Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Kissé arn kartács véleményét osztom..persze ilyen szempontból valószínű a nikony a nyerő, mert nekem (mint ahogyan neked is) a fogás elsőrendű szempont. Ebből a szempontból mft fronton a G3-at csak a GH-k (ill régebbi G-k) előzik meg, nekem az összes többi váz egy kézidegen negyedtégla (beleértve akár a csodás építési minőségű pen3-at is). Most hogy újra GH-t használok érzem hogy tudok vele normálisan dolgozni, szinte minden a helyén van, és furcsamód séta közben sem zavar hogy kézben van, nem remegek, hogy elejtem.
A G3 egy erős kompromisszum, nekem videóban volt óriási csalódás, de itt sokan kizárólag fényképre használják, ahol igen jól teljesít. Nikonyban 3100-at fogtam, de el kell ismerjem a vázmélység és bumfordiság miatt mérföldekkel jobb fogása van mint a G3-nak, ezért is írtam hogy ezen szempont figyelembe vételével akár igazat is adnék neked...a formavilágban nem egyezünk, bár a G3 nem egy OMD de szerintem teljesen rendben van, a gripje pedig igen ésszerűen lett kialakítva...de ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest