Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Az új Batman készletek is betegek megint...
-
Freddy76
addikt
-
Djuree
félisten
-
bobafett
tag
Első Harry Potter képek.
-
Djuree
félisten
válasz
Janaboy #21280 üzenetére
azt megköszönném.
le akartam én azokat mentegetni, van is egy pár, de csak egyenként lehetett volna, úgy meg nagyon sokáig tartott volna. de ha ezt tudom lehet nekiálltam volna.
egy ldd telepítőt is lementek, nehogy eltűnjön az is. nem tökéletes a progi, de már kiismertem és szeretem mert egyszerű. -
Djuree
félisten
válasz
Freddy76 #21276 üzenetére
b@asszameg! írok a supportnak, hátha. nekem az is jó ha elküldik emailben vagy akármi, de azok nekem kellenek. kb. ez volt nekem a legjobb dolog a legóban, a mocok építése, ahhoz meg kellettek alap fájlok amiket lehetett alakítani. sajnos ahhoz nem vagyok elég ügyes, h nulláról csináljak ilyeneket, egy alap mindenképp kell. most pl. egy japán erődrészletből csináltam egy teljesen komplett nagy erődöt. de ha nem lett volna az alap fájl, akkor nem tudtam volna én se mihez nyúlni.
magyarul hova lehet írni a supportnak?
peched van mert földszinten van az irodám, csak 50cm kb.
-
Djuree
félisten
volt egy lego ldd-s hivatalos oldal, valami ldd gallery volt, ahol kismillió ldd alkotás volt és le is lehetett tölteni őket. most nem találom. ne mondjátok h eltüntették azt a sok ldd fájlt.
mert menten kib@szom magam az ablakon (igaz földszint, de mindegy is). elég sok ihletet vettem onnan, nagyon sokat használtam azokat a fájlokat...
-
Throme
veterán
válasz
csubi82 #21271 üzenetére
Hát a lego oldalán nem látok olyan opciót, hogy karcos darabokat cserélnek.
Hiányzó, és törött van.Szóval, el kellett volna törnöd a karcos kockát, és töröttként kezelni a lego oldalán
Az is kérdés, hogy új szetteket vettél, és azokban volt karcos?
Nekem volt ilyen, de beépítve nem látszik, és nem kereskedek velük. _Ha egyszer eladnám használtan, akkor nem az az 1-2 karc fog számítani. Vannak olyan technic nagy burkolati lapok, amiken átlósan ott van a műanyag összefolyási nyom, és ez jobban látszik...A nepperkedés biztos, hogy más kategória. Ott az első vásárló a Lego-nak (közvetve, vagy közvetlenül) kifizette a szett árát, és onnantól mit foglalkozzon vele a gyártó, hogy azzal mit csinál a tulaj?
Valamilyen szinten a Lego-nak is jó ez az egész kereskedés, hiszen ha nem lenne, akkor jóval kevesebb szettet értékesíthetne, vagy nem gyúrna az exkluzív szettekre, vagy a sokféleségre.
Csak azt nézd, hogy mondjuk az egész bricklink megszűnne, hány szett van ott az eladók birtokában, és alkatrészről nem is beszéltünk? Ezeket valaki 1x kifizette a Lego-nak..szvsz
-
edgR
őstag
válasz
csubi82 #21271 üzenetére
Talán mert pont az ahhoz hasonló alakok miatt húzták visszza a gyeplőt.
Egy év alatt 5 valóban határeset. 1-2 előfordulhat, de az 5 irreális - feltéve, hogy valódi sérülésekről, és nem mikrokarcokról beszélünk, ami elkerülhetetlen, mivel nincs minden alkatrész külön csomagolva; illetve, ha nem nagyüzemben bontasz. 2 - 300 000 alkatrész között már lehet 5 hibás, de nem tartom valószínűnek, hogy ennyit bontottál volna abban az évben.
-
csubi82
kezdő
válasz
Throme #21270 üzenetére
5db volt max /1 éven belül!/és karcok miatt,ez is hiba,régebben szó nélkül pótolták ha ilyen volt......Akkor azok miért nincsenek kizárva ,akik tömegével vették az állatokat,stb . aztán facen meg árulták dupla-tripla áron,az senkit nem zavart LEGO-éknál...Itt tartunk...
-
Throme
veterán
válasz
csubi82 #21269 üzenetére
Mit jelent a sűrű? És mit jelent a reklamáció?
Itt hiány , és törött alkatrész pótlásáról van szó. Senki nem akarta a lego fejét tálcán látni.Nekem valami korai kiadásból hiányzó alkatrészt is elküldték, ami az újban (aktuálisban) már benne sincs.
(#21264) R3ĐßuŁŁ: Nekem a picipuhával volt egy garanciális javíttatásom, és először éreztem magam európai polgárnak. Küldték a futárt házhoz, nyomon követhető volt a cucc, futár hozta házhoz a jó készüléket (x360). Természetesen ingyen volt minden.
-
Janaboy
veterán
válasz
unclefucka #21266 üzenetére
Koszi es vajon a lanctalpast motorizacio nelkul el lehet adni?
Ugy ertem ér ugy vmit, megvenne vki? -
unclefucka
senior tag
válasz
Janaboy #21260 üzenetére
Amiket felsoroltál azok külön-külön is kaphatók. 3-7 ezer/db áron. Itt van néhány elem sokkal olcsóbban is.
Az AAA elemtartón kívül a többi megtalálható a Lánctalpasban.
Nem véletlenül sláger termék, jó sok minden, jó áron és még játszható is.Az AA elemtartót gondolom a mérete miatt nem lehet bele-gépészkedni.
-
Janaboy
veterán
válasz
Ereshkigal #21261 üzenetére
A legidegesitobb h azt a távirányító nyomkodom bent, csak ugy mert amugy nem használjuk semmire
-
Freddy76
addikt
Ahogy szedtem szét a Winer Village készleteket, a Bakery-ből az egyik szürke elem egyik kis pöcke letört. Nosza, a Lego oldalán beléptem, törött elemekre rámentem, kiválasztottam a készletet, elemet, leírtam, hogy szétszedésnél eltörött. Érdekelt, hogy vajon csak új készletnél pótolják a törött elemet, vagy régebbinél is (ez ugyebár egy több éve visszavont készlet).
Semmi gond, küldik az elemet, ingyen.
-
thesound
addikt
-
Fr0z3n
őstag
Érezte már valaki, hogy kezd túltolni egy témát?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Ereshkigal #21251 üzenetére
Felesleges elpazarolni azt az időt amit a nézegetésre szánsz. Úgyis meg fogod venni.
-
bobafett
tag
válasz
Ereshkigal #21251 üzenetére
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Ereshkigal #21246 üzenetére
Jó nagy.
Nem éri meg az árát szerintem, de kötelező az SW fanoknak.
-
NGA
addikt
válasz
Ereshkigal #21239 üzenetére
Legjobb motorizáltan. Kisfiam szekrényén áll most :-)
-
unclefucka
senior tag
Ez jó!
Én most jóváhagyás mellett két Minifigurával lettem gazdagabb.
Némi taperolást követően meglett a Sushi Chef és az N-POP Girl.#21238 Throme:
Ha a Kockaáruházban leakciózzák, akkor már a Rally autó is jó áron lesz minden tekintetben.Már késő. Valamit ki kell találnom, mert egyre rosszabb lesz a helyzet.
Szerintem a MOC építés egy kicsit jobbá tenné a helyzetet.
-
Ereshkigal
őstag
Rakott már össze itt valaki régi MTT-t (7662)? Mesélhetne róla valamit.
-
Janaboy
veterán
válasz
Ereshkigal #21239 üzenetére
Wall-e legkedvencebb szettem, van is belőle 2
-
Throme
veterán
válasz
unclefucka #21236 üzenetére
Ha azt nézed, hogy 4x4, és több mint 2x annyi darabból áll, évfordulós szett, akkor mindenképpen. Inkább a rally autó picit drága. Valahol már láttam 26k-ért is, csak a boltot nem ismerem, igaz utánvéttel nem lehet nagy probléma...
Ez a nem egészen 30k nagyon jó ár érte!
Csak vigyázz nehogy kiégj!
Mostanában nagyon belehúztál, aztán csak egyre több, és több kell majd, hogy a kellő hatást elérd.
Eléred azt azállapotot, mikor már a technic porsche mellé behúzod a falcont, miután előjegyezted a bugattit.... -
LÁZ
Topikgazda
válasz
unclefucka #21236 üzenetére
-
unclefucka
senior tag
válasz
bobafett #21234 üzenetére
Köszi!
Be is húztam egy Extrém Kalandot.
Ez így egy hangyányival olcsóbbra jön ki, mint a Rally Autó anno.
Ennyiért ajándék!Viszont extrém kalandos lesz ezt beadni az asszonynak...
-
bobafett
tag
Pár Kockaáruházas akció.
-
Djuree
félisten
válasz
Throme #21229 üzenetére
igen, a bl a mérvadó. ebayen van mindenféle ár, bár bl-en is inkább az utóbbi pár év átlagárait kell nézni...az talán kiad valami értelmeset. én mondjuk mindig a legolcsóbb eu-s ár alapján árazok. ha el akarok adni sürgősen kell a pénz általában, mindig a legolcsóbb eu-s áron adom, így biztos elkel elég hamar. már persze ha nem nagyon alacsony az ár a többihez képest...
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Retekcloud #21230 üzenetére
Több, mint két éves készlet. Kezd kifutni.
-
thesound
addikt
válasz
Retekcloud #21230 üzenetére
Kifutó készlet, gondolom ezért.
-
bobafett
tag
válasz
Retekcloud #21227 üzenetére
Ha használt is jó, az 45-50e között szokott lenni (jófogás/vatera/facebook).
-
Pötyi
őstag
válasz
Retekcloud #21225 üzenetére
Ákiboy BL boltjában láttam egy bontatlant 62 ropiért.
-
Retekcloud
tag
Sziasztok! Nincs ötletetek, hogy a Mercedes-Benz Arocs 3245 (42043) modellt, hol tudnám a legjobb áron beszerezni? Most 70000 ért találtam a legolcsóbban, de olvasgattam, hogy itt sikerült sokaknak 50-60k között beszerezni. Ha valaki tud segíteni megköszönöm.
-
thesound
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Végre szereztem egy jó kis szettet a gyűjteménybe. 6080 bontatlanul egy külföldi gyűjtőismerőstől.
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg javasolt forrás a 71040 (Disney Kastély) beszerzésére? Vagy nézzme meg az árgépet és vagy meg ahol még van?
Köszi!
-
Gondwana
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A következő SAH promó mi lesz, nem tudjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest