- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs annyi helyed az SSD- n, hogy Win mellé telepítsd? [link]
Teljesen biztonságosan megoldható az is, épp emiatt javasoltam a valami más telepítési/partícionálási opciót!Ha nem túl lassú a HDD, akkor azon is jó lesz amúgy, nekem is WD Black- en volt SSD előtt.
Az egy tera felosztását gondold át inkább, én pédául nem használok/tam külön /home mappát sem, inkább felraktam 20 GB- ra a Mint- et fele így is szabad és csináltam egy partíciót NTFS- re, amit a Winnel közösen lehet használni, dual rendszernél az jó 5let!
Az olyan dolgoknak, amiket biztosan nem akartam Winnel megnyitni, annak meg egy ext4 tároló partíciót.Ha később ki akarsz próbálni más Linux disztrókat is, azt is fel tudod rakni, amennyi elfér, nem zavarják egymást! Szerintem emiatt is érdemes hagyni szabad helyet, úgyis bármikor tudsz módosítani Gparteddel. Ha viszont a maradék helyet /home- nak partícionálod, később már nehezebb lesz átalakítani! Ha MBR tip partícionálás van, figyelni kell a max 4 elsődleges partíció határra is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest