- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
a video resz nekem mellekes... es a korabbi tapasztalatokbol kiindulva nem is szeretnek vazra sokat kolteni, egy em10 mindent tud, amiert az mftt szeretni lehet. meg a penfen gondolkodtam, de nagyon nem eri meg a 2x arat, a tobbi oly meg feleslegesen nagy.
igen, a sarokba helyezett evf szerintem epp jobb szemnel lenne prakikus
nalam epp a bal a dominans, ezert is szerettem az em5ot, ott nem volt kerdes. nekem bejott az em5 kialakitasa is, ekkora vaznal eleve nem varom el, hogy egy kezzel tartsam stabilan, az obinal tamasztok.az scp a legjobb
az egyik kedvenc ficsorom olyn... ennel jobban mar csak az xt1 dedikalt dolgait birtam. a faramuci menu nem zavaro, ha hozzaszokik az ember, es ugyse megyek oda tul gyakran. panam sose volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nalam epp a bal a dominans, ezert is szerettem az em5ot, ott nem volt kerdes. nekem bejott az em5 kialakitasa is, ekkora vaznal eleve nem varom el, hogy egy kezzel tartsam stabilan, az obinal tamasztok.