Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz mephi666 #58099 üzenetére

    A gond az hogy ez kamion volt aminek ugye kicsit túl kell mennie hogy el tudjon kanyarodni az utánfutó miatt. Tehát a kijárat vonala elött még nem fog kanyarodni mert akkor letarolná a póttal a padkát.
    Csak itt az a legnagyobb baj hogy a körforgalomban segíteni kell a forgalmat indexeléssel, ha mindenki a lekanyarodásig várna akkor egy forgalmasabb úton nem jutna ki senki, beállna az egész pedig pont az a körforgalom lényege hogy gyorsabb legyen mint egy lámpás. Nekem totál természetes hogy ha látom indexel ki akkor megyek be. Alapból azt feltételezem hogy mindenki tudja mit csinál...bár ez mostanában így nyáron pont nem jó annyira betegül vezetnek egyesek. Ilyenkor különösen sok a baleset, meg mindenki gyorsabban megy mint kellene.
    Türelem sincs, most délelőtt előttem tolat ki autó parkolóhelyről, intek hogy jöjjön kiengedem mert már félig kilógott a segge és ilyenkor a legrosszabb az lenne hogy kikerülöm, erre persze mögöttem lévő dudál pedig látja hogy nem poénból ácsorgok hanem kiengedek valakit. Szegény legalább 5 egész másodpercet veszített azzal hogy kiengedtem az előttem kiállót, mondjuk amúgy is ki kellett engednem mert kellett a helye.
    Régen volt ennyi idióta az utakon, mintha egyre több lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés