- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs annyi helyed az SSD- n, hogy Win mellé telepítsd? [link]
Teljesen biztonságosan megoldható az is, épp emiatt javasoltam a valami más telepítési/partícionálási opciót!Ha nem túl lassú a HDD, akkor azon is jó lesz amúgy, nekem is WD Black- en volt SSD előtt.
Az egy tera felosztását gondold át inkább, én pédául nem használok/tam külön /home mappát sem, inkább felraktam 20 GB- ra a Mint- et fele így is szabad és csináltam egy partíciót NTFS- re, amit a Winnel közösen lehet használni, dual rendszernél az jó 5let!
Az olyan dolgoknak, amiket biztosan nem akartam Winnel megnyitni, annak meg egy ext4 tároló partíciót.Ha később ki akarsz próbálni más Linux disztrókat is, azt is fel tudod rakni, amennyi elfér, nem zavarják egymást! Szerintem emiatt is érdemes hagyni szabad helyet, úgyis bármikor tudsz módosítani Gparteddel. Ha viszont a maradék helyet /home- nak partícionálod, később már nehezebb lesz átalakítani! Ha MBR tip partícionálás van, figyelni kell a max 4 elsődleges partíció határra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- EAFC 25
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest