Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
madgie
üzenetére
Nem biztos, hogy megtartom a Fujit... Be kell ismernem, hogy nem tudok fotózni, és nem fotózok csak úgy, nem csinálok képeket gombákról, hegyekről, tavakról. A családról akarok képeket készíteni, és azt akarom, hogy ezek jó képek legyenek, ne olyanok, mint amilyeneket tíz családból kilencnél látok (zajos, pofánvakuzott, átgondolatlan, bemozdult képek). Alapvető szabályokat persze betartok (elpakolok a születésnapi torta mellől, hogy ne legyen benne a vasalódeszka a képbe, megválasztom a hátteret, figyelek a fényre, stb.), de ennél többre időm, energiám, tudásom, tehetségem nincs. Annyi a cél, hogy ezt a szintet tartani tudjam. Ehhez felesleges a Fujit a 300e forintos portréobival meg a többi fassággal fenntartani, pláne, hogy egyre háklisabb vagyok a cipelésre, nem akarok síelés/kirándulás/városnézés közben arra is figyelni, hogy a nyakamon/táskában/oldalamon ott lóg félmillió forint, ami nehogy eltörjön/karcolódjon/ellopódjon. Az esetek 90 %-ában elég lenne az X20 (vagy a 30, ha sógor megveszi a 20-at), esetleg mellé beszerezhetnék egy olcsóbb valamit, ami azért segít abban, hogy beltérben, kevés fénynél is legyenek nem túl zajos, esetleg bokeh-parádés képeim.
Érik bennem már ez egy ideje, értelmetlen tartani 700e forintos cuccot a polcon
De azért szeretem a Fujit, csak nem használom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azért szeretem a Fujit, csak nem használom...