- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Itt az új LOGOUT!
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Tetszik. Csak tűzoltósághoz jár?
Vasútállomást terveztem idén beszerezni (remélem lesz, mint szezonális szett) és hajlandó lennék hivatalos lego shopból vásárolni, ha ezt adnák hozzá...Az is igaz, hogy hógömb és karácsonyi vonat forgó fenyőfa keverék.... de bejönnek ezek a karácsonyi marhaságok
(#23995) csubi82 : A BF szerintem itthon jelentőségét veszítette. Egyrészt a hivatalos BF-re felviszi mindenki az árait, és egyáltalán nincs (vagy csak nagyon nagyon minimálisan van ) jó akció, jelentős, látható, érezhető árcsökkentés. Másrészt több webshop is már számtalan BF-t csinált végig ebben az évben, amiket az adott hétvégére is kiterjesztett, vagy már nem is black, hanem red friday...... Én már immunis vagyok ezekre, nem is várom emiatt
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
idei karácsonyi ajcsi
+ Vinter Village tűzoltóság VIP-eknek szeptember 13-tól, offisöl bemutatás 9-én a rumor szerint.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
bobafett
tag
Ma megérkezett a nyeremény 75955-ös készlet, hiszitek vagy sem, én nyertem a Brickset nyereményjátékát. Én alig akartam elhinni.
-
Djuree
félisten
válasz thesound #23973 üzenetére
nekem is megvolt de el is adtam egyből. alig kelt el pedig mai árához képest olcsón adtam.
már bánom hogy nem próbálgattam ki. lehet majd egyszer visszaveszem.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
thesound
addikt
válasz hulp01 #23976 üzenetére
Néztem én is az ultimatet, nagyon frankó. Sajnos IR reciverem meg távirányítóm nincsen, de idővel nem kizárt, hogy beszerzem.
Az első könyvet raktam össze, borral megtámogatva szigorúan belülről öblögetve, de olyat még egyik készletben sem láttam hogy, pár liftarm-ot összerakva kelljen alignolni a kerekeket, majd szétszedni. szép nagyar mondat lett
Viszont az epítésiben a fekete az majdnem sötétszürke, de meg lehet szokni.De amúgy rengeteg moc van a készletből. Jópárat megépítek az tuti, mint a 42039-ből.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
hulp01
senior tag
válasz thesound #23975 üzenetére
Nagyszerű készlet, tuti nem fogsz csalódni benne. Ha van sok plusz alkatrészed és egy csomó PF motorod, akkor mindenképpen javaslom a full távirányított verziójának a megépítését. Az építése egy-két helyen fejtörős, de hibátlanul működik. Én nagyon gondolkodok rajta, hogy beszerzem az extra elemeket is, hogy ne kelljen más készletekből vadásznom.
-
thesound
addikt
válasz Freddy76 #23974 üzenetére
Bontatlanul vettem. Nagyon régóta kerülgettem már, sokszor letettem róla, hogy nem kell, de mindig újra és újra elkezdtem nézegetni. Legszebb crane szvsz. A rough terran crane-t is nézegettem, de a 42009 sokkal jobban tetszik, mégha így visszavonultan nem is egy ár/erték bajnok. 😊
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
tPedro_
őstag
válasz turikoczka #23970 üzenetére
FB csoportban 12e
-
Szada85
aktív tag
válasz turikoczka #23970 üzenetére
HP-sböl már láttam ma fent az eBay aprón (kleinanzeigen.ebay.de) 30-40€ körüli áron.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Bricktober minifig pakkokat tud esetleg valaki szerezni srácok?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
C4mp3r
addikt
snowspeeder retiring soon lett, erdekes, mert a slave i-t vartak sokan, de ezek szerint olyan jol fogy, hogy megeri bent tartani
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
Bugatti insta video, 20al lehet veretni vele 😁👌
-
nagyúr
válasz Fr0z3n #23953 üzenetére
igazából szeretnék már egy kezdetleges hajtást összerakni a fiammal, hátha kedvet kap hozzá. az, hogy készen megveszem a vonatmotort, és aláteszem a szerkocsinak, valóban adja magát, az ilyen gőzösöknél, ahogy a videóban is említették. szóval ha nem jön össze, amit szeretnék, megmarad b-tervnek.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
nagyúr
bár kicsit félek tőle, hogy nehéz lenne ez a szerelvény annak a kis motornak.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
ja, néztem, de nem tetszik. a hajtás és az ir elveszi a vonatfülkét. sajnos a gőzös bojlere túl kicsi, hogy bármit is belerakjak. de egy mikromotort elvileg be tudok építeni a mozdony alvázába.
-
nagyúr
úgy néz ki, sikerült a gyereket rábeszélni, hogy a 75955öt kérje.
házi feladat kitalálni apának, hogyan lehet szépen motorizélni.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz turikoczka #23941 üzenetére
sztem valszeg sah-os ajándék készlet lesz majd, de majd promózzák ha eljön az ideje
-
hulp01
senior tag
válasz kbalage2 #23938 üzenetére
Persze, nem kis meló és valóban emeli a nehézségi fokát, hogy Technic elemekből áll, de az átlag szemlélőnek ez is csak egy bazi nagy Lego, olyan meg volt már nem kevés. És esetleg nem is nagyon tűnik fel neki, hogy nem hagyományos elemekből áll. Ettől függetlenül minden elismerésem azoknak, akik egy ilyet megterveznek.
-
kbalage2
aktív tag
válasz hulp01 #23936 üzenetére
Hát azért nem kis meló egy ilyet összerakni, főleg hogy nem a szokásos Minecraft-stílusú építménynek tűnik hanem inkább a Lego House Technic dinójára hajaz. Nekem max az időzítés fura, a Bugatti ma mutatja be a Divo-t és ezek után egy héttel bemutatni egy 1:1-es Lego Chiront kicsit megkésett dolognak tűnik.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
llaszlo
veterán
Rebrickable-n meg lehet nézni, hogy milyen MOCokat tudok megépíteni??
-
hulp01
senior tag
válasz Saccco #23925 üzenetére
Jajj, szegény Ferrari hogy néz ki. Főleg a kerekei miatt, nagyon esetlenül fest. A többi nem rossz, talán a hajó néz ki a legjobban (pedig nem is nagyon jön be a hajós téma Legoban).
(#23928) [CsuCsu] Persze, csak vicceltem. Az újrakiadásnál is olvastam olyat, hogy jópár elem már elavult volt és ezek miatt is fel kellett újítani egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Djuree #23923 üzenetére
En sokat hasznaltam korabban a Brickpicker forumot. Ott azert jobban belementek, mi fogy es mi nem. A halalcsillag tobbnyire az USA-ban es masodlagosan a briteknel volt kelendo. Europaban valoban nem fogyott tulzottan. USA-ban tobb szezonban is top seller volt LEGO shop-ban es Amazon-on.
@hulp01 A beragadt keszleteket akcioban kiszorja a LEGO, artol fuggetlenul. A 10188 az eredeti UCS Falcon-nal egy idoben jott ki. Utobbit akcioban szortak ki mert akkoriban kutyanak sem kellett, a halalcsillag viszont evekig velunk maradt, keves akciot latva (azt is csak kifutas elott). Voltak mas jelek is, peldaul akkoriban a LEGO ket evnel tovabb nem tartott gyartasban keszletet. A kivetel a halalcsillag volt, mivel olyan sok penzt hozott.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Djuree #23920 üzenetére
Én pl. simán megvenném a halálcsillagot, ha nem lenne ilyen rohadt drága, annál a készletnél szerintem nem hátrány a nyitott design, tényleg rengeteg felismerhető jelenet van benne a filmből, szinte az összes fontos figurát adják mellé, csak az ára olyan magas, hogy több értelmes készlet kijön belőle. Talán, ha lesz valami jó akció rá valamikor, akkor behúzom, de a legolcsóbb ára is valami 110-120k volt, amennyiért láttam, és még azt is sokallom.
-
Saccco
nagyúr
Azért ezek elég jók. (F1 + Monster Truck + traktor + hajó)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Djuree #23920 üzenetére
A halalcsillagot veszik mint a cukrot. Nem a gyujtok, hanem penzesebb csaladok a gyereknek. Nemhiaba volt az elso verzio gyartasban olyan hosszu ideig.
A lenyeges kulonbseg a halalcsillag es az uj takolmany kozott, hogy utobbi kvazi felismerhetetlen katyvasz elso latasra. Szulok megveszik az elobbit, mivel konnyen felismerheto, ikonikus, tartalmazza az osszes fontos karaktert, ezert kevesbe tunik tularazottnak. Tokeletes SW kezdokeszlet ha van penz. A felhovaros tenyleg a kutyat sem fogja erdekelni, en majd megveszem 50% akcioban max.
-
Djuree
félisten
ezt a fost! minek erőltetik ezt a nyitott dizájnt? a 2 nyitott halálcsillag is óriási bukó lett a gyűjtők körében, más meg nem veszi.
ezt direkt csinálják vajon?
na mindegy, legalább erre se fogok vágyni. az a terry porter kastély viszont király, majd ha lesz helyem beszerzem.
összeraktam a tumblert, azt se tudom hova tegyen, egyenlőre a földön van a sarokban.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
-
törölt tag
ott a linkben a minifigek listája. nem nyertél.
egyébként örülj neki, hogy sokan veszik. szerintem az sw licensz nélkül a lego közel se lenne ekkora siker. nem beszélve arról, ki tudja hol tartana.
engem csak az "zavar", hogy reddit is állandóan tele van azzal a rengeteg roppant egyedi sw kontenttel. mindegyik feltölt egy dobozos/épülő/üveges dohányzó asztalban levő falcont, mintha valami nagy dolog lenne.nekem amúgy kb ez az első sw készlet, ami tetszik. bár a csempézés szerintem hiányzik.
aki lusta keresni, itt vannak a képek egy kupacon.
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz Ereshkigal #23910 üzenetére
Nem baj, a neve majd eladja! - biztos ebbe is valami lila/kék hajú feminista és/vagy egy Jacques inges hipster tette bele minden szakmai tudását ...
Persze tudom, hogy sokan feletehetően lehurrognak majd az előítéleteim miatt, de a tényekkel nehéz vitatkozni
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
[link] Ójee
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest