Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
válasz
julius75
üzenetére
Többek között én. Az e-m5-öt nem véletlenül dicséri mindenki. Az egyik legjobb váz a rendszerben. A 12-50 egy furcsa objektív. Sötét, de nagyon, zavar is. De cserébe vannak nagyon jó tulajdonságai amitől zseniális alapobjektívnek: az átfogás 12mm-ről indul.
Teljesen belső működésű, zoom és fókusz is. A zoomot lehet "videósan" használni, lágy lesz a mozgása ilyenkor. A makró móddal is sok feladat megoldható. És az objektív a vázzal együtt időjárásálló. Akinek pedig kell a fényerő, az vesz hozzá olcsó fixeket. Nekem is van mellé 45mm 1,8 és 14mm 2,5. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kutya topik
- Iqos cigaretta
- CS-nosztalgia? Teszteltük az It Takes A War játékot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teljesen belső működésű, zoom és fókusz is. A zoomot lehet "videósan" használni, lágy lesz a mozgása ilyenkor. A makró móddal is sok feladat megoldható. És az objektív a vázzal együtt időjárásálló. Akinek pedig kell a fényerő, az vesz hozzá olcsó fixeket. Nekem is van mellé 45mm 1,8 és 14mm 2,5.