Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
julius75
üzenetére
miért vágtad félbe, amit írtam? ott az is ott volt, hogy ha vennék egy 35-100/2,8-at, akkor leszarnám, hogy mit teszek alá. akár egy 14-42 x is jó. egy 9-18 meg mégjobb. vagy elég egy 17/1,8. de miért kell leírnom megint, ugyanazt?
sajnos nordnak kell igazat adnom: beesik pár újonc, baromira határozottak, miközben egyes hozzászólásaikból kiderül, hogy fingjuk sincs az egészről, és alapvetően fórumból összeszedett elméleti "tudás" alapján okosak. aki akkora ordas baromságot leír, hogy egy 12-35 helyett egy 14-40 azért sokkal jobb lenne, azzal mit lehet csinálni? szerintem ha felrakok egy képet exif nélkül, élő ember meg nem mondja, hogy 35 vagy 40 mm-en készült. ezzel szemben egy 12 és egy 14 mm között marha nagy különbség van. ezt mindenki tudja, aki valaha próbálta. persze nincs gond azzal, ha valaki még nem, na de akkor az miért pontot tesz a mondatai végére, miért nem kérdőjelet?
egy idő után az "öregeknek" nincs türelme ehhez. mostanra már nekem sem, pedig nem foghatod rám, hogy nem próbáltam meg segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest