Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Jól kiszúrt velem tegnap az FL-LM2 kisvaku.
Végre összeállt a legó-bringám, feltekertem gyorsan vele a Gellérten a rétre pár fotóra, mivel az idő már közeledett a sötétedéshez, bedobtam a 36R-t is a táskámba. Ott vettem csak észre, hogy a 36R-ből múltkor kifogyott az akku, és most csak a miniszettel voltam fent, nem volt nálam tartalék. Sebaj, van a kisvaku, felrakom azt, egy kis fillre amíg sötétedik blue hour elején még az is elég. Lövök 2-3-at, még minden működik, áttolom másik helyre a bringát, és elkezd össze-vissza működni, pl. lövök -2 alexpó és vaku +0.3, minimált villant; vaku +0.7 hajszállal erősebb; vaku +1.0 villant egy jókorát, túl sok is lett, vissza 0.7, nem villan... Onnantól kezdve 80%-ban el se sült, bármit állítottam, fill, slow, slow2, manual. Kikapcsoltam, levettem, megtörölgettem a kontaktokat, semmi. Ma este itthon megpróbáltam megint, hogy behalt-e, vagy hátha a hideg miatt volt, de semmi. Ellenben a délutáni fotók után az akku már elkezdett villogni, úgyhogy kicseréltem másikra, erre azzal egyből villant...
Legalább valami figyelmeztetés lenne, hogy "hé öreg, csak fullos akkuval vagyok hajlandó elsülni"
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest