Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1340) King Unique válasza Klara_ (#1339) üzenetére


King Unique
titán

Igen, volt Hitachiból 1,5 TB-os, de kivették a termékkínálatból, azért nem is említettem meg. Nem tudom mit szerencsétlenkedtek, v mi volt az oka, de attól még másik gyártó, mint a Seagate-Samsung nem biztos, h elcseszte, sőt... Illetve műszakilag egy 3 tányéros 6 fejes nyilván szerencsésebb, mint egy 4 tányéros 8 fejes böhöm vastag tákolmány, az ehhez való 2,5" rackek is elég ormótlanok... Illetve ezeknél adatsűrűséget is megnövelték 500-ról 667 GB-ra, az is egy plusz. Persze a WD márkanév jobban cseng, talán megbízhatóbb, de ez a 4 tányéros monstrum, a fene tudja...

SMART már mért ne adna infót parkolásról, pl.WD-knél pl. 193 Load/ Unload Cycle Count, mind racknél, mind egy My Passport esetében mutatja, ezt nem értem... :F Ez leginkább a HDD-től függ, annak milyenek a gyártó általi SMART beállításai. Ráadásul firmware szinten csak a WD-knél tudod állítani, SATA-ra dugva.

Kábelezést szintén nem értem, mert az eszköz oldali csatlakozó csak a speciális (A/Mini-B/Micro-B), a gépbe menő gazda oldali mindig Type A. Nem értem mi itt a gond?? Ha toltani, hosszabbítani akarod, azt a megfelelő apa/ anya csatlakozóvégek kombinálásával szintén megteheted.
Gyári külsőknél is vannak matt műanyag, kevésbé karc és ujjlenyomat gyűjtő házasak, de pl. a My Passport Ultrából is van fémházas Metal sorozat, igaz picit drágábbak a simánál.
Bár, ha azt nézzük, meg ez is mondhatni jó ár érte, mert külön véve ekkora notivinyót + hozzá racket se jön ki sokkal olcsóbban, sőt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.