Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
ROBOTER
üzenetére
――光電変換効率の向上に伴う小型センサーの画質向上という面で言うならば、たとえばマイクロフォーサーズは、ちょうど良いシステムサイズに収まっていませんか?
未来を見すえた上で、それが本当に最適解なのであれば、マイクロフォーサーズを採用しても構わないと思います。顧客に最大限の価値を提供するという観点で良いシステムとなればいいんです。
しかし、現時点で我々がEOS 5D Mark IIIやEOS 6DとEFレンズ群で出せている“絵の品質”は、将来のダウンサイジング新システムでも提供できなければならないとも思います。“一眼だからあの画質”ではなく、“写真”を撮影する装置として必要だと考えているからです。
Bocsánat a kicsit laza fordításért
- A szenzor hatékonyságának fejlődésének köszönhetően elmondhatjuk, hogy a kisebb szenzorok képminősége is fejlődött, például a m4/3 is egy optimális méretű rendszer, nemde?
A jövőbe nézve, ha tényleg a m4/3 lenne a legjobb, szerintem ennek az átvétele sem lenne gond. Ha ez válik a felhasználó számára a legmagasabb hasznosság kínáló rendszerré, ilyen szempontból elfogadható.
Azonban jelenleg mi az EOS ödéma3 és haddé, valamint EF-obik képminőséget megtartva (ebben a szóhasználatban nem vagyok biztos, hogy az angolból átvett downsizing melyik jelentését használja, de szerintem az objektív méretének csökkentése) leméreteznünk kell, új rendszer ide vagy oda. "SLR, tehát olyan a képminősége" helyett a "fénykép" elkészítésének eszköze szempontjából fontos, ennek alapján gondolom. (Ez a mondat nekem is zavaros, de kb annyit tippelek, hogy nem az OVF számít, hanem a kép és az eszköz kezelése maga)
Utána még beszél arról, hogy az új bajonett, formátum és méret még nincs eldöntve, miniatürizálás, stb. De már azt kimondani egy Canonnak, hogyha a m4/3 válik be a legjobban, akkor annak az átvétele sem gond, azért az már nagy szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest