Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeherceg
aktív tag
Szerintetek ha superb-be rakok egy xenon szettet a projektoros lámpa mögé, fog vki engem baszogatni? Tudom h nem lesz auto magasság állító, de a mosó rész is ki van alakítva
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
szokeherceg
aktív tag
válasz Rhino666 #47502 üzenetére
Évi 3000km-re dízelt akarsz venni? Sztem nem túl jó ötlet.. Gondolom akkor csupa kis távokat mennél vele, egy hideg dízel nem fog neked városban 5 literrel elpötyögni. Vegyél egy combos benzinest, és akkor az az éves 4-5 tank benya minden cseppje egy élmény lesz. Szerintem
-
szokeherceg
aktív tag
hatodik éve járok 1.9 pd tdi superbel, semmi említésre való gond nélkül, sztem igenis megbízható konstrukció.
[ Szerkesztve ]
-
szokeherceg
aktív tag
Egyszer kipróbáltam az ósönös csoda 95öst a robogómban.. Normál benzinnel elmegyek egy tankal 250km-t, azzal a fossal 160at tudtam menni csak
-
szokeherceg
aktív tag
Szerintem az ország legtöbbet futott B corsájában ültem ma. 1 millió 230ezernél jár, első gazdás, gyári dízel motorral
-
szokeherceg
aktív tag
Halihó, van másfél-két millióm, szeretnék venni egy dízel a6-ost, vagy egy e39et, de ahány ember véleményét kikérem, annál jobban elbizonytalanodom.. Melyik típust ajánlanátok? Beszéljetek le az egyikről légyszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest