Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz #21795072 #9183 üzenetére
Igy ahogy mondod, volt MF is azon a meccsen, asszem az egyik quadra-m pont ugy jott ossze hogy epp ultizott. GP ultija lehet meg jo ha tolok egy stunt hogy ott tartsam oket a korben + ha menekulnek kifele egyet meg vissza is tudok hajitani.
Fortune doesn't favor fools.
-
smisa
őstag
válasz #21795072 #10762 üzenetére
lvl 17 vagyok még csak szo(k/p)om a csatákat. Lehet a MAsterim is rossz . Ezt a jungle dolgot én kiprobáltam már többször is de lassabban fejlődtem mint ha top-n vagy bárhol csak minionoznék
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz #21795072 #10842 üzenetére
Vayne az már inkább számomra.
Amit kipróbáltam és még bejött (már amennyire tudok AP-s karakterekkel osztani) az ingyenesek közül, az Xerath volt. Plusz Blitz is megéri a pénzét.
Evelynn-t szeretném még kipróbálni.(#10844) Pedro78: Kb ezt mondtam én is.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz #21795072 #17486 üzenetére
jo neked.
a 'lol client crash' szavakra viszont 2.8 millio talaltot dob ki a google
igaz,h nagyreszt az altalam sosem telepitett lolreplay okozza,de rengetegen irjak,h ok sem hasznaljak,es megis rendszeresen elszall a kliens.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz #21795072 #18152 üzenetére
-.-"
Voltál már úgy, hogy ideges voltál, de valakinek elpanaszkodtad magad és jobban lettél?
Nem?
Akkor barátom nem csodálom, hogy ilyen a hozzáállásod.
Ez mind beletartozik a közösségbe.
Ezt nem tudod elkerülni.
Nem feltétlen csak ebben a topican fordulhat ez elő.EUNE: iNeeko
-
DarkByte
addikt
válasz #21795072 #34033 üzenetére
Elnézést mindenkitől akit ezzel megsértettem, nem ez volt a célom ezzel. De biztosan tudjátok kikről beszélek random idióta címszóval:
- dedós módjára lázadnak/toporzékolnak ha valami nem úgy alakul ahogy ők elképzelték (pl. nem azt a lane-t kapják amit szeretnének, és csak azért is hozza azt a karaktert ezzel tönkretéve még a játék elindulása előtt az egész csapat lehetőségeit)
- komplexusuk van, azt hiszik ők a világ közepe és pl. képtelenek felérni ésszel ha ők mondjuk top-on vannak de a bottom lane sokkal gázabb akkor a jungler nem top-ra fog járni többet segíteni és elkezdenek direkt feed-elni, afk-zni, stb.
- rambók akikkel lehetetlenség kommunikálni, nem csapatjátékként tekintenek a LoL-ra; letojják hogy teamfight-okban a játék második felében 4v5-ben sokkal nehezebb bármit csinálni; inkább frag-ekre mennek mint játék objective-ekre, és bár elbukjuk a játékot, verik a mellüket arra hány kill-jük volt.
- pingerek, megmondó emberek. épp azt nem veszik észre hogy ők sem játszanak valami kiemelkedően, de minden szituációról megvan a véleményük, folyamatosan oltják a másikat. lehetőség szerint ész nélkül pingelnek.
És még biztos van pár kategória de engem ezek csesznek fel a legjobban. Láttatlanban senkire nem mondom hogy random idióta, ezt ki kell érdemelni.
Tudom hogy ezekre ott van a reporting rendszer. Csak épp ez az égadta világot nem segít már azon a játékon amit épp egy ilyen kretén miatt buksz el.
Azt is tisztázzuk hogy nem a kezdőkkel van bajom. Most is van két ismerősöm akik elkezdtek játszani a játékkal és sok badarságot csinálnak amit a tapasztaltabbak már rutinból kezelnek. Velük lehet kommunikálni, meg lehet velük értetni ha elmagyarázod nekik mit rontanak el. És fejlődni is képesek.
És én is csak Silver 2 voltam az előző season-ben, bőven van hová fejlődnöm, de igyekszem a hibáimból tanulni és javítani a játékomon. Ha hibázok, elismerem és nem kötöm az ebet a karóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz #21795072 #36451 üzenetére
Igen be van állítva. Most leléptem egy 20 percre visszakapcsoltam a gépet, és pvp.net kernel működése leállt. Egy 5 percre rá megint elkezdett működni, de még mindig nem enged belépni. euw-re regisztráltam, és euw van beállítva a kliensben is.
# Nem érdekes, csináltam másikat, és ez elindul.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz #21795072 #37299 üzenetére
Ez is egy jarhato ut,de sokkal egyszerubb venni egy ssdt 3-5 ev garival.
Halkabb,kevesebbet eszik,keveset fogyaszt,nem termel hot.Kenyes adatokat backup nelkul veszelyes tarolni rajta, de a hdd is ugyanugy lehalhat barmikor.
A betoltesi ido kb. a sima hdd 10 szazaleka.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
ChromeX
addikt
válasz #21795072 #37302 üzenetére
Hát én most ezer évig töltötem mer behalt megint az egész kliens, kikell teljesen lépni hogy helyre álljon. reconnetelni semtudok elsőre, na ha mindezt egy ssd-ről végezné a gépem és nem hddről véleményem szerint sokkal gyorsabban töltene be minden.
5 percnél léptem vissza, mondom sorry client suks, erre a válasz amit kapok: "fuk yo" sose változik a lolos közösség ki is kaptunk nagyon csunyán de lehet amugy is az lett volna mer idioták voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest