Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
domedee
üzenetére
Már nem olyan nagy luxus egy használt Pana váz (persze minden relatív). Én megváltam a videókamerától, és a bevétel nagyrészt fedezte egy használt GM1 árát, ami második vázként is jól jön.
Viszonylag statikus témánál is időnként mutatkozó fókusz vadászós videók óta én inkább manuál fókuszt használok. Ha feléd futnak a gyerekek, ez nem annyira jó megoldás (bár gondolom ez is csak rutin kérdése), de ha csak előtted mozognak, akkor teljesen jó a manuális fókusz. Az 1/50-es zársebesség mellé nappal, szabadban úgyis nagy mélységélességet kapsz, főleg full HD felbontáson, nem is nagyon kell állítani a fókuszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest