- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surfym@n
senior tag
A képen a fehéredés szabályos kör alakú, egyértelműen amiatt van, mert a a leghátsó lencsén nincs tükröződésmentesítő bevonat.
Jómagam is Takumarokat szoktam használni digivázon nagy megelégedéssel, azokkal nincs gond (apropó: valaki írta, hogy csak az SMC-s változaton van bevonat --> a super-takumaron is van, csak nem 3 réteg, hanem csupán 1), azonban volt egy mirinda kétszerezőm: nuku bevonat, a végeredmény ugyanilyen lett.
Élőképet tudó digivázakon már az expo előtt is ilyen az lcd képe. Optikai keresőben ezt nem látni. A tükröződés oka, hogy a szenzor visszaveri a fényt a hátsó lencse felületére, s viszont (lehet van pontosabb megfogalmazás is erre, bocsi).
Régi szemüvegem volt ilyen: nem volt rajt "smc" bevonat
, s mikor napnak háttal voltam bizonyos szögben, mindig betükröződött a lencsémen.
Emlékszem, a Sigma jött nagy csinnadrattával, hogy a DG-s optikák "digitális gépekhez" vannak tervezve, mert a hátsó lencsén is van bevonat - újra feltalálták a spanyolviaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged