy olvasom itt mindenki 10 körüli értékekkel dobálózik, ami szerintem horribilis, persze az én útvonalamon nincs nagy dugó és a táv is hosszabb. Iszonyú rövid idő alatt melegszik be még nagy hidegben is. Viszont a te keretedből fiatalabb, modernebb, biztonságosabb autót lehet venni.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
bitpork
nagyúr
válasz Napfénysüti #74439 üzenetére
Egy fejszét max
(#74440) neduddki: Rohaggyak mög kikeresten hahun: 1 azaz 1 db tartalmaz tempomatot. Automata mög égysenemse van...
(#74441) TaaT: Van. Csere.
(#74444) runner 125: Te is. De konkrétan az egyik üzlettársam ma reggel ezzel ébresztett viberen. Meg már Mágus is oltott vele. Munez pedig a következőt ízeni a dustert ajánlóknak: "papírzsákban r*hadjon meg"
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
TaaT
nagyúr
Erre van valakinek valami ötlete? [link]
Give them hell Ukraine!
-
w333
félisten
válasz !Overdose! #74436 üzenetére
Igen valahogy én is így gondolom (nem rossz a Civic de nem is legjobb) szeretem ha egy autó megbízható, viszonylag korrekt a fogyasztása, dinamikus (előzéskor vannak rejtett tartalékai) kanyarban befekszik stb.
-
bitpork
nagyúr
-
!Overdose!
őstag
-
w333
félisten
válasz neduddki #74430 üzenetére
Kb. 100e km vettem 3-4 évesen, hatalmas csalódás volt
Futóművel semmi nem volt, de minden elinduláskor nagyon remegett
Szerelők mondták valami gond volt a váltóval ...(#74431) !Overdose!
Igen ez szép, de lehetetlen normális 1.5 vagy 1.6 találni, sok belőle a VTI ami gondolom hogy az összes ki van hajtva
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
futomu hogy birta? /mennyi km votl benne?/ esmeros...:- (
udv
neduddki
mod: over: jeee a szoporollerfelnik:- )))
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Tothgera30 #74426 üzenetére
Nekem rosszabb utakon a hátsó fékpofa biztosítékok is kilazultak kb. (havi 1X) aztán csingilingelt az egész, persze kalapács a csomagtartóban alap felszereltség volt
(#74427) !Overdose!
Az melyik is és hogy néz ki ?
(#74428) footy
Drága ... és az újabb Toyota afrikai összeszerelésről inkább (no comment)
-
-
Laraxior
titán
válasz Mágus2 #74417 üzenetére
A fönököm (az egyik, mert ugye nálunk, mindenki annak hiszi magát) most vett nemrég egy Seat Alteát, 1.6-os benzin. A minap mondta, hogy 9,5öt eszik Szintén rövidtávazik, melóhelyre be és késöbb haza.
(#74422) footy: Ö nem is lepödött meg, ö tisztában van vele, az 1.4esek is beszippantják a 9-et, nem lepödünk meg ezen, de ez a dizeles...
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
footy
addikt
válasz Mágus2 #74417 üzenetére
Amugy en is azt hittem baj van az autommal, olyan fogasztasi adatokat lehet olvasni a neten.
Aztan rajottem hogy 99% kamu.(#74418) joamilestoné
AZ mondjuk gyanus Bar ez nalam nem kizaro tenyezo. En meg egy Punto2-t is bellalnek, na az mondjuk tenyleg keveset eszik 1.2 8V-vel[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Laraxior #74416 üzenetére
Akkor majd jönni fog, hogy az nooormális, hogy 7,5-öt eszik a tdi, hol keressem a hibát....(a fejben)
Pedig mindenki megesküdött a keresztannya halott tengerimalacának életére, hogy 180 lóerősre húzva, padlógázon sem eszik 6 liternél többet.
footy Ha messze idegenbe megyek, akkor tényleg keveset fogyaszt, 5 alatt, még tankolás szerint is, de lerontja a jó átlagot a város hidegen, sok indítás. Jó átlagot akkor lehet produkálni, ha messzebbre mész egyhuzamban, mint 200km.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
"az 1.6 16V nem tul jol sikerult konstrukcio."
ha csak a motor megbízhatóságát nézzük akkor pont ellenkezőleg. persze EGR problémáról én is hallottam már de nem jellemző.
"A fogysztasa viszont tutira nem lesz 10 alatt varosban."
Vidéki városban, korán elváltva simán lehet 10 alatt
Give them hell Ukraine!
-
footy
addikt
Swift : Olyat kell venni ami tetszik is, de a Swift kicsi belul nagyon es a csomagtartoja is. A 6-7L szerintem max vegyesben, vagy a fedelzeti szerint. A spritmonitoron nezz szet, en 7,5 alatt nem latok varosi fogasztast.
Leon: En ugy tudom hogy ebben az 1.6 16V nem tul jol sikerult konstrukcio. (nekem EGR es hajtokarcsapagy problema remlik, de majd valaki megmondja ha nem jol emlekszem ) A fogysztasa viszont tutira nem lesz 10 alatt varosban.
Golf5: Ennyiert tuira sok lesz benne.
Civic?
-
w333
félisten
válasz DeFranco #74400 üzenetére
Persze tudom hogy ettől semmi baja nincsen, csak hát a Ford benzinesek nekem kicsit furák, nem azt mondom hogy rossz de pl. egy Swift sokkal simábban csendesebben megy
Ford -ból a Modeo a legjobb abból is a jó kis csattogós 2.0 TDCI (131LE) szerintem ez a leghangosabb diesel, de úgy megy mint a vihar
-
hobizoli
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz runner 125 #74403 üzenetére
Volt fent egy amit kinézett, beszélt is az arccal, teljesen rendben van azt hirdették 1.55-be. De most belementek oldalról, és leszedte.
Szerintünk (többi munkatárs) is sok egy 15 éves autóért a másfél guriga, de tudod milyen amikor szívvel vesz autót az ember, majd a következöt jobban meggondoljaBár nekem is tetszik ez az Audi, de én valami quattrot vennék, jó nagy motorral De neki fontos a fogyasztás, abban a hiszemben van, hogy dízel akkor 6 liter.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
MunezXBK
nagyúr
De...főleg, hogy csak 5 gangos.
-
bitpork
nagyúr
Az 400k, de mivel 4 karika van az 4x szorzó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest