Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Bevallom nem találtam meg
. Olyat találtam hogy képpont feltérképezés/pixel mapping amit le is futtattam, lehet erre gondoltál. Azóta nem látok ilyen pöttyöt, de tűző napon most nem tudok fényképezni. A képet a képlejátszási menüben próbáltam csinosítani, de ott nem leltem ilyen opciót hogy utólag korrigálja.
Pc-re egyébként van olyan program ami amatőröknek való és pl ilyen képponthibákat lehet vele javítgatni? Vagy csak az adobe terméke említhető?Más, nagyon tetszik ez az epl1 +14-150 csak beltérben vagyok bajban, nincs összehasonlítási alapom, de nem egy fényerős obi már az adatai alapján sem. Pl akváriumot/benne halakat gőzöm nincs hogy kaphatnám le, hiszen azok még mozognak is.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Szemüveges topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Mobilinternet
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Olyat találtam hogy képpont feltérképezés/pixel mapping amit le is futtattam, lehet erre gondoltál. Azóta nem látok ilyen pöttyöt, de tűző napon most nem tudok fényképezni. A képet a képlejátszási menüben próbáltam csinosítani, de ott nem leltem ilyen opciót hogy utólag korrigálja.