- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
Krystal_s #13941 üzenetére
Nemigazán értem hogy mire céloztál a "Nálam nincs /home (csak csere és root), de nem akarok megint úgy járni, mint elsőre." pedig ott van az és nincs is linkelve.
"Nem mertem még átállítani auto belépésre, mert azt írja, ha a /home titkosított, akkor nem tud majd belépni."
Beállíthatod autora ha nem állítottál rajta titkosítást(alapesetben csak a hozzáférés van korlátozva).Konkrétan arról van szó hogy szöveges állományokhoz kell hozzáférnie(írnia/olvasnia) elsősorban így gondolkozz az esetre.
"Nem tudjátok mitől lehet ez?"
Jó kérdés,nálam is csinálja de nem foglalkozok vele.Elindult a xorg? Igen,el.Akkor örülök mint majom a farkának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest