- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Én összevetettem azonos beállítások mellett nagyobb érzékenységű raw fájlokból mit tudok előcsalogatni (ég és föld a különbség a gf3 javára)
Én összevetettem a videó képességeket (svenk, AF gyorsaság, élesség, össz-kinézet)
Én összevetettem a színkezelést (a nikon túldramatizálja az MM piros színeit, illetve még iso 100-on is megfigyelhető egyfajta színzaj, ami zavaró, és elég nehéz kiszedni NX-el)És végül egy ordító különbség (nem izó vadászoknak) érdekességképpen:
A marha nagyméretű piros műanyag MM táblákon kinagyítva gf3-nál figyelmes lettem valamire; mintha egy másik kép lenne egy layer-en aládolgozva, persze erős opacity minimalizálással (tévénél látok ilyet, ha egy másik adó belezavar ...tán úgy mondják úszik a kép), s nehezen de rájöttem mi ez; a másik tábla tükörképe halványan a műanyag csillogó felületén. Na ilyen a nikonnál nem fordult elő, ott a színzaj kiszűrésével - jobb esetben - egy homogén felületet kaptam.
Persze ezért is kapni fogok sokaktól, gondolom ezen emberlényeket nevezik pixelbuziknak...És még mindig nem eldöntött tény, hogy gf3 vagy nikon, mert az a kinézet és lcd...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest