- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
válasz
schawo
üzenetére
Ez a kis súlykülönbség is sokat tud jelenteni. Nekem korábban e-620-am volt, ami ugyebár nem annyira nehéz mint egy tipikus canikon tükrös, bár nem is tér el nagyon. Egyszerűen ritkán használtam, mert helyet foglalt, meg nehéz volt. Mitől volt nehéz? Tudom, a markolattól, meg az abban lévő plusz aksitól. Azt a gépet úgy volt kényelmes használni. Anélkül kényelmetlen volt a fogása. Most van egy e-m5-em, aminek ugyanúgy kényelmetlen a fogása, de cserébe jóval kisebb, könnyebb, és messze jobb a képminősége. Mi a legnagyobb a különbség? Hogy minden nap nálam tud lenni. És ha hetente csak egy nap készítek egy képet vele, akkor is előbbre vagyok, mint egy tükrössel, amit eleve otthon hagynék és az az egy kép sem készülne el vele.
Persze az irodában megvannak a tükrösök akik lenéznek, mert valami "kompakt szerű" dolgom van.
(#20528) nord_: Köszi! Annak ellenére, hogy vannak képminőségbeli gyengeségei ennek az objektívnek, én kifejezetten szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alkoholista nevelde
- PayPal
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest