Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a NAT-olást csak saját esetem miatt említettem, nekem bő két nap és több topikban novellányi javaslat jött össze akkor a hiba elhárítására. Tudom, hogy alapvetően észre sem veszik az emberek, ha NAT-olják őket, de nálam ez a TLS handshake nevű dolog nem múködött azoknál a weboldalaknál, amiket sűrűn látogattam, kivéve még a systemd előtti Mint 17-3-nál. Ezt tudod amúgy a legkönnyebben csekkolni, publikus-e vagy nem az IP.
Nekem azért okozott gondot ez a NAT-olás, mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz, no meg első szolgáltatói reklamációmkor a nyamvadék ÜSZ-es letagadta, hogy NAT-olva lennék, pedig láthatta, ahogy ezt a két nappal későbbi másik ügyintéző is azonnal látta és hitetlenkedett is, miért mondta ezt az előző....... Neked egyszerűbb dolgod van, mert értesz hozzá.

Bocs, hogy laikusként beleokoskodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Torrent meghívó kunyeráló
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon