Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
válasz
schawo
üzenetére
Ez a kis súlykülönbség is sokat tud jelenteni. Nekem korábban e-620-am volt, ami ugyebár nem annyira nehéz mint egy tipikus canikon tükrös, bár nem is tér el nagyon. Egyszerűen ritkán használtam, mert helyet foglalt, meg nehéz volt. Mitől volt nehéz? Tudom, a markolattól, meg az abban lévő plusz aksitól. Azt a gépet úgy volt kényelmes használni. Anélkül kényelmetlen volt a fogása. Most van egy e-m5-em, aminek ugyanúgy kényelmetlen a fogása, de cserébe jóval kisebb, könnyebb, és messze jobb a képminősége. Mi a legnagyobb a különbség? Hogy minden nap nálam tud lenni. És ha hetente csak egy nap készítek egy képet vele, akkor is előbbre vagyok, mint egy tükrössel, amit eleve otthon hagynék és az az egy kép sem készülne el vele.
Persze az irodában megvannak a tükrösök akik lenéznek, mert valami "kompakt szerű" dolgom van.
(#20528) nord_: Köszi! Annak ellenére, hogy vannak képminőségbeli gyengeségei ennek az objektívnek, én kifejezetten szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- SkyShowtime
- Milyen széket vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Gumi és felni topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest