- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van olyan weboldal ahol meg tudom nézni mi a legfrissebb gyári futó firmware a segway gt3 pro-ra? Jármű, akku, bluetooth, és motor firmware-re gondolok. Köszi!
-
PociAti
őstag
válasz
Leslie1966 #34009 üzenetére
Hát ha valami ismert bug áll a háttérben, akkor legnagyobb eséllyel ők fogják tudni megoldani.
Korábban a DownG app-ot használtuk firmware flashelésre. (Többesszám a SH-org közösségre vonatkozott.) És ha volt stock, azaz gyári fw, akkor ezzel raktuk vissza régit.
Lehet most is működne, de ennek előtte utána kellene olvasni, nehogy olyan bug legyen, ami miatt csak rontana a helyzeten.Az általad használt megoldásnál lehet ők is próbálnak lépést tartani az új gyári firmware-rel. Ezért tart tovább az új custom firmware létrehozása, mert nem csak az első gyári verziót "foltozgatják".
-
Leslie1966
senior tag
válasz
PociAti #34004 üzenetére
Escooter-tuning.shop. Többször is visszatértem a gyárira, mert a nappali menetfényt nem lehet kikapcsolni és töltés közben a kijelző is folyamatosan világít a custom firmwar-el,
Vissza lehet állni bármikor, eddig nem volt gond a frissítéssel. Érdeklődtem, de eddig nem kaptam választ. Korábban ígérték-amikor írtam a fenti hibákról, hogy frissítik majd a firmware-t, ismerik a bug-ot, meg saját appot fejlesztenek, de eddig nem valósult meg semmi, pedig már két héttel ez előttre ígérték.A 35kmh-t egyébként simán tudja. -
Tangerine
senior tag
Kaabo akkutűz
-
PociAti
őstag
válasz
Leslie1966 #33999 üzenetére
Milyen módszerrel módosítottál firmware-t? És melyik custom firmware került rá? Azoknak a felületén lenne célszerű érdeklődni.
Korábban is voltak félkész tuning módszerek, melyekbe benne lehetett ragadni. Aztán ha sikerült is tovább piszkálni, akkor meg 20 km/h sebességlimit lett a rolleren.
Az már csak mellékes kérdés, miért akartál gyárira visszatérni?
-
.-..-.
tag
válasz
.-..-. #34001 üzenetére
Megkertem a felesegemet, hogy mozgassa a fekkarokat.
Az elso feknel nem teljesen egyforman, de mindket fekbetet mozog. Ez relativ jol is fog.
A hatsonal viszont a kerekhez kozeli meg sem mozdul, szinte rajta van a fektarcsan, de a tavolabbi eleg sokat mozdul, mire eleri a tarcsat.
Ha jol nezem az a gond, hogy hatul a tarcsa nem pontosan a fekbetetek kozotti res kozepenel van. -
.-..-.
tag
válasz
Dr. Szilikát #33994 üzenetére
Mivel 2 napos a roller es a fekkart nem tudom a 2/3 resznel jobban behuzni, nem a bowden beallitassal van a gond.
A gond ott van hogy akkor sem fog rendesen a fek, ha megnyujtom a bowdent vagy letorom a fekkart, olyan erovel huzom.
Az elso szuper, de ha egy 25-os temponal azzal veszfekeznek, hat lehet azt vennem csak eszre, hogy 25km/h-val ulok a levegoben.
Szoval, emiatt gyanakszom rossz beallitasra, mert sem bowden nyulas, sem koszolodas nem lehet. Kezdettol fogva, azaz ket napja, a doboz kibontasa ota ilyen.Nem ismerem ezt a mechanikat, de nekem olyasminek tunik, amiben mindket oldalon mozog a fekbetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Temu
- Android szakmai topik
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest