- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
de!
csendes tag
válasz
Muerte68
üzenetére
Bár én is sokszor beltérben vagy szűk kültereken használom a 9mm-t, ezt csak a nyers erő alkalmazásának tartom.
Lehet arra is használni, hogy egy kis tárgyat felnagyítsunk a háttérhez képest. Tehát hogy egy kis meg egy nagy dolog kb. egyformának látsszon a képen.
Vagy lehet szempont az is, gyakran hasonló témáknál, hogy a rövid gyújtótávnak köszönhetően jó nagy legyen a mélységélesség.
Fotóművészetben műveltebb fórumtársak biztos tudnak mondani még egy-két szofisztikált use case-t.
Féltem megvenni, mert a legdrágább játékszerem, de 5 év alatt sem untam rá. Pl. most találtam egy születésnapi fotósort, ahol hol 9mm-rel, hogy 45mm-rel fotóztam, és tetszik az asszonynak, hogy bár groteszk formákat öltenek a családtagok a kép szélén, látszik a nagy zajlás egyszerre. :-)
De semmi garanciát nem vállalok, ami működik nekem, az lehet az életed csalódása neked. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest