- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#31733248 #85877 üzenetére
A Panasonicra nagyon ráférne már egy rendes fókuszrendszer videóhoz, ami nem idegbeteg módjára rángat, huntol meg ha rá van kapcsolva az arckövető AF, akkor nem a háttérre élesít állandóan.
Sok vlogger szív a Panákkal és a következmény mindig az, hogy visszacserélik egy Canon DSLR-re, aminek szembefordítható kijelzője van. Vagy bevállalják, hogy nincs szembefordítható kijelző és akkor Sony. Nekem még nézni is fáj az ilyen vloggerek anyagait, akik bármilyen Pana vázzal szenvednek.
Persze egy kis odafigyeléssel megvannak a trükkök, hogy ne legyen akkora szopó, de a Panasonic AF rendszere egyáltalán nem alkalmas a "run & gun" videózásra.
Másik mániám a csúcsfények kezelése. Sajnos azzal a Panasonic sem tud mit kezdeni, hogy ekkora a szenzor és ekkora dinamikát tud, ez még rendben is van, de van aki egyszerűen nem akar V-Log vagy HLG képes kamerát venni, főleg nem azokkal az anyagokkal még szívni az utómunka alatt. De még ezekkel sem kerülhető ki teljesen, hogy a Panasonic "highlight rolloff" kezelése csapnivaló. Egy Blackmagic PCC bár más téren szívás, de ebben például MFT szenzor létére sokkal jobb.
(Tudom ne picsogjak ennyit, vegyek egy Arri Alexát meg hozzá egy focus puller rabszolgát
)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kutya topik
- Peugeot, Citroën topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest