Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2155) sasa311 válasza Cyberbeni (#2153) üzenetére


sasa311
veterán

Ahhoz k*rva béna ellenfél kell, hogy 4v5-öt hozzál. Ilyen lvl 10-esek ellen működik bármikor, lvl 30-on normális ELO-n azért igencsak ritka....

Azzal meg viszonylag keveset tudsz kezdeni pl. Bot lane AD carry vagy supportként, ha top lane vagy mid feedel mint az állat vagy a jungeles képtelen bármi hasznosat csinálni.

Remek példa:

Tegnap este egy ügyes sorakával voltam bot lanen (Caitlyn). Ganket nem kaptunk egyet sem (bár lehet ez nem is volt olyan nagy baj...), mégis lvl 9-ig (amíg top és mid elvesztette a tornyát...) 4 killt és 4 assistot hoztunk össze 1 death 0 assist mellé az ellenfélnek plusz én rávertem 40 CS-t az ellenfél vaynre.

Eközben top lane 0-3ra feedelt egy Wukongot és CS-ben is lemaradt (illetve bukta a tornyot), míg a közepe 3-1re feedelte a kennent és bukta a tornyot. A jungelesünk meg 0-4 volt, mert 2x próbált gankelni (katasztrofálisan) és 2x meghalt counterjungelbe a lee sin ellen.

Namost ilyenkor mit kellett volna tennem AD carryként? Ha nem farmolom a lanem használhatatlan leszek, így meg a nyomoroncok majdnem elvesztették nekünk a játékot.

Végül lecarryztük sorakával ketten a játékot, mert 17. percben IE + cipőm volt, ami Caitlynnél igen veszélyes, de ha nem lett volna ilyen szinten ügyetlen az ellenfél akkor nem sikerült volna.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.