Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
így megy ez...
sőt sztem a kowa obik miatt indult be a dolog, szal térjünk vissza rá: ha az a 8mm manuál olcsó és penge lesz, Mercutio_ tájképelésre akkor sem vennéd meg mft-re, csak mert manuál? inkább a méregdrága oly vagy pana af-os üvegek mellett döntenél? de komolyan, most ha félretesszük a "fotózás, érzelmi alapon" dolgot akkor is, észérvek is szólnának mellette, de te akkor is könyökből elutasítanád, csakmert mf? vagy ott a kodak 25mm F0.95, ami egy nagy keresővel, peaking-el egy álom lehet street-re, ráadásul elvileg 400 dodó lesz...(#34810) Mercutio_: ja az elsző hsz-d még nem volt olyan ellenséges, inkább az utóbbiakban bújt elő belőled az "analógia, de minek?" dolog..van aki élvezi és kész, nincs ezen amiért vitatkozni, én is csak azért vitatkozok, mert nem értem mi értelme amikor ilyesmin vitatkozunk

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így megy ez...