- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
ÁÁÁ ennyit nem tökölök én egy kép elkészítésén. Azért van a gépben fénymérés, hogy az dolgozzon. Azt tudom, hogy milyen helyzetekben kb mennyi és milyen irányú expó korrekció kell és kész.
Biztos velem van a baj, hogy igazából nem tudom jól és főleg elég gyorsan olvasni/értelmezni a hisztogram-ot.
Az utóbbi napok felfokozott hangulatát követően csak halkan jegyzem meg, hogy az 5n-en jóval később égnek ki a csúcsfények mint az mft szenzorokon. Bár azok is fejlődtek az ft gépekben használt szenzorokhoz, mondjuk az e3-hoz képest. Felüdítő, hogy lényegében az e3-hoz képest szinte felelőtlenül lődözhetek. Ha valamennyire mégis elszúrnám a jpg-et, és túl világos a kép, raw-ban visszahúzom, mert a részlet megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- HBO Max
- Okos Otthon / Smart Home
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest