Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz batyuska100 #13662 üzenetére

    Ajaj, ha először kérdez, talán többen figelmeztetik, hogy azon a hardveren nem feltétlenül fog minden jól működni, a régi radeon VGA-k kb olyan nyűgösek voltak, mint a mostani nVidia VGA-k. Nem meglepő ha sok játék nem működik, persze vannak radeonokhoz is különböző csomagok, amik használhatóbbá tehetik, de túl sokat nem érdemes várni tőle így sem. Szóval így beleugrani fejest elég nagy marhaság volt egy ilyen géppel.

    Most elvileg az Ubuntut akarja kipróbálni.

    Még rosszabb lesz a helyzet az Ubuntuval, van éppen játékra kihegyezett disztró is, például a Pop OS, de nem arra a hardverre. A Sata2-es Samsung HDD meg....lehet az is, hogy már haldoklik az is, de hogy miért nem sikerül kiírnia a Win lemezképet? Azt így kb lehetetlen kideríteni.

    - ha görgetett akkor belezoomolt a képbe
    - ha teljes képernyős módba rakott ablakokat akkor annak levágott mind a 4 oldalából (1280x1024-es monitorja van)

    Ezek egyértelműen a nem megfelelő VGA driver miatt lehettek, ezen gondolom lehet javítani, ha egyébként más hardver nem amortizálódott a gépben annyira, mint a HDD, mert ahelyett egy belépő szintű SSD kéne, mert így kár kínlódnia.

    Lényegében ha leírja ezeket, amiket most helyette leírtál, sok nyűglődéstől megkíméli magát a kolléga.

    Ja és azért jött ide Windows telepítő készítéssel, mert a mediacreationtoolt sem nyitotta meg a wine, az isot nem tudta rámásolni a pendrájvjára, egyszer sikerült Rufus-szerűséggel kiflashelnie de valamit nem tudott megnyitni a telepítő.

    Wine alatt akarta kirni az iso-t? Ahelyett, hogy megkérdezte volna, hogy Mint alatt milyen programmal kéne kiírni? Teljes kaosz, ezt így nem érdemes csinálni. :N

    mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki - Látóasszony topikot visszakaphatnám?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés