- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Warning, the following stunts were performed by trained professionals or under the supervision of professionals on a closed course. Do not attempt this at home.
De tényleg. Reptér e célból lezárt részén, engedéllyel. Ott szabad
Én meg csak fotóztam.Grga: ha viszont világosabbra húztam, akkor a vörös csatorna égett ki, ami szerintem sokkal rosszabbul nézett ki. Amúgy a világítótornyosat nem érzem annyira alexpósnak. Tényleg ilyen kicsit sötét volt (ld. -1/3 FÉ-kel 1/80 a Nap irányába), a Nap már lement, és az ég csupa felhő volt.
Dolphin: a múlt év derekáig feldolgozott képeken döntően használt presetemben 10 szaturáció volt, az év végefelé és idén befejezett képeken 0
Na jó, a Velvia filmszimuláció valószínűleg elég sokat ad hozzá, még így felére lehúzva is. De azért remélem egy Rizsavi-festménytől megkülönböztethetőek maradtak 
Alexpósság: mint fentebb írtam, ahol a napkelte / naplemente volt a fő tárgy, ott úgy lőttem be, hogy az égbolt ne égjen lehetőleg nagyon ki, és amennyire csak lehet, megmaradjanak a részletek és színek. Ld. májusban volt egy nagyon szép napkelte, ahol volt pár kép a Gellért-téren és a Sziklakápolnánál a Szabadság-hídról, aztán pár percre rá felértem a Gellért-hegyen a kereszthez, és lekaptam a napkeltét néző fiatalokat. Utóbbinál egy jó adag részletet, színt, kiégést beáldoztam, hogy jobban lehessen az embereket látni, és ott bármit is próbáltam (ld. a Nap körül a vöröses kiégés), nem tudtam már az égbolt szépségét visszahozni.
Már régóta sokan mondják, hogy alexpósak a képeim. Nekem viszont így adják. Mondhatni ez már személyes védjegyem része
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Viccrovat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én meg csak fotóztam.
Na jó, a Velvia filmszimuláció valószínűleg elég sokat ad hozzá, még így felére lehúzva is. De azért remélem egy Rizsavi-festménytől megkülönböztethetőek maradtak