Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
A 14-45 fém csatlakozós. A 14-42 II műanyag. Ha sokat cserélgeted az nem olyan hálás dolog. Meg aztán 45 a vége. A tesztek alapján ennyi az előnye. Továbbá ma is lehet kapni, csak nem kitben. Én nem vennék műanyag bajonettes objektívet. De ha nem cserélgeted állandóan, akkor nincs jelentősége.
-
80hun
addikt
Ha stabi nem fontos bele itt van egy tökéletes Olympus 14-42 II R 20e-ért

-
hito
nagyúr
Ok, köszi az infókat! Mivel a 14-42 II-es a 30eFt-os ajánlatomra egyszerűen nem válaszolt (azóta volt belépve), így valószínűleg a 14-45-ös fog maradni, de ezek szerint nagyon drága érte a 40 is. Na még meglátom. Lehet, hogy akkor inkább addig itt pihen a dobozban a GH2 váz és kivárok egy 14-42 II-est normális árban.
-
Studi
veterán
Dehogynem, csak már nem kapható. Az volt a Pana (és az egész rendszer) első kitobija, a G1-hez adták. De aztán valami megfontolásból gyorsan váltotta a 14-42 első verziója, a későbbi vázakhoz már nem volt 14-45. Ez viszont garantálja azt is, hogy ha 14-45-öt találsz, az már legalább 5 éves lesz, míg egy 14-42 II szerintem nem lehet több két évesnél. Addig volt jó a 14-45, míg ki nem jött a 14-42 II verziója.
-
-
hito
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Nem szeretek kölcsönkérni, a gépet is csak úgy fogadtam el, hogy addig odaadom az NX30-at
Felajánlások elől nem zárkózom el, de a kolduláshoz nem elég vastag a bőr a képemen 
14-45-ösért 40eFt jó ár? Ezt találtam még, persze csak ha odaadja egyáltalán 40-ért. 45-ért hirdeti.
-
tench
tag
Az megvan, hogy hova rakja. A laptoppal tudom olvasni a kártyát, viszont a kártyaolvasóval nem.
Az mts kiterjesztést nem tudtam eddig se importálni, viszont a mov- ot igen. Viszont most már azt sem.
Kezd bosszantó lenni a dolog..... Vki meg tudná nézni, akinek Pana+IPad+kártyolvasó kombója van, h ott is fennáll e ez a probléma?
Köszönöm -
Lassú Víz
addikt
Nekem megérte az árát. Kicsit játszós objektív, a CA-t utólag ki lehet, és kell szedni. Defish-t nem próbáltam, nem is szándékozom. A kép széle és a sarkok felé elég elrettentő tud lenni, de ne ott legyen a téma. Ha van rá keret, inkább egy Samyang 7,5 f/3.5. Szebb a képe, és több mint 2FÉ előnye van. Markolatos váznál könnyen belelóg a kezed a képbe, nem egyszer káromkodtam miatta.
-
Utka
aktív tag
G3 videó- SD kártya:
Nekem win alatt így néz ki az SD kártyán a video:
X:\PRIVATE\AVCHD\BDMV\STREAM\00001.MTS
ahol:
X:\ -- a kártyaolvasó betűjele
00001.MTS -- az adott videó file-neve (A sorszám növekszik)Lejátszásra vagy a VLC playert vagy a Media Player Classic - Home Cinema.
De ez asztali Pc, x86, win7
-
hito
nagyúr
Panasonic 14-42-es sima kitobiért mennyit szabad adni (amennyiért el is tudom adni gond nélkül)? II-es verzió. 30-at megér?
-
jjeahh
nagyúr
Ez igen, csak téglát ne csinálj belőle
Ha sikerül obit szerezned, itt az én kedvencem, nálam képminőség/stabilitás párosban ez volt a legjobb. Sokan sanity-re esküsznek, esetleg azt is kipróbálhatod... engem annyira nem nyűgözött le és kétszer kiakadt a gép tőle. -
Wa2x_
veterán
Zuiko vázsapka obikkal van valakinek tapasztalata? 9mm-es érdekelne, ha megér annyit, amennyi.
-
hito
nagyúr
Na most vagyok bajban. Holnap kapok próbára egy GH2-t, de csak vázat obi nélkül. Van valakinek gyorsba eladó 14-42 PZ obija?

-
t72killer
titán
Ha nem számít a kép széle, akkor inkább közelebb úszok/zoomolok (előbbi preferált), ha portré, amiben úgyis lenne víz/távoli, mosott háttér, akkor persze mehet f2.8-ra a cuccos.
A fő szempont most a videó, fotóban annyira nem rossz a kis E-PL5-ös, bár ott is sokat számítana pár FÉ-nyi hipertérugrás. Nem szoktam belebújni a DXO-s grafikonokba, most egy pillantás erejéig ránéztem, az A7s tényleg nagyon jó, print-ben (ahol ugyebár a 7II és a 7rII pixelei átlagolva vannak) hozza a többpixeles tesók teljesítményét, míg a 7II iso 800 után lemarad. A 7rII/7sII már túl drága nekem, max feléért vennék gépet (legyen az akár használt is 1év garival). Agyalok még 1 sort rajta, Februárban lesz a következő búvártúra, addig kéne dűlőre jutni - persze a jelenlegi házkínálat mellett patthelyzet van, uis házra sem vagyok hajlandó/képes 3k$-t kipörkölni, jó lesz annak a harmada is...
-
.mf
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
"Obitéren nehéz feljebb menni, uis f/6.3-nál tágabbra nyitott blende esetén nincs az a dóm-port, ami ne mosná szemétté a széleket."
S ha eleve úgy komponálsz, hogy a széle mehet a levesbe, majd krop, s valami fényerősebb obi (esetleg fix)? Így f6.3 helyett lehetne f2-f2.8 is, ami azért jópár FÉ előny. Vagy most videó a cél?
Szerintem is A7s, s abból is inkább a most megjelent m2. Magas ISO, most már belső 4k felvétel, stabi, több videós opció, és olcsóbb, mint az A7r2 (igaz, 3500 vagy 3000 USD már nem az a nagy különbség, fotózni pedig az A7r2 jobb). Formában hasonlóak, szerintem még gombkiosztásban is azonosak.
Hogy a m3 is belemenne-e majd, nem vennék rá mérget. A m1 és m2 széria tagjai szérián belül hasonló formájú és gombkiosztásúak, de a két széria egymástól eléggé eltér, és szerintem a m3 széria formája is változni fog, ergo nem fog passzolni. -
t72killer
titán
válasz
MrChris
üzenetére
Jogos, az A7s jó iránynak tűnik és az ára használtban már emészthető kategória. Stratégiai okokból viszont inkább az A7II-t nézném ki, uis az belepasszol az A7RII házába így később lehetne a gépet upgradelni. Ha az Ike kijön egy költséghatékony házikóval sztem meg is lépem a dolgot (főleg, ha a következő generáció "a7rIII" is belepasszol a házba). Mindkettő csak fullHD-t tud, de azt legalább rendesen.
-
MrChris
nagyúr
-
tench
tag
Sziasztok,
Van egy Pana G3 gépem.
Tegnap szembesültem egy olyan problémával, hogy nem sikerül videókat importálnom SD kártyáról.
IPAD mini 2- re menne a művelet, de a fotókon kívül semmilyen videó formátum nem megy át.
Már formatáltam az SD kártyát, ill a tabletet újra indítottam, de sajna az sem segített. A videókról is csak egy
kép megy át. Találkoztatok mostanában hasonló problémával?
Nem lehet, hogy a 9- es IOS- szel lehet a gond? -
80hun
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Igen az álomrendszer jó választás lenne , ott figyel benne az oly által fejlesztett 5tegelyes stabi is aminek gondolom jó hasznát vennéd.

Az Iso emelésre se lehetne panasz, egy olyat én is beviselnék szárazföldi fotózásra még ha csak manuált tudnék rá venni akkor is.
-
t72killer
titán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
"ami mFT-n f5.6, az FF-en f11" - DOF-nál mindenképpen, ergo a víz/búvármozgás effekten sem árt finomítani, ha az ember a nagyobb szenzorok irányába mozdul. A sarokélesség-téma hasonlóan égető, ennek utána kell még néznem. Bár nemrég kiadtak egy viziszörnyet, ami ezt a problémát hivatott kiküszöbölni - előtétlencse sík portra, potom 1kEUR, 1.25kg súly
. Ha ellennék MF-el (sajna videónál ez nagyon macera), akkor olcsóbban megúszható a nikonos-adapterezés.#70259: Azért tesszük 30centi-egy m hosszú vakukarokra a megvilágítást, min 30-40fokos beesési szöggel (a téma vakus képezés esetén ritkán van messzebb 1m-nél, a víz iszonyat "gyorsan eszi a fényt").
#70258: Ez még a civilizáltabb árazású rendszerek közé tartozik, bár Naughty-caméknál aranyárban mérik az utolsó kis csavart, amit természetesen meg kell venned hozzá. Igen, a portok a különböző lencsékhez tartoznak. Általánosságban kell az embernek egy makró (sík, leg"olcsóbb") és egy nagylátó (dóm, jó drága) port. Ez az álomrendszerem, csak nem tudom, melyik bankot kéne kirámolni hozzá
. (bár ez meg aluból van, a Csulu megeszi
) -
Lassú Víz
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Hmm. Akkor ami mFT-n f5.6, az FF-en f11. Gondolom a záridő már így is lassú amennyire lehet, tehát marad az ISO, azaz mFT 3200 helyett FF 12800 vagy a vakuból kell valami 4x-es fényű, esetleg a kettő kombinációja. De jó, hogy nincsenek ilyen irányú ambícióim. Enélkül is abnormálisan sokat költöttem már hobbi célra

-
t72killer
titán
Natúr 14-42-es alapzoom, f/5.6 v 6.3, már nem emlékszem. Obitéren nehéz feljebb menni, uis f/6.3-nál tágabbra nyitott blende esetén nincs az a dóm-port, ami ne mosná szemétté a széleket. A jóöreg nikonos obikkal lehetne f/2.8-ig elmenni, amiket a házon kívülre lehet akasztani, viszont Oly házakhoz olyan adapert nem gyártanak, házilag barkácsolnak egyesek. Amúgy a víz mozgása miatt se érdemes túl vékonyra fogni a DOF-ot, még követő autofókusz mellett is könnyen kiviszi az embert a víz az élességi pontból.
"búvártok megfizethető áron." - Kemény kérdés, itt a kamera árával azonos tételről beszélünk azzal a szigorítással, hogy alig van használt termék (ósdi 4-5éves vackaikat adják el az emberek alapos leharcolás után). Amit elfogadnék még árban az az Ikelite rendszer az 1k$ környéki áraival. Nagyon tetszik a Nauticam, sok profi is használja, viszont még a tengeri alumínium is korrodál (sajna az e-pl5-házikómat is elkezdte rágni a Cthulhu), maradnék a polikarbonát házaknál.
-
80hun
addikt
-
t72killer
titán
A tokozott E-PL5-öt is kezdem kinőni, úgyhogy nem játszik

Jel/zaj viszonyban sajna a vakuzás nagyon macera lent. Jelenleg 2 kisebb vakuval tolom, már őket se könnyű menedzselni (+nem voltak túl olcsók), jó lenne ISO-oldalról besegíteni egy kicsit. Faramuci módon a sekélyebb víz/világosabb környezet ~10m-en még keményebb lecke, uis ott a színeket kell helyretenni - ide uis már alig jut le vörös. Ezt mélynarancs szűrővel szokás helyrebillenteni (RAW-edit nem/ritkán elég), amihez kb iso3200-on kéne jó képeket+videót produkálni.
Tok szempontjából kb 60m-ig kéne hogy bírja a cuccos (eddig bírják az ikelite műanyagtokok), a fenti kőhalat 40-en lőttem.
-
t72killer
titán
válasz
MrChris
üzenetére
Az utóbbi időben énis kezdtem videóra átállni - kb újra kell tanulnom az egész "tudományt". Mielőtt bárki vetné azt a bizonyos követ, kéretik az elnézés, lévén még kamerán a tojáshéj... Van RAW-féleség: chroma subsampling és bitmélység a kulcsszavak. Ezekről hétköznapi videózzukhogyaniszapbirkóznakakölykök kameráknál ugyanúgy nem esik szó, mint a fotós raw-ról (=a legalapabb beállítással jönnek, mint fotónál a jpg).
Videós szinten a csúcs a tömörítetlen adatfolyam rögzítése HDMI-n vagy SDI-n keresztül egy ilyesmivel vagy profi géppel, mint a RED cuccok. Nem az én árkategóriám
.Az E-PL5-öm videójával nagyon nem vagyok megelégedve (kb az asszony telója jobbat tud, de a gopróm biztosan...), ezért nálam is téma lett a váltás - viszont nem tudom, hogy mire. "Haladjunk a korral" címen már 4k képes cuccot vennék, de fontos lenne az alacsonyabb képzaj is sötétebb téma esetén (búvárkodom...) - ez viszont nem fér bele a m4/3-ba, lévén jelentős szenzorfejlesztés nem történt az elmúlt 3 évben. FF felé kacsintgatok, ami viszont nagy+nehéz obik cipelésével jár (+kopasztással a kasszánál...) - szval nehéz döntés.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Videó egyre bonyolultabbnak tűnik ahogy belemélyedek. A bár nincs raw videó de a szofver oldal ugyan úgy vagy még jobban számít. A lejátszó programok, kodekek és szerkesztőprogramok kb mind más eljárást használnak amik alapjaiban határozzák meg a megjelenő képet Kb forfítottja történik mint a raw-jpg konverziónál. A gyenge adatmennyiségből hogyan, milyen trükkökkel lehet nézhető képet kapni.
-
MrChris
nagyúr
Azóta eltelt pár év és már sajnos az égi erdőkben gombászik.
-
válasz
MrChris
üzenetére
Két esetben könnyű megszivni tapasztaltabb embernek is: az egyik, ha sok van egy fajtából és "szuretel" az ember, nem figyel annyira egy idő után, belekeveredik egy hasonlító mérgező fáj. A másik, aki minden szart leszed, mert minden ehető gombát haza akar vinni. Ha nem ismeri igazán a (peldaul) szekfugombat, hát nem kell leszedni. És tényleg ismerni nem is olyan egyszerű, sokan nem tudják, hogy nálunk is kb. 10 fajta ozlab terem, a nagyja mérgező, van, ami kifejezetten súlyosan (értsd: akár halal)
-
hibavissza
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Amennyiben a JPG motort a fotós képalkotás részének tekintjük, akkor a videó minőséget is a kipottyant videó alapján kell megítélni. RAW videó hiányában ez még inkább indokolt.
A beállításokkal meg bíbelődni kell. Érteni kell hozzá. Ez van. Ezen a fonalon továbbmenve azt sem értem, ha valaki az Adobe RAW feldolgozójának alapbeállításai alapján alkot véleményt képminőségről. Főként egy cserélhető objektíves rendszernél. Mindenki (én is) bámulja a tesztábrákat, tesztfotókat, tesztvideókat miközben azok mindig más és más objektívvel készültek.Csak hangosan gondolkoztam....
-
Mercutio_
félisten
A videó tesztelés valszeg ugyanúgy külön "tudomány", mint a fotós része egy gépnek, és kellő rutin és a konkrét gép beállítási lehetőségeinek és szenzor+feldolgozó ismerete nélkül bele lehet futni user errorokba, vagy épp nem az optimális paraméterekkel elkészíteni az összehasonlítás alapját.
Gondolok itt olyasmire, hogy pl. az egyik váz alapból túlélesít, míg a másiknál rá kell húzni, mert alapból kevésbé éles (ugyanakkor több a részlet), vagy pl. az egyik esetben a csúcsfények felé van tartalék, míg a másiknál a sötét részek visszahúzásában lehet csodákat tapasztalni.Ezzel nem azt mondom, hogy a te konkrét esetedben nincs igazad, csak egy kicsit tovább gondoltam a témát.
-
jjeahh
nagyúr
Nem tudom, soha nem találtam ezelőtt még ilyent, gombahatározó facebook csoportban is kérdeztem mi ez, de ők is tanácstalanok, lehet felfedeztem egy új fajt
Mondjuk mostanában sok fura gombát találok, legutóbb pl. ezeket [link] [link], ezek sem tudom mik lehetnek, pedig kb. babakocsis korom óta gombászok -
Monya78
veterán
(#70211) jjeahh
Szépek! Ezek közül még egyiket sem láttam, sajna itt az alföldön nem valami változatos a felhozatal.(#70220) 80hun
Ezek már ismerős gombák
szintén alföld? Érdemes lenne egy kicsit nagyobb teret hagyni a téma körül, túl szűkre vágod.(#70221) Wa2x_
Van egy érdekes képi világa ennek az obinak, bokeh tetszik. -
hito
nagyúr
válasz
üzenetére
Na, merészelt valaki jobbnak tartanivalamiben a6000-nél egy másik eszközt rögtön itt teremtél, mint ha csak megidéztek volna

"Szerintem vegyél egy Panát, azoknak is jó a videója és talán vége lesz ennek a mértéktelen csapongásnak."
Na most aztán jól megaláztál. Tudod a csapongásnak van némi előnye is: az embernek lesz tapasztalata elsőkézből sok dologról. Nem úgy mint (bocsásd meg a személyeskedésem) Neked. Sony az alpha (stíleszerűen) és az omega is nálad, nem látsz túl rajta sajnos. Pedig ideje lenne videós szempontból közelebbről is megtekintened egy NX300/NX30-at, mert cseppet porlepte a témában a lexikális tudásod. De felőlem aztán nyugodtan maradhatsz a Sony bűvkörében, csak akkor ne hangoztass olyanokat amiről fogalmad nincs, de ami ennél is nagyobb baj, hogy tapasztalatod sincs. Kettőnk közül ugyanis azt hiszem csak én mértem össze első kézből a két eszközt.
-
jjeahh
nagyúr
De négyzet lett
Próba topikban próbálgathatod, amíg tökéletes lesz -
Wa2x_
veterán
Úgy kell, hogy a Flickr-en/ön, a nagy kép linkjét kimásolod, itt lent rányomsz a Link gombra, beilleszted a linket. Majd miután beillesztetted [link] szöveget törlöd, ennek helyére --> kimásolod a kis kép linkjét, rányomsz a Kép gombra, bemásolod a kis kép linkjét és kész.

-
Carasc0
őstag
Szia!
Ez tényleg egy olyan szitu ahol valóban szükséglet a kihajtható kijelzőre. Nos ez a veszély nem fenyeget! Eleve már csak azért sem, mert ilyen gépet véletlenül sem emelnék a magasba sok ember között, ahhoz picit drága eszköznek tartom. Sokkal szolidabb szitukban venném csak elő.
Amennyit és ahogyan meg készíteném a videót, sztem nem lenne vele baj. Még megrágom, egyedül az ára öregít meg de nagyon...
-
szlatinai
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Egy E-PL6-os kittből a 14-42-est szeretném eladni és venni egy főleg természet, táj alkalmanként makró fotózáshoz egy obit.
Makró obira nincs pénzem, a makrózást közgyűrűvel illetve nagyító lencse szettel szoktam megoldani.
Két obi van ami közül választanék az Oly 45/1,8-a és a Sigma 60/2,8.
Ti a fent megjelölt témákra melyiket ajánljátok? -
jeni
félisten
válasz
Carasc0
üzenetére
ha bent vagy a tömegben, koncerten, középen, hátul és előtted több 2 méter magas emberkék vannak akkor nehézkesen tudsz majd fotókat ,filmeket készíteni majd.
a videót nézve nem valami kényelmes a használata,tapi is jól jöhetne,olykor ebből adódóan gyorsabb is lehetne emiatt,annak függvényében,kiemelkedő obi van rá "hegesztve".a gép jelegét tekintve a csúcs "kompakt" kategóriába sorolsz majd vele.
a másik nagy előnye az LX100-nak,hogy a megvételétől számítva 1 petákot sem fogsz rákölteni vagyis pénztárca barát lesz neked. rosszabb esetben táskát,és memóriát kell venned ez a max.
-
Carasc0
őstag
válasz
Monya78
üzenetére
Hello!
1. A canon S3 IS gépemnek is egyik előnye volt a kihajtható kijelző... Hát nem tudom mi az előnye, mert 1-2x kinyitottam de aztán visszacsuktam mert úgy jobb volt.. Tehát nem hiszem hogy kell az nekem. Nem beszélve arról, hogy én kukucskás vagyok erősen.
2. A Zoom... Hát amennyi optikai zoomja van szerencsétlen LX100-nak végképp nem veszem zokon hogy lassú. Canon gépemnek is 12x optikai zoomja van, de fullba kitarthatatlan szóval 3x bőven jó...
3. A tipi-tapi... Hát inkább gombozok mint tapizok egy kijelzőt... Sztem a gomb és tárcsa alapú beállítás jóval gyorsabb...
Tehát szumma: egyiksem zavar....
Igen, Tin kolléga is írta, hogy ne szomorkodjak az árán annyira, mert az az optika brutality ami rajta van.
De mindenesetre köszönöm az észrevételeket.

-
Monya78
veterán
válasz
Carasc0
üzenetére
Pana LX100 néhány hátránya: (Én pl ezért nem vettem ilyet)
-lassú zoom-olás, videókon nézve 2-3 másodperc kell a két végállás között.
-nem kihajtható képernyő
-nem érintés érzékeny a képernyőHa Téged ezek nem zavarnak, akkor best of...
Bárcsak külön meg lehetne venni a Lx100-as obiját, az Lx100-as áráért. Relatíve kis méret eqv. 24-75mm F1.7-F2.8.
-
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Méghozzá olyannyira sokat fejlődött a pana jpeg motor, hogy ma pl. kölcsöngéppel, (amit harmadszor használok) egyetlen olyan képet nem lőttem, amihez hozzá kellene nyúlni. Ugyan ezt nem mondhatom el a lassan 3 éve használt em5 esetében. Nem tudom ma mi lett velem, de nézve a képeket, asszem megtértem/visszatértem.
A kicsi fókuszmezőnél is kisebb célra AF-fel hibátlanul lőttem a képeket a pinpoint AF-fel (e nélkül nem ment a panának sem, és mivel még manuál fókusz sincs a 12-32-n életmentő volt. U.ez oly-val fail lett volna...)PanAForever
!Ha ez még nem elég: a mez 3 zsebe közül a egy felet foglal el a GM1, egy banán még befér mellé!
-
Monya78
veterán
Köszönöm!
Oly E-M10 + Oly fix 75mm obi, mindkettőt nyitottan azaz F1.8-on, állvány nélkül kézből.
"Sigma 60/2.8 DN-re rá lehet tenni a Raynox DCR 250-et"
Kell egy szűrő menet adapter, a sigma 46mm-es szűrőmenetére pont nem lehet felrakni.
Raynox tud egyszer egy 43mm-t és gyári adapterével egy 52-67mm-t -
Wa2x_
veterán
Ja, meg egy kérdés. Sigma 60/2.8 DN-re rá lehet tenni a Raynox DCR 250-et?
Használta már valaki így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalabbis nekem.

Milyen új? És miből? Két darab használt obejktívről volt szó 
Egy van itt a hardveraprón, de mivel eladom, így nem szeretnék 30-nál többet adni érte, és 37-ért hirdeti, úgyhogy nem biztos hogy összejön a dolog. Akkor meg marad 40-ért a 14-45.
Felajánlások elől nem zárkózom el, de a kolduláshoz nem elég vastag a bőr a képemen 

de emiatt nehogy várj míg lesz egy 28-ért! Viszont ez darabos zoomos! Videó közben valszeg nem olyan szép ha zoomolsz.
Nyitunk egy GH2 hack topicot? 
.
. (bár ez meg aluból van, a Csulu megeszi

Heliossal