- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Azt hiszem, jó pár száz hsz-t visszaolvashatsz, mire találsz még valakit rajtam kívül, aki megköszöni az értelmes hozzászólást. Nos, én megteszem, pont azért, mert hozzáértő, de nem önelégült véleményekre számítok. Sajnos, ilyen ritkán van, ezért is értékelem, ha mégis összejön egy.
Annak adsz igazat akinek akarsz, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem én voltam, aki favorizálta a 14-40-et a 12-35 ellenében. Én pont a 12-höz ragaszkodnék, és pont a 12mm miatt. Ha nekem szántad az ezzel kapcsolatos megjegyzést, akkor inkább előbb olvass vissza.
Az meg ne haragudj, teljesen mindegy, milyen képet teszel fel, exiffel vagy sem: egyszer leírod hogy gyenge a 14-42x, rá egy nappal meg elég az.....és ennek semmi köze ahhoz, hogy 40mm-en ki mit lát a képből.... Véleményt alkottál valamiről, amit később teljesen áthúztál egy másik mondattal. Pont. Innentől minden hozzátett mondattal csak rontod a dolgot.
Szerintem meg azt leírni, hogy leszarom mi van egy 35-100/2.8 alatt, hát ne is haragudj, de ha most azt mondom, hogy sok fingod neked sincs, akkor most sértődsz ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4670,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest