- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Jól kiszúrt velem tegnap az FL-LM2 kisvaku.
Végre összeállt a legó-bringám, feltekertem gyorsan vele a Gellérten a rétre pár fotóra, mivel az idő már közeledett a sötétedéshez, bedobtam a 36R-t is a táskámba. Ott vettem csak észre, hogy a 36R-ből múltkor kifogyott az akku, és most csak a miniszettel voltam fent, nem volt nálam tartalék. Sebaj, van a kisvaku, felrakom azt, egy kis fillre amíg sötétedik blue hour elején még az is elég. Lövök 2-3-at, még minden működik, áttolom másik helyre a bringát, és elkezd össze-vissza működni, pl. lövök -2 alexpó és vaku +0.3, minimált villant; vaku +0.7 hajszállal erősebb; vaku +1.0 villant egy jókorát, túl sok is lett, vissza 0.7, nem villan... Onnantól kezdve 80%-ban el se sült, bármit állítottam, fill, slow, slow2, manual. Kikapcsoltam, levettem, megtörölgettem a kontaktokat, semmi. Ma este itthon megpróbáltam megint, hogy behalt-e, vagy hátha a hideg miatt volt, de semmi. Ellenben a délutáni fotók után az akku már elkezdett villogni, úgyhogy kicseréltem másikra, erre azzal egyből villant...
Legalább valami figyelmeztetés lenne, hogy "hé öreg, csak fullos akkuval vagyok hajlandó elsülni"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmgyűjtés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest