Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Hát erről nem tudtam, pár hete vettem az obit még keveset használtam. Most egy nyaraláson volt bevetésen a kombó és szerkesztgetem a rawokat de nem tűnt fel. Inkább az hogy mennyire jó, éles, már nincs vágyásom a sokkal nagyobb (305vs70gr
), picivel élesebb (~9%), jobb stabis 12-35-re. Meg az is feltűnt, hogy a GWC1-et nem mindig érdemes vele használni
a vinyetta miatt. Videónál kafa, fotónál viszont ha szikrázó napsütés van akkor már mélyebben vinyettál. Az élességéggel viszont igazán ott sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), picivel élesebb (~9%), jobb stabis 12-35-re. Meg az is feltűnt, hogy a GWC1-et nem mindig érdemes vele használni
a vinyetta miatt. Videónál kafa, fotónál viszont ha szikrázó napsütés van akkor már mélyebben vinyettál. Az élességéggel viszont igazán ott sincs gond.