Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mercutio_
üzenetére
"Sem te, sem Dare2Live nem értitek, vagy nem akarjátok megérteni, hogy van egy egyre szélesebb olyan DSLR tulaj réteg, aki vagy teljesen, vagy a hétköznapokban bizony marhára nem akar 5 kilós felszerelést cipelni...."
Te vagy képtelen felfogni hiába írtam többször le, hogy ha a méret/súly nem prioritás. Sehol se vitattam a méretsúly előnyeit. Ettől még akármelyik milc rendszert választja is az ember ha még az anyagiaktól el is tekintünk bezony kompromisszum fotós szemszögből.
Egyszerűen ledöbbent, hogy ijk, parci... meg még pár emberen kívül ennyire nem bírja a topic nagyja értelmezni amit írtam. lletve nem, nem bírja, nem akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest