Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
válasz
Throme #20990 üzenetére
A visszapillantón sokat agyaltam. Az a baj, hogy ha egy sima csempét teszel oda, akkor az még nem támasztja alá és ugyanúgy mozog. Ezzel a megoldással csak a bütykök tűnnének el, ami szintén zavartak engem is. Egy pici tetőelem is jó lenne oda, de akkor megmarad az alsó bütyök. (ezt még egyszer kipróbálom)
Így maradt a választás, vagy nem ugrik ki és állandóan elmászik, vagy egy kicsit bumszli lesz.
Mivel az alap indok a stabilitás volt, így kompromisszumot kötöttem.Mindazonáltal nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire jutsz a visszapillantóval.
-
Gondwana
addikt
válasz
thesound #20986 üzenetére
És az üveg is akkora, amekkorának illik lennie.
Mellétetettem egy sakkészletet, hogy kapjak Barracudát is az üveghez. -
Fr0z3n
őstag
Valaki aki pesti, nem jár véletlenül Békéscsaba környezetben?
-
bozig
tag
válasz
LudiDOK #20981 üzenetére
Ehhez tényleg nagy gratula
Nem tudom volt-e már:
Sariel beszabadult Billundba -
Throme
veterán
válasz
Dareiosss #20987 üzenetére
Jövő hét végére tervezem a második szett beszerzését, mert az A modell nagyon tetszik, és nem szedem szét, viszont MOC is kell
.
Cobrából nem tudom lesz-e valami (összerakási), de mellette van még kb 2 kedvenc a sok lehetőségből, szóval nem fogok szomorkodni....Ha már nem lesz technic porsce-ém, akkor lesz egy kis creator. Mondjuk porsche-t MOC-oltak a Creator Mini-ből is. Csak a Mini olyan 23-26k és abból nem vettem mégegyet (alapmodell pedig annyira király, hogy abból nem lesz más, kizárólag Mini) .
(#20986) thesound: jah még azokat a csempéket is meg kell rendelnem. A visszapillantókon még fogok gondolkodni, hogy ne legyen ennyire kiugró az alátámasztás, mindamellett, hogy a bemutatott megoldás simán jó.
Valahogy kerítek rá időt.... -
thesound
addikt
válasz
Throme #20985 üzenetére
Befejeztem én is ma az A-t. Bejön a cucc
A cobra engem is érdekel majd. A következő még nem tudom mi lesz. Az tuti, hogy én is meg fogom csinálni amit ti, hogy a stud-okat a tetőről, a hátsó sárvédő feletti részről és a tükröknél el fogom tüntetni.Más. Belefér a 60 éves készletben lévő hajó az üvegbe.
-
Throme
veterán
válasz
Throme #20958 üzenetére
Ma kaptam Nathanaël Kuipers-től választ 31070 ügyben. azt mondja, hogy nincs építési leírása, de utána néz, hogy legyen..
Írtam neki, hogy pár fotó is jó lesz a részegységekről, hogy belássunk a felszín alá...Az a Cobra jó lenne...
addug a porsche is megteszi... nagyon is -
LudiDOK
csendes tag
válasz
Sirandrish #20967 üzenetére
A Lego és a Rebrick által eddig meghirdetett 3 építési versenyen 2x bekerültem a legjobb tíz közé világviszonylatban. Az elsőn a jövő Mercedes kamionját (2045-ben) kellett megépíteni, míg a másodikon egy Porsche-t ami lehetett létező vagy kitalált. Ezeken kaptam a dedikált készleteket, okleveleket, a gyári vitrint és a sorszámozott fém Porsche modellautót.
Ezek voltak a benyújtott modelljeim:
Itt meg a két oklevél:
Indultam a Bmw motorépítési versenyen két Moc-cal de ott már nem kerültem be sajnos.
-
Janaboy
veterán
Megjott az elso black vip ajánlat, dupla vip pont februárban
Bar kartyat nem kaptam, de ezekszerint az lettem
-
-
balint82
senior tag
-
-
Dareiosss
senior tag
Toysrus.at nál 20% os akció van a Ninjago készletekre. Így a ladik 96 Euro!!! Én rendeltem 2 őt
-
xedos
addikt
Bricklinken Bubul Chrome parts elérhetőségét tudjátok?
Kellene pár alkatrész, de minimum 5000Ft körül kellene vásárolni... -
LÁZ
Topikgazda
Bréking...Mán van ladik az üvegben
-
Throme
veterán
válasz
unclefucka #20955 üzenetére
Tegnap írtam a 31070 Shelby Cobra MOC készítőjének, hogy elérhető-e az összerakási ingyen, vagy zsetonért, utóbbi esetén vifilkoszten?
Hát nem kaptam választ...
-
LudiDOK
csendes tag
Porsche témában nekem csak ezek vannak
:
Merciben meg ezek
:
Mindegyik a készlet tervezője által aláírt bontatlan példány.
A Porsche-val kapcsolatban csak jót tudok mondani. Hihetetlenül masszív, hatalmas és impozáns. Egy igazi legos szobadísze. Olyan körítéssel (csomagolás, leírás) ami eddig még nem volt technic készletnél. Lehet bántani az apró hibáiért de ha belegondolunk sok gyári készletnél előfordult már javítás utólag (8043, 8420 stb). Egyedüli kivetnivaló az ára de mivel már 65000 forintokért is meg lehet vásárolni az utóbbi időben így azt hiszem az sem kifogás. Meg az is benne van minden technic készletekben, hogy hagynak a tervezők némi tuningot a végfelhasználók számára amivel mindig egy kicsit jobban magukénak tudják a megvásárolt készleteket.
-
unclefucka
senior tag
Haladás 4x4 SUV téren:
Az eleje nagyjából kialakult, de megépítve iszonyú nehéz. A nagy rugóút együtt jár azzal is, hogy a felfüggesztés nem éppen kemény. Kb. az egy harmadával nyomódik be a rugó.
Nem tudom eldönteni, hogy mi is annyira nehéz ott elől. És még nem fejeződött be a csinosítgatás.Az viszont már most látszik, hogy kell neki akkora kerékjárat, mert simán benyomódik a kerék oda. Ha egyel lejjebb tenném, akkor beleérne.
A hátuljában is lesz anyag, ha mégsem, akkor rakok bele még. Illetve van hely ott, hogy PF-et építsek bele. Így talán hátul is fellazul a felfüggesztés, mert most elég pattogós, mint egy régi Ford Transit.
-
thomeef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest