Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hmm, a szenzor... Baromira érdekes, hogy ez nem gagyi kategóriába szánt cucc még manuálisan választhatóban sem tud iso100-at. De hogy az iso25K az mi a lótúrónak van benne, azt maguk a tetves fejlesztők sem tudják, mert jóérzésű fotós iso1600 fölé csak végszükség esetén megy, de hogy iso25K-ban valaki komolyan fotózni fog, bakker!
Ez a videó mizéria is. Miért nem akar mindenki egyenesen IMAX vetítésre alkalmas űberbrutál videókat. Alap, nem? Azt sem értem, hogy miért nem 3D-ben, az nagyon menő!?
Mi értelme van egy videót tűéles 24" monitoron 10 cm távolságról nézni? Attól jó a videó? Mert ha igen, akkor én nagyon nem erre a világra való vagyok, asszem.
(Moziztam már 60" (!) plazmán. Sima DVD-9 formátum volt. Inkább nézném azt, mint egy 80mbites fullHD-t monitoron... Kicsit más világ, pedig mennyire elmaradott, szinte gáz: dvd
)Egyébként 1000 hozzászólás és 100 m43 rumor oldal ellenére sem láttam leírva explicit, hogy milyen bajonettet használ (bár esélyes hogy figyelmetlen vagyok). Jól sejtem, hogy m4/3.
(még mielőtt valaki félreérti: azért nem sírnék ha lenne ilyenem, sőt!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Retro PCI-E videókártyák
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)