Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Egy rendes vakura, vagy egy egyébként is jó fogású DSLR extra markolatára még lehet azt mondani, hogy ha nem kell, levehetem, de szerintem az EVF pont nem ilyen. Azt vagy szereti valaki és akkor mindig kell vagy nem, de akkor opcionálisan sem kell.
Én a GF1-nél megpróbáltam nélküle élni, de rájöttem, hogy több szempontból sem az igazi. A hátsó képernyő napsütésben borotválkozótükörré alakul és egyébként sem tudom olyan stabilan tartani a gépet mintha keresőbe nézve a fejemhez nyomnám. De soha eszembe sem jutott, hogy erre a problémára egy ráeszkábácsolt EVF a megoldás. Majdnem vettem egy G1-t, de most már megvárom a G3-t.
A mai gépek technikailag már elég jók képkészítésre, de az ergonómia pocsék.
Átgondolatlan gombok, megfoghatatlan vázak, csapnivaló menürendszer. Vannak dolgok amiket nem mérnökökkel kell terveztetni. Ennél már csak az rosszabb, mikor a merketingesek "terveznek".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest