Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a NAT-olást csak saját esetem miatt említettem, nekem bő két nap és több topikban novellányi javaslat jött össze akkor a hiba elhárítására. Tudom, hogy alapvetően észre sem veszik az emberek, ha NAT-olják őket, de nálam ez a TLS handshake nevű dolog nem múködött azoknál a weboldalaknál, amiket sűrűn látogattam, kivéve még a systemd előtti Mint 17-3-nál. Ezt tudod amúgy a legkönnyebben csekkolni, publikus-e vagy nem az IP.
Nekem azért okozott gondot ez a NAT-olás, mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz, no meg első szolgáltatói reklamációmkor a nyamvadék ÜSZ-es letagadta, hogy NAT-olva lennék, pedig láthatta, ahogy ezt a két nappal későbbi másik ügyintéző is azonnal látta és hitetlenkedett is, miért mondta ezt az előző....... Neked egyszerűbb dolgod van, mert értesz hozzá.

Bocs, hogy laikusként beleokoskodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon