Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Na most komolyan, érdekel az téged, hogy mit csinál a "júzerek" 90%-a? :-) (Főleg, amikor saját célra, saját pénzből vásárolsz.) Engem nem.
Volt több halszemobim és rektlineáris ultranagylátóm is (APS-C-n), de sosem tekintettem a kétfajta obit egymás alternatívájának.
Defishelni próbáltam ugyan, de sosem voltam elégedett vele. Már a transzformáció sem tetszett, a képszélek minőségromlása meg pláne.
Szerintem akinek igazán kell ultranagylátó, az hamar megunja a defish kínlódást.
A 9-18 nem olcsó, de jobb mint bármi hasonló amit ebben a tartományban próbáltam. (aps-cn több is járt nálam, mindegyiknél jobb (árkategórián belül természetesen) )
Mondjuk a fishy is jó lesz szerintem, ha olyan lesz mint a 8/3.5 nagytesó. Remélem az ára sem lesz magasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz + teljes NIKON szett (makulátlan állapot!)
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest