Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fattyu
üzenetére
de ha régi arc vagy, azt is tudod, hogy roboter nagyon komolyan beleásta magát a témába, ha tehát azt mondja, hogy valami nem úgy van, akkor - hacsak nem tudom tényleg megvédeni az igazamat - minimum elgondolkodnék, hogy miért mondja azt.
másrészt, sokan összekeverik a régi regisztrációt azzal, hogy értenek is valamihez.
abban viszont igazad van, hogy semmilyen helyzetben nem szép leugatni valakit, roboter megtette, én sem helyeslem. de az sem jó, ha valaki ír egy marhaságot, aztán, ha leoltják, akkor sem veszi a fáradságot, hogy végiggondolja, mit is állít.
és nem pontosabb 90 mm-ig a távmérő, ez is egy hülyeség szerintem. nagylátóval mellélő egy dslr, vagy hogy? ami a tankok célzóberendezését illeti, elég távolra ugrottunk, egyrészt nem ismerem, másrészt, könnyen lehet, hogy más szempontok is dominálnak ott, mint egy fényképezőgépnél. sőt, egész biztos. ráadásul roboter pont a haditechnikában is elég járatos, szóval én biztos nem nyitok új frontot egy vitában vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest