Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz Iron Funeral #1200 üzenetére
Hejje hujja! éljen hurrá!
Kár, hogy csak napi 3-at lehet megnézni (ez miért jó RIOTnak?) és én még lvl 10 feletti emberről nem kaptam reportot
Mondjuk azt nagy hiányosságnak érzem, hogy 5 ember reportol valakit AFK-ért, de semmi infó nincs a tribunal-ban arról, hogy egyáltalán DC-zett-e vagy bármi.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Iron Funeral
őstag
Úgy látom nincs új champ, a belső szervereik gondolom WCG selejtezőre vannak használva. Ellenben már jól kezdődik az első bejegyzés: "
PVP.net v1.36.14Summoners can now setup multiple mastery pages in their Summoner Profile to select from during Champion Selection, up to a maximum of 10"
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #1203 üzenetére
"Summoner Name Change"
Ezt észre sem vettem első alkalommal.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
waassy
tag
válasz Iron Funeral #1204 üzenetére
"Summoner Name Change" ez mit jelent? Lehet, hogy egyértelmű de nekem nem esett le.
Alistart tényleg nerfelni kellett? Annyira tápos volt? Hát nem tudom. Sivir BB-jének örülök. Kedvenc karim. Spell vamp, Vladimir nerfelés szerintem nem kelett volna. A 10 mastery oldalnak és Kog'Maw buffnak örülök. Elsőre ennyi. Ha az Alistaros izé nem lenne akkor OK lett volna.Van még jó sok nerf is, de azok engem nem érintenek nem játszom őket...
[ Szerkesztve ]
-
waassy
tag
"The Havoc mastery now increases total physical and magic damage dealt by 4%, instead of increasing base physical and magic damage dealt by 5%"
Ez viszont király szerintem.
-
Iron Funeral
őstag
Alistar Pulverize nem más mint egy Malphite ult ~10s cd-n. Buzi erős az a kari, erősebb mint AP Sion(volt, patchekkel ezelőtt, nem most). Egy egész teamet tarthatott stunlockban+knockup(persze a maradék team segítségével), túl erős volt hidd el, ez a nerf átlagos playereknek nem fog feltűnni, csak azoknak akik legjobb tudásuk szerint használták a tehenet.
Name change meg annyi, hogy megváltoztathatod az in game nevedet.
-
Iron Funeral
őstag
Ohgod 1,3k rp a névváltás
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz Iron Funeral #1207 üzenetére
Az még hagyján, hogy egy full teamet CCz 10 secenként, de emellett:
- Full AP-ra építve is van 3K hpja
- Q 5-600at sebzett AOE
- Ulti alatt lehetetlen megölniMég nagyobb nerf is ráférne. Az új passzívja segíti a farmolásban, illetve dzsungelezni is tud vele. De atomtankként ne sebezzen már ekkorát.
-
waassy
tag
válasz sasa311 #1209 üzenetére
Mostmár aztán kipróbálom Alistart. Kíváncsi vagyok mit tud. Félig tank félig mage Galióval játszok általában, de sokszor van, mint a legutóbbi meccsen is, hogy mindenki rám vár hogy kezdeményezzek. Ezt az ultimmal tehetem meg, 80% hogy nekem kapa, de eleget sebzek + cc hogy az enemy teamet a többiek lezúzzák. Lehet hogy Alistar ezt gyakrabban tudja megcsinálni, és még nem is hal meg, igazatok van. Csak az zavar, hogy a stun+knocback combo után felejthető. Minden esetre alig várom hogy kipróbáljam, valami aura bannert csinálok belőle hamár nem sebez Az own3D.tv-n láttam egy csávót: headbutt után azonnal Pulverize = a knockback kimarad. Nekem új volt.
-
Iron Funeral
őstag
Nem egészen felejthető, aoe heal, 75% dmg reduction nehogy már felejtőssé tegye... plusz ott van a passzívja ami meglepően jól adagol. Közben már megint van pulverize+headbutt is.
Ha buzulni akarsz vele akkor ne aurázzál hanem AP-t buildelj neki, (rabadon, stb.)[ Szerkesztve ]
-
waassy
tag
válasz Iron Funeral #1211 üzenetére
Az aoe heal csak 100-150 Hp /12 mp, egyszer elnyomja és annyi. A 75% király csak éppen senki nem fog veled foglalkozni, a papír társaidat leirtják mellőled (te nem tehetsz sokat) aztán téged is. A passzív sem sebez túl sokat. 30-50/sec. A 10-12 mp-es cooldownok pont nem elég gyorsak második akcióra mert a csata 6-7 mp alatt véget ér. Szóval nem tudom. Sunfire cape jónak tűnik a passzívhoz. És az aurák is.
Persze ez csak elméleti fejtegetés. Kipróbálom, aztán lehet hogy nagyot tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
deal 9 + (1 x level) + (+0.1 per ability power)
Vagyis 300 AP-t feltételezve:
9 + 18 + 30 = 57 / sec 3 mp-ig. Ezt AOE-ben 5 emberre nem rossz ám...A heal ugyan ez, 300 AP-val:
180 (+0.4 per ability power)
180 + 120 = 300
Szintén 4 csapattársra. Egy 300-as heal simán életet ment!Amúgy a Pulverize CD-je 13 sec, -40% CDR-el ez ~8 mp. 8 másodpercenként 1,5 mp stun azért nem gyenge. És 300 AP-val 420-at sebez AOE!
Vagyis egy 300 AP-s alistar nyitás így néz ki:
headbutt (505 magic) + Pulverize (420 magic AOE!) ~ 1,5 sec stun, közben a többiek elkezdenek darálni. 3-4 mp után elnyomsz egy 300-as HEAL-t szintén AOE-ban. És 3-4 mp-en belül megint tudsz headbutt + Pulverize kombót nyomni. Ja, és a healre + az ultira is proccol a passzívod, ami 171 magic dmg szintén AOE-ba, tehát kb non-stop fenn lehet, ez egy 12 mp-es fightban ~800 AOE sebzés!
[ Szerkesztve ]
-
waassy
tag
válasz sasa311 #1213 üzenetére
A 300 heal csak 150 mert feleződik a társakra és a 12mp-es teamfight nagyon-nagyon ritka (szerintem még a 8 is).
Ez így OK ha AP Alistart építesz. De ha te tankot akarsz... Elvégre annak van besorolva. Vagy még úgy is tank marad az ulti miatt?
Gondolom azért nem Ap-nek buildelve is életlépes mert a recommended items főként tank és aura cuccokból áll. Itt a cooldown reduction és a aura effektek a lényegesek. Bár én lehet hogy az sem így építeném.
-
Iron Funeral
őstag
Végül is jó tanknak akkor is ha nem építesz neki semmiféle resistet, ellenben ha AP-t buildelsz neki akkor early game nagyon sok dmgje van, szerintem kár lenne elpazarolni tankra alit. Attól független, hogy feleződik a heal, még így is összesen 900aoe heal megy le egy alkalommal, nem rossz az...
-
sasa311
veterán
Tribunal:
...and once the score was about 5-12 he just gave up and consistently fed the other team, also making a Nazi symbol in the base with vision wards which is freaking wierd,...
Azt a huncut kurva eget
Amúgy olyankor mi a teendő a tribunalban, hogyha van 5 report az emberről, 4-re simán nyomnám a pardont, mert csak simán hülyeségért van riportolva de az 5.ért simán érdemelné a bant? Olyankor punish?
-
sasa311
veterán
válasz Iron Funeral #1220 üzenetére
-
kretenallat
senior tag
válasz sasa311 #1218 üzenetére
ha egy hibaja van, akkor merlegeled h pusztan azert erdemel e bant vagy sem. en egy atomk* anyazos meccsert nem bannolnek senkit, mert nekem is volt mar olyan h ket feeder elkezdett engem flamelni, hogy vkire rakenjek a nyomorultsagukat es elgurult a gyogyszer...
reszemrol amire en nyomom a punisht, ha vki elmegy AFKzni, mert pl vacsora van (akkor ap icsanak kezdte el?) vagy feedel. barki jatszhat rosszul es elronthatja veletlenul masok jatekat, de amikor szandekosan csinalja az sok... plane h en akkor is elcseszettnek erzem a meccset ha az enemy teamben van egy ilyen.amugy 1300 RP egy nevvaltasert milyen lehuzas mar szepen ezek is elmentek abba az iranyba h a kakiert is aranyárat akarnak fizettetni. (runepage? meg 4800 alatt nincs hos mostansag...)
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
sasa311
veterán
válasz kretenallat #1222 üzenetére
Sok a játékos kell pénz.
Amúgy szerintem korrekt, semmiért nem kérnek pénzt ami kell a játékhoz.
Nevet váltani ingyen is lehet, smurf oszt' csókolom. Persze az sok időEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
kretenallat
senior tag
válasz sasa311 #1223 üzenetére
az tuti h kell a penz, az is igaz, hogy meg lehet szerezni amit akarsz, nekem a tendencia nem tetszik. pl regebben voltak 75%os learazasok, de megszuntettek, regebben voltak 1350IPs uj hosok, poppy ota nem volt ilyen. regebben voltak 3150ert uj hosok, most csak supportot tesznek be ennyiert, mivel sokan mondtak h nem tul jo h 6300 minden uj hos, ezert inkabb behoztak egy 4800as kategoriat is, eredetileg 3 runepage volt minden uj accounton, lecsokkentettek kettore, eredetileg 15 percnel lehetett feladni a jatekot, felvittek 25re szo nelkul, majd amikor megvaltoztattak az IP rendszert, akkor vittek le 20ra. ezenkivul amikor szavazasokrol van szo, akkor vesztegetnek ingyen cuccokkal (mint pl az ev jateka dij), mig korabban szimplan utolag adtak ufo corkit mindenkinek, mikor mar megnyertek. a beta rammus skinrol nem is beszelve.
szoval az irany, amibe elmentek, az nem tetszik.
btw: remelem a dota 2 meg eletben van es ha kijon NEM mikrotranzakcios "ingyen" jatek lesz. en szivesen kifizetek egy JO multis jatekert egyben egy osszeget, de h folyamatosan huzzanak le es szepen kelljen fizetni azert ami megtetszik benne, az vhogy nem tetszik. plane h a mikrotranzakciobol lefelejtettek a MIKRO-t. egy normalis skin amin dolgoztak is vagy 1500 ft atszamitva... a legendaryk meg tobb mint 3000be kerulnek, ami lol. vettek RPt ketszer, az elejen mikor meg ugy voltam vele, hogy tamogatom a ceget, mert elvezem a jatekukat, de ha megnezed h mit kapsz a penzedert, az vicc.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz kretenallat #1224 üzenetére
Az új hősök IP árába azt azért számold bele, hogy az IP inflálódik, mivel eleinte 15 hőssel kezdett a játék, mostmár 2-3 hetente jön egy új.
Nekem pl. megvan szinte az összes hős mégis van 25K IP-m és minden runám ami kellhet. Nincs mire elkölteni, teljesen mindegy hány IP egy új hero.
-
kretenallat
senior tag
válasz sasa311 #1225 üzenetére
az ip miert is inflalodik? a logikat nem ertem. mellesleg nekem nincs idom napi 5 meccset jatszani, mostanaban mar kedvem sincs, vagy ket hete a first wint farmoltam csak le botmeccsekkel, kiprobaltam par free host, hatha egyszer megint lesz kedvem a lolhoz. persze benne van az is, hogy az US serveren kezdtem es vmikor osszel masztam at az EUra, amikor a barataim lolcupon akartak jatszani. vegyel nekem hosoket amugy, koszi xD
-
sasa311
veterán
válasz kretenallat #1226 üzenetére
Azért inflálódik, mert mikor indult a játék akkor 0 IP-d volt és 15 hős, amit még nem tudtál megvenni.
Így 1,5 év után lassan utoléri magát a játék, folyamatos az IP szerzés de nem 15 új hős jön ki 2 hetente csak 1.
1350 IP-s herokat nem lenne érdemes kidobnii, mivel a first win bonusos győzelem ~ 220 IP. Egy hét alatt jönne össze ha csak botok ellen lenyomod a first wint és 2 hetente jönne az új hero...
-
waassy
tag
Azért ügyes ez a fizetési módszer. Egy 10.000 Ft-os játékon nagyon gondolkodom, hogy megvegyem-e. Ezt meg azért kezdtem el mert ingyenes. Ehhez képest már szerintem 20.000 körül van amit ráköltöttem. Nem mintha sajnálnám, úgy fogom fel mintha mondjuk elcigiztem volna, pedig nem cigizek
-
kretenallat
senior tag
válasz sasa311 #1227 üzenetére
ez rendben, annak aki masfel eve jatszik es rendszeresen teszi (meg azert nem egy v ket meccset naponta). aki meg ma kezd, az megszivta, legalabb annyi jo a lolban h az olcsobb hosok is jok.
20k? omgwtf... ennyire sose volt jo a lol xDD
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz kretenallat #1229 üzenetére
Nem olyan sok az a 25 K, napi ált. 1 meccset játszok, hétvégén 2-3-at. Ez hetente max 12-13 meccs. Ez olyan 2000 IP hetente. És jóideje nem vettem már új hőst, mert nem tetszettek.
-
waassy
tag
válasz kretenallat #1229 üzenetére
Hát nem olcsók a skinek....meg a boostok sem...meg aztán volt olyan is, hogy baromira megtetszett a youtubon valamelyik hős, időm meg nem túl sok van játszani, hogy összegyűjtsem a 6300 IP-t. Így hát fogtam magam befizettem és megvettem. Mondjuk kívülállóként biztos azt mondanám magamra, hogy ez hülye. De most munka mellett mással nem is nagyon tudok/akarok játszani, úgyhogy nem sajnálom. Hol vannak a régi szép idők amikor az egyetemen egész nap csak Diablo II ment Na ennek már off topic-nak kellene lenni...
-
kretenallat
senior tag
akkor ird offba... de egyebkent igen, regen egy kicsit mas volt es nekem is jobban tetszett h lanon, baratokkal jatszottunk (en mondjuk CSt), nem retardalt idegenekkel, rage-elo 10 evesekkel nyomja az ember. csak regen volt 3 4 ertelmes alternativa, most meg 30 multis jatek es felaprozza a kozosseget. es nincs LAN tamogatas szinte semmi ujban, a Valve cuccait leszamitva... nyaranta van LAN party, 1 het, akkor is osszegyulunk es egymas mellett ulve neten jatszunk kb. :S
-
rt06
veterán
Hi!
elkezdtem ismerkedni a jatekkal (az alapotlet nem teljesen ismeretlen, reges regen dota-zgattam, bar nem mondanam, hogy tul sokat), egybol lenne is par nub kerdesem
- mi az a carry, illetve jungler a karakterek tipusanal?
- mennyire erdemes kovetni/eltrerni az ajanlott targyak vasarlasat(ol)?
- mely karaktertipusokhoz mely kepessegek fejlesztese eri meg leginkabb - runakkal, mastery-kkel (nem konkret build-eket kerek, azokbol milliot talalni neten, de amig ezeket nem ertem, addig azokat sem latnam at rendesen)
- milyen egyeb javaslatokkal tanacsokkal tudtok szolgalni egy kezdonek (akar olyan teren is, hogy mit olvassak el)?valaszaitokat elore is koszonom
Udv: VladimirR[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
zsiga_667
tag
Carry: Többféle értelmezése is van. Az egyik gyakori szerint az a carry akit a csapattársaknak kell végigcipelni a játékon (védeni, etetni lasthitekkel és killekkel, stb.), hogy aztán a végére feltápolódva szétalázza az ellent.
Jungler: A játék elején nem laneben van, hanem az erdőben öli a neutral creepeket.
Ajánlott tárgyak: Szerintem egy kezdőnek simán érdemes követni, bár gyakran nem a legjobb, de teljesen használható. Amíg magadtól nem tudod jobban hogy mit kéne venni addig szerintem nem érdemes felülbírálni. (Persze azért a meccstől, adott ellenfelektől függően érdemes lehet rajta módosítani, de ehhez megintcsak kell egy kis gyakorlat.)
Rúnák: Lvl 20-ig szerintem felesleges, addig meg már belejössz annyira hogy tudd kinek mit érdemes venni. Általánosan jó szokott lenni a választott hős sebzéstípusa szerinti magic penetration vagy armor penetration, meg mondjuk hp-vel is nehéz mellélőni, mindenkinek jól jön egy kevés plusz az elején. A többire meg úgyis rájössz menet közben, pl. ha gyakran elfogy a manád akkor rakhatsz manaregent; ha könnyen ölnek eleinte a nukerek akkor magic resist, stb.
Mastery-k: Fizikai sebző hősnek attack listából válogass, tanknak defense, supportnak meg nukernek meg a maradék. Mire lesz annyi elosztható pontod hogy komolyabban befolyásolná a játékot, addigra rá fogsz jönni magadtól hogy kinek mit érdemes.Holnap este akár játszhatnánk egy párat, aztán majd magyarázok még.
-
rt06
veterán
válasz zsiga_667 #1234 üzenetére
kosz a kimerito valaszt
jatekrol lehet szo este, a summonerem neve cyla118 )gondolom ez alapjan lehet megtalalni egymast jatekban)mas: az milyen dolog mar, hogy report-olni lehet azert is valakit, mert unskilled? nem erre valo a matchmaking rendszer, hogy mindenkit skill-jenek megfelelo jatekosokkal valogasson ossze? vagy ilyenrol ne is almodjak, behanyja egymasra a jatekosokat, ahogy jonnek? mas szoval elofordulhat, hogy mivel noob vagyok (mert az vagyok, jelenleg az alap hosoket probalgatom), kapok egy ban-t/suspend-et, mert valami eszleny report-ol?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
waassy
tag
Előfordulhat, hogy egy 30. szintű emberke indít egy másik accountot, ahol még csak 5. szintű, de nem éppen unskilled, még ha a frissen megvett hőseit akarja csak kipróbálni. Na ilyen meccsben a kezdők lehet hogy rosszul fogják érezni magukat. Az a kezdő ellenfél aki egy lanen van ellene lehet hogy reportolva lesz feedelés miatt...Ami szerintem sem korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
Akadt egy problémám a klienssel, egyszerűen nem tudok bejelentkezni, mert töltés közben kiírja, hogy egy tanúsítvány nem érvényes. Összesen 2 ilyen ablak jön fel, ha az "Igen"-re kattintok és folytatja tovább, akkor újra és újra feljön ez a 2 ablak. Ha a "Nem"-re, akkor pedig jön a hibaüzenet, hogy nem tud csatlakozni a PVP.net-hez. Valakinek van ötlete, hogy ezzel mit lehet kezdeni?
Ha átmásolom laptopra a LoL mappáját, simán bejelentkezik...
-
sasa311
veterán
Én emberemlékezet óta nem játszottam úgy, hogy mi 5-en voltunk az ellenfél 4-en.
És most 10-ből 5 meccsem 4v5... Ki érti ezt.
,Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
-
forguet
senior tag
nagyon vicces dolog történt velem.
Champion select, ranked. Elképesztően sokáig húzódik, de a chat működik.
várok, várok. Egy idő után meggondoltam magam, kiléptem/beléptem és csodák csodájára a játék már ment, ráadásul már mindenki min. 6. szintű volt...
Hát bazzeg.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
ááh.
Várom már a season 2-t...nem tudok kilábalni az ELO hellből...Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Dictator^
veterán
válasz Iron Funeral #1245 üzenetére
ha skillshot lővő zseni vagy, akkor is delayed van.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest