Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz ClydeBeka2 #18146 üzenetére
"Maybe a black guy robbing his house" LOL.
Fortune doesn't favor fools.
-
törölt tag
Ha egyszer az #1 hozzászólás frissül, támogatnám egy olyan szabály létrehozását, hogy a nyafogást kéretik elkerülni. Úgy érzem, hogy többségetek fiú, de talán egy nőilélek-gondozóban sem sírnak annyit mint itt.
-
zeli
aktív tag
Megfeedeltük Doubleliftet.
De egyszer megöltem!
[ Szerkesztve ]
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz #21795072 #18152 üzenetére
-.-"
Voltál már úgy, hogy ideges voltál, de valakinek elpanaszkodtad magad és jobban lettél?
Nem?
Akkor barátom nem csodálom, hogy ilyen a hozzáállásod.
Ez mind beletartozik a közösségbe.
Ezt nem tudod elkerülni.
Nem feltétlen csak ebben a topican fordulhat ez elő.EUNE: iNeeko
-
n a x v i L
aktív tag
válasz Mottie #18156 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy a többség úgy nyafog, hogy a saját hibáit fel sem ismeri. Igaz, többnyire az ilyen hozzászólásokat az első mondat után felismerem és ignorálom őket. Nem sok vizet zavarnak azon kívül, hogy ezekkel van tele a fórum. No offense, just sayin'
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
alexy92
aktív tag
Ééééés akkor remélem a 20-as IP boost EUNE-re is repül most már
-
Mottie
őstag
válasz n a x v i L #18157 üzenetére
Az már más téma, hogy ignorálják/juk-e az adott hozzászólást.. De azért ha kedve tartja az embernek hadd nyafogjon. Pl én is nyafogok, hogy nem merek Lux-szal menni SR-en, pedig ARAM-ban eddig 3-szor mentem vele és mindig elég kemény volt .
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
n a x v i L
aktív tag
Nashor's Tooth
Combine cost increased to 920 from 500
Ability Power reduced to 60 from 65
Additional Passive - Basic attacks deal 15 (+15% of Ability Power) as bonus magic damage on hitCsak szerintem lesz ez egy kicsit op ap yin, illetve teemon?
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Dolby
senior tag
na végre free a már sokat emlegetett zyra, hétvégén remélem lesz időm kipróbálni :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
sasa311
veterán
válasz n a x v i L #18161 üzenetére
AP Yi-n szart nem fog érni továbbra sem, de ez egyértelműen egy burkolt teemo buff!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
alexy92
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #18160 üzenetére
Nem vicc, egy ideje már gondok vannak EUNE-n (connection lost, high ping), és már ideje lenne, hogy ne egy 10 wines IP boostal dobjanak meg(legalábbis jó lenne)
-
kenwood
veterán
válasz alexy92 #18165 üzenetére
az helyi problema lesz.
ISP,antivirus,esetleg valami peer 2 peer.
nekem honapok ota nem volt 1 dc-m se,pingem is mindig okes.nagyon ritkan olyan van,hogy futnak picit a minionok,ami egy lagpsikere utal.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
aNorganiK_
tag
Hali!
Lenne egy problémám a játékkal...
Azt csinálja,hogy megfagy a játék kb. 3-5 másodpercre + fekete képernyő...
Szerencsére nem sűrűn.. de ha ez pont egy teamfight "közepén" jön az eléggé szopás..
Valami ötlet?Malza eléggé op bár lehet csak szerintem.. mostanában nem nagyon vernek meg miden ha vele vagyok..
[ Szerkesztve ]
--- too weird to live too rare to die ---
-
alexy92
aktív tag
válasz aNorganiK_ #18168 üzenetére
Ott videókártya gondok lesznek
-
kenwood
veterán
válasz aNorganiK_ #18168 üzenetére
nekem is csinalja neha.
miutan visszajon a kep,leesik 1-2 percre az fps 15-20-ra,aztan talpra all
kizarolag csataban fordult eddig elo,ha mininmum 3 szereploje volt.
legutobb a double killt meg lattam,a triplerol lemaradtam,de meglett az is.mivel bazison voltunk,meg tul is eltem.legujabb nvidia driver fent van,direct x frissitve.
aszittem,h egyedi problema,mert a videokartyam (es a hutese) mar nem mai csirke.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
1NST1G8R
senior tag
válasz kenwood #18166 üzenetére
Sokan panaszkodnak EUNEre mostanaban, nekem is voltak parak mult heten, most megy rendesen. Havernak egy honapja volt kb. ugyanaz mint nalam, dc 1-2 perc trying to reconnect meg toltokepernyorol kidob es ujra kell inditani, eleg egyertelmu hogy a klienssel van valami gebasz.
-
RG4L
őstag
Nekem is rendszeresen befagy a képem 2-5 másodpercre, de nekem szerintem videókártya problémám van, utánna kevés fps-el térek vissza, majd visszaáll rendesen. Elég idegesítő, mert sokszor ezen múlnak dolgok.
War Thunder: Gelesztaa
-
WinnerB0Y
senior tag
Nekem "csak" olyan szokott előfordulni, hogy "LoL.exe működése leállt". Ez töltőképernyő előtt van. Mondjuk hetente talán 1 szer ha megtörténik, szal' nem para annyira.
Bár azért idegesítő...EUNE: iNeeko
-
ClydeBeka2
őstag
Érdekes, én semmit sem tapasztaltam ezekből. Legutoljára a LOLrecorderes hiba volt csak, amit javitottak, azóta minden jó. De az ip-boost jöhet
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
archie17
tag
válasz ClydeBeka2 #18177 üzenetére
Kábé másfél hete voltam fenn utoljára, és nekem is vacakolt, általában a késő esti, 22:00 utáni meccseken. (EUNE)
a csapattársak körüli nyafogással meg az a baj, hogy 99%ban user error, viszont mindenki azt hiszi, hogy ő pont az az 1% - és legalább egy off-ba tétellel segíthetnék az érdemi hsz-ek szelektálását
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
blind pick,4en mar pickeltek,adc meg nincs,hozom vaynet.
lemegyunk botra,xin jon velem,szokas szerint (sajnos 10 bol 9 ember ezt csinalja) nekiugrik daralni a full hps minionokat autoattackban.
haladunk is a turret fele,milyen jo is az lvl 1-2 n
tolom a last hitet,4nel tartok,mikor azt veszem eszre,hogy feluton vagyok a ket torony kozott,mind a 4en full hpn vunk,xin meg behatral a mi tornyunk ala.
erre beir egy ilyet :
http://kepfeltoltes.hu/130611/nyomorult_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ClydeBeka2
őstag
válasz archie17 #18178 üzenetére
Szerintem örüljünk, hogy csak ennyi "nyafogás" van(ami szerintem simán belefér), látnátok a magyar Lol-osok facebook csoportot. Hemzseg az ilyenektől: "Total easy win lenne a meccs, erre az utolsó ember beválaszt egy Sorakat...ADC-nek!!!!" + lvl21esek beraknak 34-11es Ezreal meccseket. Szörnyű, nem is értem minek vagyok én itt fent így visszanézve
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Solad
addikt
válasz ClydeBeka2 #18181 üzenetére
Attól hogy ott sok a sírás, én még nem fogom jobban tolerálni itt
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
WinnerB0Y
senior tag
Picit áttelepszem nordic ra.
lvl1 ről kezdek, ha valakinek kell egy kis free farm akkor vegyen fel.
Summoner: SajtHD[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
scream
veterán
Hm, nem tűnik rossznak a spotlight megnézése után Aatrox, viszont nekem a Justicar Aatroxról rögtön a DmC 4 egyik bossa juttott eszembe. Meg szerintem a későbbiekben jön hozzá egy Tyrael skin is.
[ Szerkesztve ]
-
cbr688
senior tag
-
WinnerB0Y
senior tag
elohell.org Oldal kamu vagy működik is?
Haver dobta a linket.EUNE: iNeeko
-
1NST1G8R
senior tag
válasz sasa311 #18192 üzenetére
Azert kicsit mas kategoria, Tristananak a recommended itemek is AP-k, most nem vagyok benne biztos hogy SR-en is, de ARAM-on tuti, szoval tud o jo lenni AP builddel is normalon, rankedre meg amugyse vinnem, mindegy hogy AD vagy AP.
Akalival viszont teljesen tanacstalan vagyok, egyszeruen nem tudom ugy jatszani ahogy kene. Semmi dmg, kurva hosszu CD, kombozasrol fogalmam nincs, buildelni se tudom ugy ahogy kene, AP-t probaltam de mondta haver hogy hibridre kene inkabb, de sehogyse jo.
Eleinte Kataval is igy voltam, de aztan raereztem es most nagyon bejon, birom az assassin stilust, hogy beugrok, kombozok aztan hullanak a fejek, de ha Akalival probalom ugyanezt kb. egy millimeter se megy le az ellen HPjabol, viszont miutan ellottem a kis spelljeimet es menekulni kene folyton legyaknak. Ja es farmolni is borzaszto vele. Mit csinalok rosszul???
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz 1NST1G8R #18193 üzenetére
ARAM-on AP a recommended.
Akali:
A hibrid szvsz nem annyira nyerő, mióta alapból megkapja mindkét passzív buffot.
Ami core item neki az a spellvamp és az RCS.
Ez a tankiness + sustain. Ez után építesz amire kell. Van, aki lichbane-t épít neki (végülis elég jó az is), van, aki pure AP-t.
A kombó alapvetően abból áll, hogy az első MINDIG a Q legyen. Ha rádobtad a Q-t az ellenre utána ráultizol, egy AA, majd egy E.
Innentől kezdve ha nem vagy szarba akkor nuke, ha szarba vagy akkor köd, majd Q--> R --> AA --> E kombó. A Q-t mindenképp le kell ütni AA-val, mert rengeteg sebzés + energy.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
adamkaa777
senior tag
Duo-ra keresek partnert többit pirváltam.
El. Psy. Congroo.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz sasa311 #18194 üzenetére
Akalinál az első Q után várj amig majdnem leesik róla a debuff és akkor ugorj csak R-el. Így nagyobb burst lesz mert hamarbb tudod nyomni a következő Q-R kombót. Az E-vel pedig figyelni kell mert pillanatok alatt 0 energy-n leszel ha nyomkodod mint a barom. Inkább csak farmra jó...
RCS szerintem nem olyan jó neki, jobban jársz egy Hextech + full ap build-el szerintem.(rabaddon, voidstaff, lihbane).
Nálam ez vált be a legjobban eddig. -
kenwood
veterán
akalinal meg az is szamit,h milyen a csapat.mivel egy assasinrol van szo,ha az ellenfel dominal,vagy nincs initiator nalatok,akkor baszhatod.
neki elsosorban a low hps ellenfelek kivegzese es az emberelonyos teamfightok megnyerese a feladata.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
mandin
senior tag
Csak nekem tűnt fel, hogy a patch óta ugynakkor spawnolnak a wolfok és a kék golem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest