- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Az van, hogy mindig A jobb mint B eredményekre akarunk jutni, és ez alapján választani. De a fotózásban (és az élet legtöbb területén amúgy) rohadtul nincs értelme ilyen összehasonlításoknak, főleg olyan területen, ahol tényleg ennyire hajszálnyiak a különbségek. Volt egyszerre 25/1.4-es és 25/1.7-es Panám, őszintén szólva azért tartottam meg az előbbit, mert sznob vagyok, és nem azért, mert láttam volna a képeken a különbséget a javára. Van, persze, hogy van, de közel sem annyi, hogy újonnan 3-szor annyit kérjenek érte. Egy hétig volt nálam az Oly 25/1.8 is, arra sem mondanám, hogy kétszer annyit ér.
A tartósság persze más kérdés, jórészt műanyagból van a kis Pana, szét nem bontottam, hogy belül mi van. A bajonett fém, úgyhogy alapvetően nem kell aggódni érte.
Amúgy az Oly 45 is plasztik kívülről, de a bele fém. Ha veszel egy Panát, majd belenézünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest