- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a NAT-olást csak saját esetem miatt említettem, nekem bő két nap és több topikban novellányi javaslat jött össze akkor a hiba elhárítására. Tudom, hogy alapvetően észre sem veszik az emberek, ha NAT-olják őket, de nálam ez a TLS handshake nevű dolog nem múködött azoknál a weboldalaknál, amiket sűrűn látogattam, kivéve még a systemd előtti Mint 17-3-nál. Ezt tudod amúgy a legkönnyebben csekkolni, publikus-e vagy nem az IP.
Nekem azért okozott gondot ez a NAT-olás, mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz, no meg első szolgáltatói reklamációmkor a nyamvadék ÜSZ-es letagadta, hogy NAT-olva lennék, pedig láthatta, ahogy ezt a két nappal későbbi másik ügyintéző is azonnal látta és hitetlenkedett is, miért mondta ezt az előző....... Neked egyszerűbb dolgod van, mert értesz hozzá.
Bocs, hogy laikusként beleokoskodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged