- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199
üzenetére
Ha anno szóltál volna, én is kölcsönadtam volna - sőt, ha kell, még most is itt áll, van hozzá két makro közgyűrű is

Az a gép is, amit most megkaparintottál, főleg azzal az f1.2 obival... érdekes lesz, jó szórakozást
Van itt egy 80-as évek eleji XG1n is, 50f2 és 28f2.8 lencsékkel - utóbbit modern torzítás-korrekciós gépekhez szokott szemmel nézni is érdekes keresőn keresztül, hogy mozgáskor hogy görbül a tér
arn: a C1 vs Oly jpg képeknél úgy látom, azért volt más is, pl. a 27.-en valami asszem "dramatic" vagy hasonló nevű szűrő is volt még, nem?
Lehet, hogy az Oly jpg kicsit elviszi a színeket, de be kell, hogy valljam, nekem jobban tetszik, az egész sokkal élénkebb, élettelibb; míg a raw szerintem még mindig fakó, s néha ebbe az egyöntetű szürkeségbe a részletek is belemosódnak (pl. fal vagy egyes tárgyak textúrái nem látszanak annyira). Persze mindez szvsz, és de gustibus non est disputandum.Csizmi, Parci, örülök, hogy összefutottunk a Veletechen, valamint gratula a sikeres kiállításhoz és a médiavisszhanghoz
Meg ezek szerint Wavrekordz-zal is összefutottunk, de csak röviden a végén, mivel csak akkor láttam meg az obisereget az asztalon (nagyrészt fent fotóztam a modokat meg beszéltem a készítőkkel, lent csak átsuhantam először, akkor nem vettem észre), meg nem is akartam nagyon a szívem fájdítani 
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest