Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
topikk
üzenetére
Alapvetően kisebb, gyorsabb, picit élesebb is a 40-150PRO. De E-M1-el szerintem bőven nagyon jó egy 50-200SWD is, ráadásul hosszabb a tele vége, ami azért jól jöhet. Ha nem szempont a váz kis mérete, akkor én is ezt az utat járnám (mondjuk nekem már meg van az E-M1 és az 50-200SWD
). Ami buktató lehet, hogy ha más m43 vázra tennéd, akkor azon nem fog úgy funkcionálni, mert lassú lesz az AF.Szoktam javasolni, hogy ha jársz XVII kerület, vagy Maglód felé, akkor meg tudom mutatni ezt a párost.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ami buktató lehet, hogy ha más m43 vázra tennéd, akkor azon nem fog úgy funkcionálni, mert lassú lesz az AF.