Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
hi,
sajnos keson olvastam el a topicot igy erstes szamlamrol rendeltem a backorderes saturn-t. jelenleg ott tartunk, hogy a lego mar elkuldte es le is vonta a 40k-t, de azon kivul meg 2x 40k zarolva van a szamlamon... felhivtam a legot, hogy akkor ezzel most mi legyen, az ugyintezo kerte a trancakcio azonositokat es azt mondta a penzugyi osztaly intezkedik. ez volt szerdan, most neztem es meg mindig nem tortent semmi. zaklassam meg oket? mert az erstenel azt mondjak nekik kell megadniuk az engedelyt a bank magatol nem oldhatja fel.
azt mar nem is kell mondanom, hogy rettenet szanalmas, hogy ennyit kell szarakodni es a 40k-s rendelesembol lesz 120k. tobb szazszor rendeltem mar neten de ilyen meg soha nem volt. lehet, hogy nem a lego hibaja, de azt biztos, hogy soha tobbe nem rendelek toluk a hivatalos shopjukbol, erstes szamlaval meg foleg
-
C4mp3r
addikt
nem tudom mennyire uj info, de a 70618 Destiny's Bounty amazon.co.uk-n 90 font, szallitassal egyutt £98.08-ban megall, szerintem ez nem rossz ar erte, be is huztam egyet karacsonyra
Djuree: nalam 35k-ra jon ki mindennel egyutt
[ Szerkesztve ]
-
-
C4mp3r
addikt
nem birtam magammal behuztam egy 42056 Porschet 60k volt amazonon. soha nem epitettem meg ilyen "bonyolult" technic keszletet kivancsi leszek.
-
C4mp3r
addikt
75098 is mar retiring soon. elegge mellelott ezzel a lego, szerintem az egyik legutaltabb set volt az utobbi idoben. ucs-hez gyenge playsetnek meg keves. az ara is horror. remelem tanulnak belole es rajonnek, hogy csak azert mert valamire racsapjak, hogy ucs meg nem fognak behugyozni az emberek.
-
C4mp3r
addikt
brit amazonon 50 font feletti vasarlas eseten egy 70902 Catwoman™ Catcycle Chase jar ajandekba
-
C4mp3r
addikt
siofoki tescoban 75172 - 12.5k, 60108 - 5k, 60161 - 15k, 60141 - 18k, technikek elfogytak
-
C4mp3r
addikt
válasz access_denied #19443 üzenetére
angol amazonektol erkezett, dhl hozta. ez a doboz meg egy masik nagyobb dobozban volt benne, alapbol nem szokta a lego kulon ilyen kartonba rakni, csak ertekesebb szetteknel csinaljak, mert volt panasz, hogy megserult a csomagolas.
Freddy76: azt en is behuztam november vegen, bar ninjago nem a kedvencem, de nekem jobban bejott mint a silent mary es mar mindenkepp akartam egy hajot. kar, hogy a metalbeard sea cow-rol lemaradtam anno
-
C4mp3r
addikt
válasz Gerr'y #19628 üzenetére
[link] megjott, igen. egyelore nem raktam ossze, karacsonyig varok vele. a csomagolas nagyon igenyes, latszik rajta, hogy arra is figyeltek. viszont a modell nem tokeletes, sot.
szerintem egy ilyen kaliberu szettnel alap lenne, hogy nincsenek matricak, megis van par, az osszes porsche logo matrica. a valtorendszer lenyugozo megoldas, de alapbol hibasan van az utmutatoban, 1-2-3-4 fokozatok helyett 1-3-2-4. lego kiadott egy eleg bullshit gyanus valaszt, hogy direkt igy csinaltak, mert ha rendesen lennenek a fokozatok akkor tul sok fogaskerek forogna es nem lenne olyan smooth az egesz. ehhez kepest ket lepes felcserelesevel meg lehet csinalni normalisra es semmi gond vele. a felfuggesztesre is panaszkodnak, hogy eleg fapados, legolcsobb technic szettekbe szoktak ilyeneket rakni. vegul engem ugyan nem zavar, de tobb hardcore technic fant igen, hogy az alvaz es valtorendszerbol a vegen nem latszik semmi, mert teljesen befedi a karosszeria es igy nem lehet mutogatni, gyonyorkodni benne. hat kinek mi.
nyilvan amig nem raktam ossze, nem tudok teljes velemenyt mondani, de annyit biztos tudok, hogy 90-100k-t nem er meg, ami az alapara. 60-65k egy realis ar, annal lejjebb nem valoszinu, hogy fog menni, mivel eleg nagy es sok darabos set raadasul "exkluziv" ami kicsit megnyomja az arat. ha szereted a techniket es az autokat akkor mindenkepp megeri, mert tenyleg nagyon jo megoldasok vannak benne, nagy a modell es reszletes. vannak hibai, de egyutt lehet elni veluk siman. kerdes, neked mennyit er meg.
-
C4mp3r
addikt
válasz Napfénysüti #20944 üzenetére
en a helyedben egy kisebb star wars szettet vennek, 3-400 darabosak szoktak lenni akcioban es azok jobban vissza adjak a lego/epites elmenyt. ezeknek a figuraknak nem tul jo az ar/ertek aranyuk. nekem egy jyn erso van meg 2k korul szereztem anno, tobbet szerintem sem ernek
-
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
válasz Retekcloud #22143 üzenetére
nyaron rendeltem az enyemet, makulatlanul erkezett. gondolod cserelhetunk, en dobozom a tied tartalmaert
-
C4mp3r
addikt
válasz turikoczka #22419 üzenetére
varhato volt, hogy jonni fog a joker manor miatt. sajnos igy ezt is be kell szereznem a korhinta, oriaskerek mellett, illetve az uj harry potter szettek. nagyon draga lesz ez az ev
[ Szerkesztve ]
-
-
C4mp3r
addikt
johet, johet bar en jobban orultem volna legalabb egy nagy faszan kidolgozott hogwartsnak, mint egy ilyen tobb szettbol osszerakot felbevagott valaminek. bar gondolom a jatszhatosag meg az ar miatt dontottek igy
p.s: az hogy a filch caretaker karakterhez nem adjak a macskajat mrs norrist rohadt nagy fekete pont
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz turikoczka #22971 üzenetére
nem itelkezem egy ilyen low quality kep alapjan, de az biztos, hogy az eredeti aran nem fogom beszerezni. ha ez is lesz akcioban, mint a porsche 60-70k akkor megfontolom, bar a porsche epitese kozben sem kapott el az a varazslat, hogy mennyire kiraly, lehet csak nem szeretem annyira az autokat
-
C4mp3r
addikt
az uj hp szettek dobozai [link]
-
C4mp3r
addikt
behuztam egy Parisian Restaurant-ot, regota ki akartam probalni egy modulart es ezt tunt a legjobbnak reszletgazdagsag/kinezet teren. jo a ferris wheel, foleg motorizalva, de az epitese eleg meh. a ninjago hajot volt eddig a legelvezetesebb epiteni es mar rajottem, hogy a sok elrejtett reszlet miatt.
-
C4mp3r
addikt
akit erdekel hulkbuster mar viheto 37k-tol nemelyik boltban, remelem marad igy vagy megy lejjebb jovo honapig, elegge faj ra a fogam
-
-
C4mp3r
addikt
nem gondoltam volna, hogy egyszer friends szettet fogok magamnak venni, de tegnap a tescoban 13k volt 41317 katamaran nem volt szivem otthagyni az utolso darabot mar korabban is nezegettem, szerintem eleg jol sikerult. azert vettem hozza egy temple of resurrectiont 70643, 15 k-ert 8 minifig nem rossz.
-
C4mp3r
addikt
akinek esetleg meg nincs meg a Slave I most 59k-ert behuzhato, tudom nem egy vilagbajnok ar, de szerintem nem nagyon lesz mar olcsobb mielott kivezetik, talan black friday.
-
C4mp3r
addikt
uj kedvenc szettem van, tenyleg nagyon nagy volt az epitesi elmeny es maga a hajo is eleg nagy szerintem 2k darabszamhoz kepest. eddig nem voltam annyira oda az sw ucs-ekert, mert ar/darabszam aranyban nem a legjobbak, de most elgondolkoztam a snowspeederen. jovo honapban harry potter, utana meglatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
harry potterbol nem lesz vip early access? vicc, hogy itt a gyar es akkor europaban 1 honapot kell pluszban varni az amerikai megjeleneshez kepest
-
C4mp3r
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest