- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Azt hiszem, jó pár száz hsz-t visszaolvashatsz, mire találsz még valakit rajtam kívül, aki megköszöni az értelmes hozzászólást. Nos, én megteszem, pont azért, mert hozzáértő, de nem önelégült véleményekre számítok. Sajnos, ilyen ritkán van, ezért is értékelem, ha mégis összejön egy.
Annak adsz igazat akinek akarsz, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem én voltam, aki favorizálta a 14-40-et a 12-35 ellenében. Én pont a 12-höz ragaszkodnék, és pont a 12mm miatt. Ha nekem szántad az ezzel kapcsolatos megjegyzést, akkor inkább előbb olvass vissza.
Az meg ne haragudj, teljesen mindegy, milyen képet teszel fel, exiffel vagy sem: egyszer leírod hogy gyenge a 14-42x, rá egy nappal meg elég az.....és ennek semmi köze ahhoz, hogy 40mm-en ki mit lát a képből.... Véleményt alkottál valamiről, amit később teljesen áthúztál egy másik mondattal. Pont. Innentől minden hozzátett mondattal csak rontod a dolgot.
Szerintem meg azt leírni, hogy leszarom mi van egy 35-100/2.8 alatt, hát ne is haragudj, de ha most azt mondom, hogy sok fingod neked sincs, akkor most sértődsz ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Arany János - Kapcsos könyv
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs