Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)

Hozzászólások

(#12826) Ance válasza norcsika79 (#12825) üzenetére


Ance
őstag

Nem ellened vagyunk, hanem a "CSALÓ" kifejezés ellen. Én is rettegtem, mi lesz ha meghozzák a tv-t és van rajta 2 hibás pixel. Mert tudom a gari nem vonatkozik rá, így csak az elállás jogával élhetek, azaz nem fizetem ki.

Eldöntöttem nem is fogom kifizetni, amiért elküld az anyjába majd biztos, de a lényeg, hogy a pénzem megmarad. Valószínű ez is történt volna. Aztán rendeltem volna tőlük mégegyet, ha nem szállítja már nekem ki az a szuverén döntése, hogy nem kell a pénzem, nem vagyok biztonságos ügyfél. Egyébként volt itt a fórumon, aki visszaküldte velük az elsőt pixelhiba miatt, hoztak neki újat.

Szóval a CSALÓ kifejezést kifogásolta itt mindenki csak, mert semmilyen kár nem ért olyan lelki káron kívül, amit egy éteremben, boltban nem kapnál meg, ha kifogásolsz valamit a kiszolgáláson. Sajnos ez megy nálunk, míg külföldön már megtanulták, hogy magukban küldjék el az ügyfelet melegebb éghajlatra, kívül csak mosolyog. De ettől még nem illik egy komoly váddal illetni egy üzletet, mert feleslegesen nagyon sokat árt nekik a nem valós kijelentés.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.