- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Jaja, nem az adobe standard, hanem a Camera Standard profil volt.
Az adobe standardnál olyan döglött minden, nem mondom, hogy rikítson, de azt a szürke fátyolt nem szeretem, ami néha zöld, barna, rózsa szín. Még ki kell próbálnom saját képeken is, azok számomra többet mondanak.
Nem tetszik a kis ajakfény?
De a bőr nem jobb? Nincs benne a szürke. Amúgy meg most nem is értem ennek a 10-esnek a profiljait, melyik minek felel meg a régiek közül. Az Adobe szín a korábbi Adobe Standard? Szokni kell még ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az adobe standardnál olyan döglött minden, nem mondom, hogy rikítson, de azt a szürke fátyolt nem szeretem, ami néha zöld, barna, rózsa szín. Még ki kell próbálnom saját képeken is, azok számomra többet mondanak.
De a bőr nem jobb? Nincs benne a szürke. Amúgy meg most nem is értem ennek a 10-esnek a profiljait, melyik minek felel meg a régiek közül. Az Adobe szín a korábbi Adobe Standard? Szokni kell még ezt.