Hirdetés

2019. november 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#701) Shadowfax válasza Ityu (#700) üzenetére


Shadowfax
(addikt)

Kell. A notebook meghibásodási aránya nagyobb, mint a PC-é, az alkatrészek iszonyat drágák, a szervizdíjakról nem beszélve, ráadásul a notit házi sufniban nem olyan egyszerű megjavítani...
Az sem mellékes, hogy ha 1-2 év múlva le akarod cserélni a géped, jobban el tudod adni, ha van még rá 1-2 év gari. ;)

(#702) Lenovo válasza Sipi (#698) üzenetére


Lenovo
(tag)

''arra tudsz valami módszert, hogy ha a rendszer ép, de megsérül/megsemmisül a rejtett rész, hogyan lehet CSAK a rejtettet visszaállítani eredeti állapotára? (Úgy, hogy a működő rendszer megmaradjon, semmi ne nyúljon hozzá. Feltesszük, hogy a recovery set cédére írva pihen a fiókban.)''

Tudtommal van rá módszer, de a pontos menetet nem tudom. (Esetleg utána nézek.) Egyébként azt nem értem, hogy minek akarja valaki visszarakni ''csak'' a rejtett részt? Ezt milyen alkalomból használná? Ha azért mért újra akarja húzni a gyári állapotot, akkor úgyis telepíti az oprendszeres ''munka'' részt is, ha meg nem akarja újra húzni, akkor mi lehet a célja? Csak azért, hogy ott legyen?

(#703) Ear


Ear
(csendes tag)

Uraim, hál' Istennek megtaláltam Lenovomról készült első CD mentés szettet. 6 lemezből áll: az első a szokásos STARTUP, a többi 5 pedig PRODUCT RECOVERY DISCS! Ezt iratta velem rá a program, mentés közben. A második alkalommal - néhány héttel később - már mást kellett a CD-kre írnom, és akkor összesen 11 CD-re került az anyag. Most már tudom, amit korábban nem: a legelső mentés a rejtett partició tartalmát mentette el, azaz ezzel a gyári állapotot lehet visszaállítani. Ez tehát az a mentés, amit csak egyetlen alkalommal lehet elvégezni. Minden későbbi mentés a gép állapotát képezi le, de a rejtett partíció nélkül.

Miben hasonló egy veréb? Mind a két szárnya egyforma. Különösen a bal.

(#704) Lenovo válasza Ear (#703) üzenetére


Lenovo
(tag)

Uram, Ön nyert egy hangszórót :) !

''Lenovomról készült első CD mentés szettet. 6 lemezből áll...''

Még egy kicsit pontosítanék. Az általad ''első''-nek nevezett mentést nem ugyanazzzal a programmal csináltad!

''Minden későbbi mentés a gép állapotát képezi le, de a rejtett partíció nélkül.''
Ezt már a Rescue and Recovery-vel követted (követhetted) el. Az első mentés itt egy teljes backup, minden további, már csak a változásokat menti! Azért ezt luxus minden alkalommal CD-re írni! :)

(#705) Zolko001


Zolko001
(tag)

Azé lehetett volna alapból több garanciát adni ehhez a nyüves géphez. há nem úgy reklámozták hogy üzleti sikerek, megbízhatóság, bla-bla-bla???!!! akkó mié csak 1 évet képesek vállalni rá. aztán ha rám jön a para gizi akkor meg vehetek jópénzért +2 évet. ráadásul valaki azt írta hogy valami regisztráció után csak 8 napig rendelhetem meg a plusz garit...tehát ha 11 hónap múlva gondolom meg magam akkor már nem is vehetek hozzá + garit??!! vagy rosszul tudom?
bezzeg az MSI meg a Dell meg még kitudja hogy kik még, tudják 2-3 év garival adni a gépeket..........
szvsz ez felháborító.
de ezt is csak le tuggyuk nyelni mint az LCD pixelhibáinak MESÉJÉT (iso meg a többi baromság). merhogy nem lehet bekapcsolni mielőtt megvennéd emiatt az előtelepített ratyi miatt........ :((
2 hét múlva lett is rajta egy nyamvadt hotpixel...még szerencse hogy ma már nem piszkálja a szememet hogy ott van. :DDD

(#706) Sipi válasza Lenovo (#702) üzenetére


Sipi
(addikt)

Te, mondasz valamit. Így belegondolva, tényleg csak esztétikai okai lehetnek. :)

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#707) Ear válasza Lenovo (#704) üzenetére


Ear
(csendes tag)

Biztosan így van.
Adhatnának a géphez egy cetlit, amire le van írva, hogy a hasonlóan csengő a Product Recovery és a Rescue and Recovery nem ugyanaz. A doboz kibontásakor egy ilyen cetlinek kellene az ölembe hullania! Rajta kéne lenni a cetlin annak is, hogy a Product Recovery készletet soha nem szabad kidobni a későbbi Rescue and Recovery készletek megléte után sem, mert az csak egyetlen alkalommal készíthető el, s csak az állítja vissza a gyári állapotot.
Szerintem.
Nekem szerencsém volt, a későbbi készlet után se dobtam ki a Product Recovery-t. Biztos sokan elbuknak ezzel, s mire rájönnek, túrkálhatnak a szemétdombon, hátha megvan még a Rescue and Recovery-hez hasonlóan csengő elnevezésű, pótolhatatlan készlet. Mellesleg nem ártana a Product Recovery helyett pl. Factory State Setup-nak nevezni, hogy olyan butusoknak, mint én, feltünjön a különbség.
Ezen az egy cetlin nem kellene spórolni, ha kínai, ha USA az IBM, a Lenovo. Fél marék rizs ára.
Ferde szemmel nézek a kínaiakra. ;]

Miben hasonló egy veréb? Mind a két szárnya egyforma. Különösen a bal.

(#708) Sipi válasza Ear (#707) üzenetére


Sipi
(addikt)

Rescue (Media, Disc) - ''A megmentő'', összedőlt Windows-t lehet vele úgy-ahogy életre kalapálni. Pokolbéli sóhajok, hörgés.
Recovery (Media, Disc) - ''A feltámasztó'', egy Kiss Bumm kíséretében a semmiből újjáteremti a gépet, szférák zenéje, satöbbi.

Create Rescue and Recovery Media - program, mellyel a fenti lemezek bármelyike létrehozható.

Rescue and Recovery 3.1 - általános célú backup (fájlmentés) program. Segítségével a rendszereden lévő programokat, adataidat tudod elmenteni ide-oda. Merevlemezre, CD-re, DVD-re, külső hátértárra, hálózati mappára. Fanfár, egyhúros balalajka.
Két részből áll, a rejtett részben lévő felével (amit az Access IBM gombbal érhetsz el) létrehozhatsz Rescue és Recovery lemezeket is.
Innen hát e név, ezzel mentesz, reparálsz, feltámasztasz, mindezt egy helyen.

Alapesetben bekapcsolod a gépedet, bejön a Windows. Itt NEM TUDOD EGY HELYEN elintézni a különféle lemezek legyártását. (Most már értem, miért.) A Rescue and Recovery programmal az adataidat mentheted el, de ezt ki is írja. A Create Rescue and Recovery media programmal (ami még a menüben is más helyen van) tudod a kétféle helyreállító-készletet megcsinálni.

Factory State Setup: [link], utolsó kép alja: Product Recover discs enable you to restore your computer to its factory-installed state.

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#709) Lenovo válasza Zolko001 (#705) üzenetére


Lenovo
(tag)

''Azé lehetett volna alapból több garanciát adni ehhez a nyüves géphez.''
Akkor az lenne a baj, hogy miért kerül többe ... Így Te döntheted el, hogy veszed a plusz garit vagy nem. (Tudom ennyiért kellene a 3 év, de az otthoni felhasználói réteget habitusát nézve ez elég nagy merészség lenne. Tisztelet a kivételnek!) Miért ez a ''nyüves'' gépet választottad? Vagy valaki ráderőltette? :F

''aztán ha rám jön a para gizi akkor meg vehetek jópénzért +2 évet. ráadásul valaki azt írta hogy valami regisztráció után csak 8 napig rendelhetem meg a plusz garit...tehát ha 11 hónap múlva gondolom meg magam akkor már nem is vehetek hozzá + garit??!! vagy rosszul tudom?''

Igen, rosszul tudod. a vásárlást követően 30 napod van, hogy vásárolj garancia kiterjesztést. Ha ezt elmulasztottad, akkor a garancia idő lejárta előtt még vásárolhatsz 1 vagy 2 év un. ''Maintenance kiterjesztést'', ami a garival gyakorlatilag egyenértékű szolgáltatást takar de mivel később veszed, ezért valamivel drágább. (A pontos infókat az IBM szervize tudja megadni.)

''bezzeg az MSI meg a Dell meg még kitudja hogy kik még, tudják 2-3 év garival adni a gépeket''

A Lenovonak is vannak 3 év garis gépei és a Dell és MSI is tart 1 év garis gépeket. Ez csúsztatás.

Nem az ''előtelepített ''ratyi'' miatt nem lehet bekapcsolni a gépet, ez csak a kifogás. Az ''okos'' kereskedők azért nem engedik bekapcsolni a notit, mert ha még ott a boltban kiderül a pixelhiba, akkor nem vinnéd el a gépet! A gyártók tőlük sem veszik vissza ezeket, csak ha a sokat szidott szabványban előírt határértékeket meghaladják a hibás pixelek! De erről ne nyissunk újra vitát, ebbe mi nem tudunk beleszólni. Egy lehetőséged van, nem veszel ott, ahol nem szolgálnak ki megfelelően.(#710) rlph


rlph
(tag)

Szaisztok!

Mi a különbség a core duo2 T5500-as és a core dou2 T2300-as procijú lenovok között?

Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi

(#711) humax


humax
(senior tag)

nagz baj ban vagzok
tegnap uta a lenevo n100 bluetooth nem mukodik,
szerintem nem talaja a sajat hardveret,
ujra felraktam a win xp de nem segit,neha az irjas hogz a licen nem jo,
ot van alol ay ora mellet bluetooth icon,de a kozepe piros szinel van jelolve.
mit teggyek<


Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok

(#712) Trianrta


Trianrta
(aktív tag)

Továbbra is restartol/lefagy a Lenovom, tegnap pl kétszer lefagyott, egyik alkalommal csak az aksi kivételével lehetett újraindítani. Szinte minden nap lefagy minimum egyszer. Terhelve nincs, net vagy programírás megy.

A Ti gépetekben hány fokos a proci? Nálam olyan 52 körül van általában.

(#713) Lenovo válasza rlph (#710) üzenetére


Lenovo
(tag)

''Mi a különbség a core duo2 T5500-as és a core dou2 T2300-as procijú lenovok között?''

Egy biztos, a processzor. Egyébként a T2300 nem ''Core 2 Duo'' csak ''Core Duo''. A többi különbség az a modelltől függ, de arról nem árultál el semmit ...

(#714) Lenovo válasza Trianrta (#712) üzenetére


Lenovo
(tag)

''Továbbra is restartol/lefagy a Lenovom, tegnap pl kétszer lefagyott ...''

Többször írtam: szerviz!

(#715) Trianrta válasza Lenovo (#714) üzenetére


Trianrta
(aktív tag)

Használom, dolgozom a géppel, nem tudom nélkülözni 1-2 hétre.

(#716) Zolko001 válasza Lenovo (#709) üzenetére


Zolko001
(tag)

Nem azért írtam hogy nyüves gép, mert rám erőltették. Én magam választottam, és semmi bajom nincs vele...eddig nagyon elégedett vagyok vele. Remélem ha valami gebasz lesz vele akkor könnyedén vissz tudom majd állítani a rendszert a gépemen az előbbiekben kitárgyalt programokkal.
A garancia kérdését azért feszegettem mert az említett gyártók több garit is vállalnak a gépeikre ugyanilyen áron (vagy legalábbis megközelítő áron). Ez akkor is egy szivatás...
a másik meg a pixelhibás tészta...hova mentem volna ahol sulinetben 240-ért megvehettem volna ugyanezt a típust??? és be is kapcsolják!! sehol mert ha hibás akkor el sem viszem.......NANÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy meg se venném ha már alapból SZARRRRRRRR. tudom ez nem a te hibád (az iSO dolog---nem is a te zaklatásodra írtam) csak mégis kiba**ás, mert az már nem ép amin van egy pixelhiba. Az meg hogy a gyártó nem venné vissza a forgalmazótól az kit érdekel?? oldják meg. adják el értékcsökkenten. de ehelyett inkább a gyártási folyamatot kéne már végre tökéletesíteni, nem pedig holmi kifogásokat és kibúvókat gyártani.....
tehát hangsúlyozom hogy eddig semmit se bánatma meg ezzel a géppel kapcsolatban (még a hotpixelt se) De ezt le kellett írnom..............
:)) :)) :))

(#717) humax


humax
(senior tag)

nagy baj ban vagyok
tegnap ota a lenevo n100 bluetooth nem mukodik,
szerintem nem talaja a sajat hardveret,
ujra felraktam a win xp de nem segit,neha az irja hogy a licen nem jo,
ot van az ora mellet egy bluetooth icon is a kozepen piros szinel van jelolve.
mit teggyek?
kosziiiiiiiiiii :Y :Y :Y

[Szerkesztve]

Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok

(#718) Paklee


Paklee
(csendes tag)

Hali!

-Ahol én vettem a laptopom, minden kérdés nélkül bekapcsolták (persze csak beléptek a biosba), átvizslathattam a monitort. Persze azt mondták hogy nem lehet baj a kijelzővel, ma már tudom hogy dehogynem, de ennek ellenére lehet olyan helyet találni ahol rendes a kiszolgálás. A garancia pedig teljesen jól ki van találva, talán az egyetlen rossz benne hogy csak a két éves kiterjesztés éri meg.

-A CoreDuo T2300-as proci és a Core2Duo T5500-as között pedig sok a különbség. De ajánlatos ellátogatni az intel honlapjára ahol kiderül, hogy melyikben mennyi cash van, melyik milyen cuccokat támogat pl.:viiv, és hogy 64 bites-e vagy sem.

-Bluetooth ügyben meg nézd meg nem kapcsoltad-e ki a wifi-t. Mert az kikapcsolja a bluetooth-t is. Mármint a manuális kapcsolóval.

-Restart nekem is előfordult, de az updatek segítettek. BIOS meg egyéb. De a szervíz a legbiztosabb.

[Szerkesztve]

(#719) chop


chop
(őstag)

Lehet,hogy idiota kerdes, de a C200-asnal az 1024X768-as felbontas a maximalis felbontas vagy ez az ajanlott felbontas, de tud ennel nagyobbat is?...

(#720) humax válasza humax (#717) üzenetére


humax
(senior tag)

meg van,meg van
a tesom kikapcsolta a bluetooth gombot elol :W :W :W :W

Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok

(#721) Zolko001 válasza chop (#719) üzenetére


Zolko001
(tag)

szarintem az a maximális felbontás mert 15''-os a kijelző (és nem vibrant view-es) és nem 15,4''. Akkor 1280x800 lenne. asszem (vagyis az utóbbi részét tudom mert nekem is az van :D )

(#722) chop válasza Zolko001 (#721) üzenetére


chop
(őstag)

Igen, 15 colos kijelzorol van szo. Hat, ez nem tul jo hir, keveslem az 1024-et.:(

(#723) Trianrta


Trianrta
(aktív tag)

Én megkérdeztem az üzletben, hogy ki lehet e próbálni a gépet, mondta a srác, hogy persze, bekapcsolta, felhúzta a windowst, és beállította a fiókot is, amíg intéztem a papírokat. (Az Oktogonnál van ez az üzlet.)

(#724) chop válasza Trianrta (#723) üzenetére


chop
(őstag)

Es mi a neve?

MOD:
marmint az uzletnek.

[Szerkesztve]

(#725) DoubleD


DoubleD
(aktív tag)

Olvasgatom a topikot, mert magam is szemezek egy háromezressel.

Most akkor mindenki szív ezzel a tipussal, vagy csak a téma rendhagyó?

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)

(#726) Ear válasza DoubleD (#725) üzenetére


Ear
(csendes tag)

Én pl. nagyon meg vagyok vele elégedve.
A kérdések, melyek felmerülnek, abból adódnak, hogy a kiváló géphez adott dokumentáció értéke nulla.
Ebben segít ez a fórum. :C

Miben hasonló egy veréb? Mind a két szárnya egyforma. Különösen a bal.

(#727) DoubleD válasza Ear (#726) üzenetére


DoubleD
(aktív tag)

Mára kiderült, hogy legnagyobb konkurensén (HP 7400) nincs tv kimenet... . Az ember esze megáll. :-P

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)

(#728) rlph


rlph
(tag)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, ha megveszem az n100-ast és partícionálni akarom, akkor utána lesznek olyan dolgok, amiket nem fogok tudni felrakni a gépre, és mondjuk nem fog működni?
gondolok itt pl az ujjlenyomatleolvasóra...

Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi

(#729) rlph


rlph
(tag)

Lenne még kérdésem:
mi a különbség a vibrantview és az anti-glare 185 nit között?

[link]
[link]

Itt van ez a két laptop amit kinéztem, szóval megéri a drágábbat megvenni, ha nem gond a kb 11e-s ár különbség?

Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi

(#730) DoubleD


DoubleD
(aktív tag)

Olvassatok közleményt [link], utána megkérdezem, hogy szerintetek a 3000-rest is ingyé lehet majd frissíteni Vista-ra?

[Szerkesztve]

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)

(#731) Blaise válasza rlph (#728) üzenetére


Blaise
(veterán)

Az ujjlenyomatolvasó tuti nem fog, olvasgass egy kicsit vissza

(#732) Trianrta válasza chop (#724) üzenetére


Trianrta
(aktív tag)

''Es mi a neve?''

Macropolis

(#733) Trianrta válasza DoubleD (#725) üzenetére


Trianrta
(aktív tag)

''Most akkor mindenki szív ezzel a tipussal, vagy csak a téma rendhagyó?''

Attól függetlenül, hogy nekem időnként restartol és fagy (mert ez lehet softver gond), szerintem egy nagyon jó gép.
Legalább is az, ami nekem van. (C100, Mentium M 1,73 procival)

(#734) DoubleD válasza Blaise (#731) üzenetére


DoubleD
(aktív tag)

Nehogymár!

Szóval újraparticionált gépnél egyszerűen megszűnik létezni?

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)

(#735) DoubleD válasza Trianrta (#733) üzenetére


DoubleD
(aktív tag)

:) Most úgy néz ki, Lenovo lesz.
Ami C osztály vs N osztály, a megér-e 20K-t a bluetooth+webcam+ujjlenyomat+szélesképernyő harc.

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)

(#736) Blaise válasza DoubleD (#734) üzenetére


Blaise
(veterán)

Meg. De minek akarod leformázni, akmikor frankón be van lőve minden progi és driver egyből ? :)

(#737) rlph válasza Blaise (#731) üzenetére


rlph
(tag)

Azt meg lehet csinálni, hogy készítek egy norton ghost mentést, utána particionálok, és felrakom a mentést a c-re?

Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi

(#738) Blaise válasza rlph (#737) üzenetére


Blaise
(veterán)

ööö...de ha vissza akarod rakni akkor minek formatolod ?
A géphez adott programmal tudsz csinálni mentést a rendszeredről 5-6 cd-re.

ajánlott Sipi kolléga hozzászólása: [link]

[Szerkesztve]

(#739) DoubleD válasza Blaise (#736) üzenetére


DoubleD
(aktív tag)

Olvasgatom a topikot.

A formatálás annyiban vonzó, hogy magam partícionálhatok (pl. a dokumentumok mappának külön meghajtót szoktam adni: szuperkényelmes újrarakáskor).

Az előzményekből azt olvasom ki, hogy a noti kb. csak a rejtett partícióról hajlandó csont nélkül működni, viszont úgy meg pöpecül.

Sok száz hozzászóláson keresztül ment a huza-vona erről az toshibás ujjlenyomat olvasó szoftverről, viszont az végül nem lett világos számomra, hogy vajon az megoldja-e az újrahúzásos mizériát.

Gyors divatkérdés: az XP Home-ban tényleg nincs távoli asztal elérés?

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)

(#740) Blaise válasza DoubleD (#739) üzenetére


Blaise
(veterán)

Úgy tudom, hogy van, de érdemesesebb valamilyen külső progit használni pl RealVNC

[Szerkesztve]

(#741) DoubleD válasza Blaise (#740) üzenetére


DoubleD
(aktív tag)

Köszi a válaszokat. :)

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)

(#742) rlph


rlph
(tag)

729 hsz-re vki mondana vmit?
köszi!

Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi

(#743) Andris_2 válasza rlph (#742) üzenetére


Andris_2
(aktív tag)

Én úgy tudom, hogy a Vibrantview fényes, tükröződő kijelző, a másik nem.

(#744) Andris_2 válasza Andris_2 (#743) üzenetére


Andris_2
(aktív tag)

Egyébként én is ezeket nézegetem, de a kijelző miatt nem fogom a drágábbat venni, ha anti-glare lenne benne, akkor azt venném a 64 bit miatt, de ezek a tükröződő kijelzők nem szimpatikusak.

(#745) Sipi válasza Ear (#726) üzenetére


Sipi
(addikt)

Érdemes lehet a gépre előtelepített dokumentációs ''központot'', illetve a programok Súgóit, vagy ha ennyire betűundorod van, legalább a programok futás közben megjelenő pársoros infóit elolvasni...

Egyébként ha megszámolod az ujjadon a ThinkVantage (vagy itt Lenovo Care?) családba tartozó programok számát, megnézed, mit tudnak, talán mégsem hiányozna a 2,5 kilós géped mellé adott 30 kilónyi doksi.

Sipi kilónyi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#746) Sipi válasza Blaise (#731) üzenetére


Sipi
(addikt)

Abban egyetértek, hogy t. fórumtárs akár vissza is olvashatna, így nekünk nem kellene több nap kutatómunkáját begépelni a témáról.

Az viszont nem igaz, hog ynem fog működni. Akkor nem fog, ha úgy áll neki, ahogy akar - eszetlenül, törve-zúzva. A program a gépen mindaddig megvan, telepíthető alakban is, amíg a user DIREKT le nem törl. A C:\ibmtools, vagy hasonló mappában. Ezt el lehet menteni, s utána jöhet minden ifjú laptop-tulaj vágya, amiért egyáltalán laptopot vesz: TÖRÖLNIIIII!

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#747) rlph válasza Andris_2 (#744) üzenetére


rlph
(tag)

ennyivel jobb az anti-glare?

Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi

(#748) Sipi válasza DoubleD (#734) üzenetére


Sipi
(addikt)

Igen. Sajna, az ujjnyom-olvasó a SATA-vezérlőn van, s kell neki legalább egy partíció. Abban a pillanatban, ahogy megvltoztatod, az ujjolvasód elpárolog a gépből. Nem garanciális probléma, a Lenovo-szervízben már ismerik a jelenséget, rengeteg ifjú titánt röhögtek emiatt körbe.

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#749) Andris_2 válasza rlph (#747) üzenetére


Andris_2
(aktív tag)

Ugyan én még nem használtam ilyen fényes kijelzős gépet (csak a boltban láttam), de az alapján nem is szeretnék, épp elég ha reggel látom magamat a tükörben :) úgyhogy ha veszek, akkor én mindenképpen anti-glare-est fogok venni. Én akkor tudom elképzeli a VibrantView-s kijelzőt, ha valaki főleg film nézésre használja a notebookot, de ha sokat dolgozik az ember a gép előtt, akkor nem hiszem, hogy jó a szemnek a fényes kijelző.

(#750) DoubleD válasza Sipi (#748) üzenetére


DoubleD
(aktív tag)

Még egy dolog, Sipi: ha - teszem azt - mégis mángorlok (fölmegy a kampuszos pro), de mentettem, visszahozható a rejtett partíciós állapot?

Sőt: további ötlet: egyelőre még nem értek hozzá (majd miután meglesz a gép, és elrontottam), de pl. szét tudom darabolni pl. partition magic-kel a Lenovo által nekem szánt ~70gigát?

Túl kényelmes ez a gombnyomásra-visszaáll-minden téma ahhoz, hogy csak úgy letöröljem, viszont ha van köztes megoldás, az csak jó.

[Szerkesztve]

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.