- Fórumok
- PC játékok
- League of Legends
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-06-05 19:57 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
Szerintem ott csúszik el kettőnk véleménye és most a legutóbbi hsz-ed is erre erősít rá, hogy a különbséget nem látod aközött, hogy hogyan nyerek és hogyan vesztek.
WIN:
Tehát amikor nyerek, persze lehet, hogy egy hard carry valaki 20 killt összelapátol, de láttunk már ilyen carryket is veszíteni a sok kill és jó játék ellenére is. Attól még az én stabil játékom is közrejátszik a győzelemben, attól függetlenül hogy nincs kiugróan jó statom. Teszem a dolgom, védem a tornyot ha kell, ott vagyok a sarinál ha kell, nem feedelek, assistolok, szóval egy stabil játékos vagyok, attól független, hogy valaki jobb volt. Szóval ez nem egyenlő azzal, hogy én semmit nem csináltam, hátratettem a kezem és lehozták nekem.LOSE:
Viszont és ebben van a nagy különbség, amikor vesztünk akkor szintén én relative a csapathoz képest stabil vagyok, viszont a leggyengébb láncszem olyankor nem egyenlő azzal, mint wineknél, hogy mondjuk valaki 3-3-6-al a leggyengébb vagy 6.1 farmmal a leggyengébb, nem. A különbség itt nagyon nagy a winekhez képest, tehát 0-13-al a leggyengébb, meg 4-15-el a leggyengébb, meg 2.1 farmmal a leggyengébb.Azt akarom ezzel mondani, hogy ez az "engem lecarryznek" vs vesztünk egy csapattársam miatt dilemma, akkor lenne egyensúlyban, ha a GYŐZTES meccseken én is mondjuk full beadnám 0-13-ra meg 4-15-re. De nem ez a helyzet! Én is csak azt várom el, amit én is megadok, tehát a vesztes meccseken is a leggyengébb teammate úgy játsszon, mint én amikor "le vagyok carryzve". Nyugtasson meg valaki, hogy ez érthető.
-
Yodamest
veterán

Az ilyenekre gondolsz? Jó beszélhetünk ezekről is, itt 5. lettem. De mit jelent az az 5? Gyakorlatilag ott 3-an ugyanolyan jók voltunk, szóval az 5. lehetne itt akár 3. is, nagyon kicsi a különbség a pontozásban. Illetve nem hiszem, hogy szégyellnem kéne magam, figyelj:
- jó KDA, nem feedeltem, több assistom és ölésem volt mint halálom.
- elohoz képest relative jó farm, 6.1 nem gondolom, hogy el kéne bújdosnom emiattSzóval így jah, tettem a dolgom, jó voltam. Attól, hogy valaki más jobb volt a csapatomban, még én nem leszek rossz. Ez olyan, mint amikor egy filmre azt mondják, hogy derossz volt, mert hát a Remény rabjai mennyivel jobb.... Attól, hogy van jobb az nem egyenlő azzal, hogy minden más rossz. Akkor lennék rossz, ha én is mondjuk 0-13-ban lennék, mint sok esetben a csapattársaim.
-
grimm2015
senior tag
Aki 6 OP pontos JG smurfnek gondol ott valami baj van
, nem csoda, hogy mindig smurfok ellen játszik.
Ez is, hogy szívatja a játék...
Van az utolsó 20játékából 1 olyan, ahol sokkal jobb volt mint a csapata mégis kikapott...
13ból 11szer kikapott, 2 olyan meccsen nyert, ahol a csapata sokkal jobb volt, amikor szinte egál van, már veszít is... És még is erőlködik, hogy mennyire jól játszott, csak nem tudja felmérni azt, hogy a többiekhez képest mennyire, nyilván ,ha van az ellenfél 3játékos átlag 0/10el, akkor nem nehéz nyerni, és hozzájuk képest jól játszott
, még akkor is, ha az érdem nem az övé. (Amit erőltet, hogy már pediglen de.) -
Yodamest
veterán
De mi a plusz mozdulat pontosan? Az egeret ti is mozgatjátok, szóval az nem. A skillt nyomom csak le, egy darab Q-t... Még a gomb is ugyanaz, mint amit ti lenyomtok, innentől kezdve nem értem.
Annyi a különbség, hogy nekem az ujjam alapból nem a skillen pihen, hanem az alatta lévő gombon. -
Lokids
addikt
-
Yodamest
veterán
Hát barátom ez egy nagyon rossz komment volt több szempontból is:
-Fogalmad sincs arról, mikor mi az objective, amit el kell hozni, mit kell kezdeni azzal, ha előnyben vagy.
Nagyon nem igaz, többször elmondtam már, nem vagyok egy mechanical god, sok mindent lehet rám mondani, de a játékot nagyon jól átlátom, legalábbis jobban, mint a szintemen az átlag, ebben biztos vagyok. Alapvetésekkel tisztában vagyok, hovatovább ahogy a csapataimat elnézem, rendre azt látom, én vagyok azon kevesek egyike, aki hátrányból is tud játszani, a legtöbben csak szaladnak a halálba a sokadik szürke képernyőjük után is. Objectivekre mindig figyelek sokakkal ellentétben, arról már nem tehetek, hogy a jungler mondjuk nem jön és bukjuk. Lane managementem nagyon jó, hidd el, felőlem bot duot játszhatunk, adc-ként megmutatom, nincs mit szégyellnem ebben biztos vagyok. Sokszor elszörnyedek milyen timinggel érkeznek vissza lane-re az emberkék, én már rég ott vagyok a wave-nél (épp elérem torony előtt) a suppom meg akkor indul ki a base-ről... ilyenek.hogy siratófalnak használod
Nem használom annak, inkább gondolkodni, teorizálni szoktam, felvetéseket tenni, a rendszert próbálni értelmezni, szerintem ez is része a játéknak. Tőlem hol olvastál olyat, hogy ilyen annyát ennek meg annak, meg rohadjon meg, soha nem indulatból beszélek, szerintem ez nem rinyálás. Nagyon be akartál ide böfögni valami jampisat, de ez kapufa lett. Inkább fejtetted volna ki te is, hogy melyik részét nem tartod igaznak annak, amit feljebb felvázoltam. A 40% biztos lose szerinted nem igaz? A smurfok léte kitaláció? Az, hogy kevesebb LP-t kapok, mint veszítek hazugság? Mi a valótlan ezekből? -
Callisto
őstag
"Bocs, hogy belevau ebbe a vitába,"
Nincs miért elnézést kérni. NP.
Valóban ha könnyen elérhető. Ott van tarsolyban linkeli az ember, de mint mondtam csomó dolgot olvasok, barangolok a neten és ezt sosem úgy teszem, hogy majd biztos valaki hazugságot kiált és kelleni fog.
Vannak amikre könnyen rákeres ismét az ember és linkelheti, van amire nem. Volt már példa, hogy 3 órán keresztül keresgéltem amibe beleakadtam csak hogy valakinek linkeljem aztán ebbe belefáradtam. Ez a reddites téma is olyan, hogy sehol sem futottam bele csak ott és megint megtalálni halál lenne. Meg se próbálom.
Nekem édes mindegy ki mit gondol. Ezt az egész tesztelősdit sem azért csináltam, hogy bizonyítsak a RIOT "ellen", hanem kíváncsiságból. Nekem a védjegy (nem csak RIOT-é, más MOBA és online játék védjegye is hasonlókat tartalmaz), az egyéb játékokban alkalmazott manipulálási módszerek és az eredmény alapján lett egy elgondolásom.
Ennyi. Nem fogok szélmalom harcot vívni egy RIOT, fanok vagy akármi ellen és itt is már többet fektettem bele, mint kellene.
Ettől a játék maga élvezetes tud lenni.Még annyit hozzátennék, hogy nem jobb azt gondolni amit Kanczy például, mert kedvét szegheti (nem feltétlenül, csak lehetséges) a játékosoknak ha mást gondol és nem tud felülemelkedni rajta.
-
Dewo
aktív tag
-
Sordoran
addikt
Mondjuk nem azt kellene feltételezni, hogy az ellenfél mindig tökéletesen játszik az adott karakterrel és el van feedelve, miközben a másik oldalt biztosan hibázni fog és hátrányban van.
Írtam hogy ha beindul a snowball akkor ez van. Értelemszerűen aki ideáig jut hogy oneshot-ol az jól játszik, aki gyengén teljesít vele az pedig fel se tűnik (nem utóbbiakról van szó).
Jelenleg semmilyen win rate és pick rate nincs, ami azt mutatná, hogy gond van a balance-szal.
Pont ez a baj, hogy a riot is csak számokat néz. Nem az a gondom, hogy sokat győz (mert nem, hiszen akkor magas lenne a win rate-je), hanem amikor győz akkor frusztráló ellene játszani, még ha te magad jó is van.
Persze könnyebb az asztalt csapkodni, hogy mi ez az op sz@r ahelyett, hogy az ember átgondolja, mit kellene másképp csinálni.
Nem csapkodom az asztalt, ne próbálj meg úgy beállítani mintha hisztiznék itt. Szerintem ez egy teljesen jogos kritika, hogy nem így kéne működnie. Vagy ha valaki negatív kritikát fogalmaz meg egyes hősökkel kapcsolatban, az rögtön crypost-nak számít?
Előzőleg már leírtam, hogy legtöbb assasin nem ilyen, ott kell 1-2 másodperc a teljes kombójához, tehát flash, zhonya, barrier, exhaust akármi használható ellene. De az ilyen instant kill rengar amire a másodperc tört része alatt kéne reagálni szerintem nem normális.Amennyiben viszont szerinted/szerintetek ez a játék része, akkor elfogadom. Nem tartom normálisnak, de legyen akkor így. Részemről lezárom a dolgot, nem új keletű dolog, eddig is megvoltam, ezután is megleszek. Peace!
-
ClydeBeka2
őstag
Az a baj, hogy a játékosok (főleg low eloban) csak a saját szintjüket és játékaikat nézik. OMG MILYEN ERSŐ EZ A YASUOOO!?!?!4444!! ... Ja , bronzban meg silverben. Csak a Riotnak nem csak low elore, hanem high elora ÉS kompetitiv játékra is figyelnie kell.... Nem olyan könnyű az, de nem végeznek olyan rossz munkát vele, persze párszor mellényúlnak, de ez benne van

-
Sordoran
addikt
Látom nem hagyod hogy másnak is igaza legyen, minden fekete vagy fehér lehet csakis. Egyrészt szó se volt róla, hogy mellettem nyomja el, elég sok ideig aktív az ultija, fél pályát átfutja míg elér téged, tehát ez a 2 sec míg láthatatlan lesz irreleváns. Igenis van olyan hogy befut bázisra rád, persze ilyen meccs már vesztett ügy enélkül is (inhib torony ledőlt, így nem látod hogy ott jön éppen). És ahogy fentebb írták, ő van előnyben ilyenkor, mert csak lezongorázza egy pillanat alatt a kombóját és hacsak nem tudod 0,2 sec alatt eltolni zhonyat pl. akkor meg is haltál. Magasabb elo-n biztos jobbak a játékosok reflexei, illetve lehetne jobb netem is. Amíg kijön a 50% körüli winrate, a riotnak édes mindegy, az pedig adott a korábban kibeszélt snowball lehetőség miatt. Mikor bejön megállíthatatlan, mikor nem jön be akkor useless.
Egyébként én továbbra se sírok miatta, mert nem állandó hogy ezzel kell szenvednem, és én is szoktam a másik oldalt lenni. De attól még ez szerintem egy jogos kritika a balance-t illetően. Viszont ha szerintetek ez így normális, akkor nincs miről beszélni, mert úgyis megmagyarázzátok miért van így jól. -
Sordoran
addikt
Nem kell ahhoz hogy barangoljak magamban, elég ha a csapatom elhagy ahogy "látjuk jönni a rengart". Ez még saját bázisunkon is lehet, jönnek mininonok, adc-vel szedi az ember békésen, de jön a rengar. Csapatunk pedig mintha nem ő dolga lenne hagy meghalni. Az ha egyedül kószál ember, túl mélyen van ott bármilyen assasin leszed, de nem sok rengar-hoz hasonló van aki olyan hirtelen tud megölni, hogy lereagálhatatlan, tehát egyáltalán nem szükséges neked hibázni.
-
Yodamest
veterán
Valaki mindig megindul split pusholni valamelyik lénre és tuti összelesz csukva, ezt nem lehet lekommunikálni soloQ-ban. Lehet csak elmegy a redet leszedni az adc, de ott várja a Rengo azonnal vége még ha supportal van akkor is. Minden bokorba nem lehet wardolni sem, meg assassin item ugye ráadásul kiszedi a wardokat is, az is tök jó újítás volt....
-
Sordoran
addikt
Legtöbb esetben valóban ezekkel lehet védekezni. Mondjuk egy rengar ellen pont semmit nem érnek (igen, el kell jutni oda hogy one-shotolni tudjon, de nah, eljut jellemzően). Ultival elindul feléd, és hiába vagy rákészülve, másodperc tört része alatt tüntet el, lereagálni sincs idő. Persze flashelni kilehet, mert ugye a flashnél az kijön akkor is ha már előtte megölt.
Szerencsére az assassinok többsége nem ilyen, ott le lehet reagálni, bár ha nincs csapatod aki segítene, akkor a zhonya/stopwatch csak arra jó hogy eltold a halálod pár másodperccel. -
Sordoran
addikt
Régen elolvastam elejétől végéig, sőt még a PBE patch notes-okat is napi szinten követtem. Most már nem, és azt tudom amit tapasztalok, és nem nagyon érzem a javulást. Persze a legjobb balance az lenne, ha esetleg lenne valami értelmes elosztása a random hősöknek is. Ne az legyen már, hogy egyik csapatba 2 heal/shield support, 2 tank és 1 Draven, másikba meg totál useless champek. Mindegy egyébként, tényleg nem prioritás nekik, kevesen vannak hozzám hasonlók akik itt játszanak főleg, többiek tényleg csak szórakoznak itt.
Ez az aram balance inkább arra jó, hogy ne legyen nagyon szar az egész, csak közepesen.
-
Bennyboy
őstag
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
Nincs meta.
Van par nepszerubb karakter, de vegigmesz twitchen a diamond streameken,es nyilvanvalova valik,hogy nincs fix 2-3-4 karakter,amit az adott lanere hozni kell.
Nyilvan tobb gragast latsz jungleben, mint mondjuk rammust, meg mondjuk boton az MF eleg nepszeru lett, de minden lanere van legalabb 10-20 karakter,amit nem evente 1x pickelnek meg magasabb eloban sem. -
alakesh
tag
-
SkiDev
őstag
Épp ezaz. Azokkal kell foglalkozni, akiket nem hoznak meccsekre. Azokat ne piszkálják, amelyek erősek.
Két próba volt, de gondolhatod ezek után mennyi kedvem van topozni
Jöhetett a jung is, kevesek voltunk. Viszont, ha lemegyek supportnak, akkor 15p alatt inhibnél jár a top...
De mondtam, nem akartam offenzív lenni, csak nevetséges, amit művelnek. Ott az új pontrendszer is.... Arról beszélünk, hogy ne nézegesse az ember, mert előre feladja, na most már nézhetjük, hogy mennyi tokent szedett össze, miközben az Eune szerver kénye kedvére néha leáll, minden meccs elején géptől függetlenül laggol egy olyat, mint a ház.
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
-
SkiDev
őstag
Jó, persze értem, nem kötekedni akarok. Ha olvassa az ember az nem sok buff, de a hozzáállás a Riot részéről nem jó. Az elfeledett gyenge champeket kéne erősíteni, de még a Sol ennek ellenére nerfet kapott (még mindig nem olvastam, hogy mit, de az irány a gond). Van a játékban 20-25 pick/ban, a többit meg hozhatja az ember, semmit nem ér (legalábbis nálam low eloben).
-
SkiDev
őstag
Csak a képre néztem. Miért? Ha elolvasom attól nem buff ezekre a cancer champekre? Akartam soloban topra menni, mivel a support ugye szerencsejáték, de rájöttem, hogy nincs annyi ban, hogy Trynda, Darius, Garen, Morde, Sett vagy Urgot ellen tudjam hozni a meccset. Én kevésbé feedelek, de győzni ellenük szinte lehetetlen, aztán nagy részére jön egy kis buffocska.
-
Bowser
aktív tag
-
kenwood
veterán
-
kistusik
tag
-
SkiDev
őstag
Akkor azért kaptam ki tegnap este, mert túl sok ilyen volt az enemyben.
Darius top, Sett jung és Malp supp. Aki ezek ellen tud bármit is tenni bronzban, annak megcsokolom a lába nyomát.
Hiába tartom folyamatosan a távolságot a csapattól midgameben, ők jönnek felém, így mindig egy csomóban vagyunk, természetes, hogy könnyű célpont vagyunk.
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
kicsako
őstag
30-as szintig az alapjait simán megtanulja az ember a játéknak, onnantól pedig ha rankedezik az illető, de béna, akkor úgyis iron/bronze-ban végzi, nem értem mi ezzel a probléma.
Én 2015 elején játszottam utoljára komolyan, 2016ban pedig már le is töröltem, most pedig 2 hónapja feltelepítettem ismét a játékot, 2 hét után már goldban, 3 hét után már platban voltam. Pedig azt sem tudtam melyik hős mit csinál
A lényeg hogy maradj higgadt, ne flamelj, ha pedig csapaton belül vita alakul ki nyugtasd le őket a g*cibe
Legtöbbször az a baj, hogy teljesen kitiltel az ember, és ő maga is rengeteget hibázik emiatt. Keep calm and win
Egy kis self promo:
Montage videó 2015-ből
Egyik Clash meccs összefoglalója
Twitch oldalam ahol néha streamelek. NÉHA
-
grimm2015
senior tag
Már annyi javítva van "elvileg", hogy bronz1 fölé nem lehet jutni 10győzelemmel sem unrankednek, persze a 10besoroló még mindig ott van.
Azért fogod fosnak érezni az egészet, mert 5ből 3mecset elbuksz S ranggal, a 0/21/0 yasuo meg promóba feljut, de legalábbis pontot kap.
Még mindig kizárólag győzelem/vereségre megy a játék.
Enigma1945
Ez egy megjelenítési hiba, az előzőjáték(ok)ból fent maradt csapatsorrend, csak a sajátodat látod aktuálisnak. -
Enigma1945
őstag
Én csak azt tudom mondani erre, hogy nem a játék hibája.
Ha én a józan parasztival ki tudtam jutni bronzbol, egészen goldig, akkor másnak is menni kell.
játék elején mute all, és tessék mindent beleadni.
a játék legnagyobb hibája mindig az lesz, hogy ha mi mindent beleadunk, akkor miért veszítünk? -
Jim-Y
veterán
Hat azert nem ugyanaz. Brand, Velkoz es valamilyen szinten Xerath is azert viheto supportnak mert alacsonyak a mana-costok, es a kit lehetove teszi, hogy keves penzzel is hasznosak legyenek, akar lategameben is. Brand is es Velkoz is a pssziv miatt.
Szo szerint senki nem visz sem Quiana-t sem Sylast supportnak.
-
Lokids
addikt
-
Enigma1945
őstag
-
HoaryFox
őstag
-
Carlytoo
senior tag
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
-
Gentlelelele
aktív tag
Ez pont stage 2 közepéig van időd tervezni. Ha jó a creep stage , akkor okés, ha nem akkor lose bónusszal szét alázod a 30 élettel a 90 élettel rendelkezőt stage 4-5-ben
eddig 2 példa is volt leírva itt a topicban erre 
Itt jönne elő, hogy tudsz alakítani az rng-n hosszabb vagy rövidebb távon. Amire rá lehet mondani, hogy rng függő, de ezt tudod befolyásolni, így számomra ez egy irányítható tényező.
-
nuke7
veterán
Pont ezt akartam írni

(#59817) Gentlelelele: jó, tehát te nem olvasod el amit én írok, rendben

én az elder scrolls legends-et írtam, ami egy CCG... Ott gyakorlatilag mindent tudsz tervezni, még kisebb az rng mint hearthstone-ban, mert vannak rúnák, prophecy, stb. Gyakorlatilag csak a kártya sorrendet nem tudod, de sok pakliból húzós képesség is van... HS-ben több az RNG, TFT-ben meg pláne.Ahogy írták előttem is, hiába tervezel bármilyen comp-ot RNG nélkül, ha nem jön olyan champ.

Ezt a bekezdést meg valószínűleg gyenge értelmi képességeim miatt nem értem, meg tudnád esetleg fogalmazni máshogy..?

"Hogy miért nem jön lvl1es hős late gameben? *Shrek meme* jó kérdés, mondjuk, azért mert ilyenkor megnő a 3as rankkal vagy afelett lévő hősök drop rate-je ? Remélem érted miért nem ad a játék stage 2ben Asolt vagy Dravent." csak lvl1-es hősök jönnek late-game-ben is, azokból is össze kell szedni hármat, hogy lvl2 legyen, és kilencet, hogy lvl3... nem értem, hogy mire gondolsz
-
Gentlelelele
aktív tag
Gondolom a két véglet szerinted a félig tele pohár (Nincs rng csak skill) és a félig üres porhár (nem kell skill, mert full RNG). A 3. szempont lenne az, hogy van víz a pohárban ? Vagyis, hogy van benne RNG, de ezt ellensúlyozni lehet a tudásból fakadó előnnyel ? Szerencse, hogy végig ezt szajkóztam kissé ironikusan

Nem tudsz olyan komolyabb játékot találni, amiben nincs számottevő RNG faktor. Illetve szinte mindenhol, ahol jelen van a jelenség azt tudod kompenzálni egy bizonyos szinten. Pont ezért nem túl gazdag a 100%os és a 0%-os winrate-el rendelkező emberek tábora.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Márpedig a szimpla vitatkozás nálam sehogy sem fér bele a flame kategóriába. A flamelés nekem = az anyázással.
A szimpla vita, legyen az bármennyire is túlfűtött, amíg nem fajul el, miért büntetendő? Ez baromság...Amúgy azt Lulunak mondtam és ő 19:30-kor lépett vissza a játékba. A game 26:57-ig tartott.
Szóval gondolom az után, hogy 20:00-kor beírtam a surrendert. Sajna a visszajátszásban nem jelenik meg a chat. De attól, mert azt mondtam, tovább játszottam. szóval azért sem lehet büntetni... Ha elmentem volna afkolni 10 percet, mint Lulu, akkor még megérteném. -
Lokids
addikt
-
minek?:S
őstag
-
Lokids
addikt
-
grimm2015
senior tag
Ha kap egy normális védelmet, hogy ne halljon meg 2 akármilyen skilltől (boton ugye 1-1től), akkor van neki jövője, most baromira törékeny. Olyan mintha nem működne a védelme, vagy inkább negatív irányú lenne.
Alapból is kétélű support lenne... Bár majd 2 hotfix után jobb lesz, a 30% winrate-re azért a riot is felfigyelt, persze meg is akarta magyarázni

-
Ganz-[HUN]
addikt
-
Gentlelelele
aktív tag
Félre érted. Alapból jól mozdulatok ki 2 vagy 3 drakere, de az ellenfél diktálja a tempót, akkor nem ér semmit. Például van egy split pusheretek, de az ellenfélnek is, viszont az övé van előnyben. Mind a 2 eset, vagyis oldalsó lanen bukjátok az 1v1-et és a 4v4et is miden. Tehát az egyetlen esélyetek, hogy valahogy válaszoltok az egyik fenyegetésre vagy 2en a spit pusherre vagy 5en a másik 4re. Tempót kell szerezni valahogy. Addig csak ülni tudtok a drakeken. Ha amúgy is nálatok van az előny akkor persze, hogy broken a mountain Drake.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Belopni éri meg, vagy úgy nekimenni hogy rájátszani... too obvious. ADC/(&)JG elviszi sunyiban az teljesen elég. Többi a látszat kedvéért splitel. Ha már akkora előnyük van, hogy egy fightot alig tudtok megnyerni, felesleges +1 sárkányért megdögleni. Mivel ott lesz mindenki, 3s alatt megvan a sari, utána reflexből elindulnak baronra, és a többit nem kell ragzni.
-
Plata
félisten
-
PuMbA
titán
-
hugi0
őstag
-
nuke7
veterán
-
Szelep
senior tag
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
ClydeBeka2
őstag
-
Sordoran
addikt
-
nuke7
veterán
-
Sordoran
addikt
Riot: Hé G2, simán hozzátok ezt a szakaszt, tuti első helyen végeztek, szóval nem lenne kedvetek kicsit promózni Slyas-t?
G2: Van az a pénz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De még ha nem is így történt pontosan, simán lehet, hogy nem vették annyira komolyan ezt a meccset és csak gyakorlásnak fogták fel, kísérletezésnek. -
Chuzzlee803
aktív tag
-
Jim-Y
veterán
-
nuke7
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
őstag
Nem szeretek feltételezni, de elhiszem, írtam is, csak nem igazán láttam működni még egy "support supporttal" szemben. Volt rá példa, de legalább 75%ban mi nyertünk. Csak a support nem csak teamfightban support, egy objektív elvitelénél is tud segíteni az attack speeddel pl.
De egyébként tudom miért kell mellém "support support": Mert egy greedy szar vagyok, akivel csak akkor lehet nyerni, ha megvan védve.
És azért mondom azt, hogy a "support supportnál" nincs jobb, mert ezt látom ezt tapasztalom, látom, hogy egyszerűen látták az enemyk, hogy van olyan, hogy ap support, de nem tudják használni nagyon nagy százalékban.
(#58924) csoki46
Felveszlek, de még nem tudom mit fogunk játszani, tegnap pl pont összejött egy csapat, meg duoztunk, meglátjuk.
(#58925) Lokids
Nem nem nem, a support nem csak az adct védi meg, a csapatot védi meg, wardol, shieldel, stunnol, figyel, kezdeményez(ha más nem). Én laneről beszéltem, Jim-Y barátunk a következő válaszában leírta, hogy általánosságba na meccsek nem hosszabbak 30 percnél, ez nagyjából kb igaz is, elég sok a huszon perces meccs, ergo ebből az jön le, hogy cirka 66%-ban laning fázis van, jobbesetben persze és a maradék 34 a teamfight, ergo a meccs 2/3-as részében nagyjából engem kell védenie, és, ha minden jól megy akkor jön a már leírt móka: 10. percben stormrazor, 11. percben cipő, 14-15. percben runaan, 20. percben infinity, 25. percben valamelyik tanktörő, jellemzően mortal reminder. Ideális esetben ilyen felállásban buildelek, ha nem feedelek mint az atom és azért ezzel le szoktam körözni a többieket buildben. 14. perc előtt hozzuk a first tower több mint a meccsek felén, utána el tudunk menni midre roamolni, drake gyakorlatilag free. De hangsúlyozom, ideális esetben, kb a meccsek 30-40%.
(#58926) Jim-Y
Valakitől hallottam, vagy itt olvastam, nem tudom -de én is így vélem-, hogy az adc a 3. itemtől gyakorlatilag csak tör. Lokidsnak adott válaszomban leírtam az én vásárlási menetemet.
Persze, találkoztam olyan brand supporttal, aki lehozta a meccset, de ez ritka, brand ellen pont nem tudok játszani, ezért, ha sikerül belemennem a tűzoszlopaiba meg a többi sz@rságába, akkor ki is kapunk ellene persze.
Hogy ismételjem magam: 20. perctől, ha van lehetőségünk, mindig elmegyünk roamolni, akár előtte is, meccsfüggő, ha van akkora előnyünk, miden próbáljuk meg kamatoztatni(ha nem, akkor értelemszerűen bot/top), illetve drake, herald, tehát minél inkább objektív orientáltan.
Persze persze, mikor barátnőm nélkülem játszik mindig mondja, hogy vagy hótszarokat kap, vagy néha 1-1 olyat, aki simán smurfnek néz ki, de alapvetően szerintem a meccseim 99%-át vele játszottam.
Természetesen, még egyszer akkor, nem azt mondom, Ti, akik nem feltétlen értetek velem egyet, bújjatok el, hülyék vagytok, csak a tapasztalataim alapján nem tudok azonosulni vele.
Jöttök azzal, hogy próbáljak supportkodni.. próbáltam.. nem megy.. nem az én világom, én csak azt a 6 miniont nézem ami előttem van, meg a 2 lanert, a többi a supportom dolga -persze, ha van wardom azt kirakom.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Tegnap:
SupportWithSmite nevezetű játékos pickeli a Vayne supportot. Bannolom mert a jó édes anyját. Pickeli az ashe supportot "bosszúból"Hogy a f*szomban élvezzem így a játékot? Végül szerintem 40%-ban az Ap tristana miatt vesztettünk (én) mert leszartam a meccset. Vitte a farmot egyfolytában. Nem volt kedvem így játszani. f*ck this game elvet követve ff20.
Természetesen Smiteolta a canon minionokat.
-
Gentlelelele
aktív tag
Sokszor akkor van értelme egy APC supportnak, hogyha tudnak early előnyt szerezni. Ha nincs meg akkor szinte bármelyik normális support többet tud hozzá tenni a meccsekhez. Legalábbis szerintem. Illetve Pyke is ű növi ki magát ilyen tekintetben, mert bőven van rá példa, hogy midre vagy topra viszik.
-
PuMbA
titán
-
Gentlelelele
aktív tag
Aatrox : 48,61% WR
Pyke : 48,77% WR
Akali: 43,88 % WR
Zoe: 48,56% WR
Kaisa: 49,13 % WR
Nunu: 50,62% WR
Neeko: 48,5 % WREzek a hősök, amiket mostanában hoztak ki vagy reworköltek. Mindegyik WR-t u.gg-ről néztem All Ranks-on. Nem győztek meg arról, hogy undorítóan broken mind (vagy hogy egyáltalán annyira broken lenne). Ha ennyire undorítóan erős lenne mind, akkor lehet őket mainelni és remélni azt, hoyg az ellenfél szerint is ennyire visszataszítóan unbalanced-ok és feladják 15 percnél.
A Riot igyekszik minél mobilisabb és sokkalta skill orientáltabb hősöket kihozni. Akiknek ez nem jön be, akkor Garen, amumu és társai ugyanúgy hasznosak tudnak lenni mellette pedig könnyebben kezelhetőek. Mellesleg, ha nehezebb a hős, abból következik, hogy több játék idő kell ahhoz, hogy az adott személy jól tudja kezelni, ezért nem csoda, hogy a 1st time yasuo-t megveri a 100 games Aatrox. HA pedig fed egy enemy, akkor majdnem mindegy melyik enemy az. Ha dps karakter akkor ugyanúgy one shotol.
-
őstag
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
-
kenwood
veterán
-
Gentlelelele
aktív tag
-
tenaijo
tag
Ilyenkor szokták írni, hogy "nem tudtam felmenni szilverbe, mert dédoszoltak"

Régen találkoztam ilyennel, illetve sokszor volt olyan, hogy senki sem tudott belépni a meccsbe, majd eltűnt, mintha meg sem történt volna. (Pár relog, utána kivágott, és a match historyban sem látszódott)
Ezeket általában szerver oldali hibával magyarázzák a Riotosok. Ha esetleg többször jelentkezik a hiba, és előfordulhat, hogy a te oldaladon van valami bibi, érdemes nyitni egy ticketet, hátha a sablonszövegen kívül kapsz használható infót is tőlük.Szerk.: #PuMbA: Ha akarsz fejlődni, játszhatunk. Már mindenkinek felajánlottam a segítségemet múltkor (már amennyit ér).
-
Sordoran
addikt
Ez egy 3-0 lesz sajnos. Maximum ha rászólnak az IG-re, hogy kövit adják el, ne legyen hamar vége. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most már csak azt várnám, hogy új hőst mutassák be, de úgy néz ki elengedték a dolgot, pedig 1-2 éve még volt esport események közben ilyen prezentáció (pl. Kled bemutató NA LCS meccsek között, vagy tavaly a SG skinek). -
pengegyerek
aktív tag
-
PuMbA
titán
-
Sordoran
addikt
Remélem fel tudnak ebből állni, mert ebből egy 3-0 is simán lehet így. Én a Jhin picket nem értem, be kellett volna vállalni első körbe a Kai'sa-t, Braum-al nagyon jól kiegészült volna. Így a Braum passziv kb. kuka volt. Illetve ők bannolták Lucian-t, pedig ő is jó lett volna akár. Persze nyerni ezekkel se sikerült volna, de nah. -
ClydeBeka2
őstag
-
Gentlelelele
aktív tag
Szerintem nem flameltem, csak összegeztem az elmúlt pár óra, nap, illetve hét történéseit, illetve véleményt nyilvánítottam róluk. Építő jellegűnek szántam és nem gondoltam, hogy ennyire mellre lehet ezt szívni. Viszont lehet én gondolom rosszul, mert szeretném tudni,hogy én vagyok e a hiba oka vagy csak másra hárítom azt.

-
Gentlelelele
aktív tag
-
PuMbA
titán
-
Szelep
senior tag
-
kenwood
veterán
Az a baj,hogy egy fontos dolgot kihagysz :
Ezek a trollok ott vannak az ellenfelnel is.
Lattam mar olyat,hogy 5v4-ben voltunk,de megis az ellenfel vezetett,es olyan balhe alakult ki,hogy ok nyertek.
Fel se a csapatom,, hog yeleg egyet megolni, es 5v3 ban azt csinalunk,amit akarunk.
Levadasztak oket egyesevel,es ment a flame.Koncentralj a sajat jatekodra,ha nem mesz bele a vitakba,az 5-15 meccs is nyerheto.
mind nem,ha sajat szinteden vagy,akkor 40% vereseget be kell nyelni,a tobbiert kell harcolni.Gondolom,azt te is tudod,hogy egy gold 3 -as jatekos 300 meccs utan nem abban lesz jobb a silver 2-nel, hogy neki csak 50,mig a silvernek 100 feedert dobott a rendszer

-
kenwood
veterán
nemtom,szerintem total korrekt a besrolas.a bronzeos accon,mar 80% 25 meccs utan teemoval,
silver tetejen meg en is kuszkodok az 50% feletti winratert.
Idegzet is kell hozza.
Egyik meccsen 20. perc kornyeken last ihteltem a scutlert.
Tristana kb. 90% dmget tolt bele,es ugy kitiltelt ettol,hogy nekiallt tancolni a kut korul.
18. perc harc utan megnyertuk.
Tobbiek probaltak meggyozni,egy egyetlen betut sem irtam neki
-
kenwood
veterán
-
Bennyboy
őstag
Tegnap este nekünk is ez volt. 3 játék után sem indult el. Sztem szar a server vagy sok a troll. A riot képtelen egy normális matchmakinget csinálni ez teljesen egyértelmű. Én silver 1 70 pontról estem vissza silver 2-be mert mindig kapok egy agyhalottat aki nem hisz a meta pickekben. Én azzal büntetem a riotot, h egy forintot sem költök a játékra pedig megtehetném. Szánalmas banda.
-
pengegyerek
aktív tag
-
nuke7
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nem csoda, hogy mindig smurfok ellen játszik.
Annyi a különbség, hogy nekem az ujjam alapból nem a skillen pihen, hanem az alatta lévő gombon.

Darius top, Sett jung és Malp supp. Aki ezek ellen tud bármit is tenni bronzban, annak megcsokolom a lába nyomát.

)