Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
zenit73
üzenetére
Megállás és elindulás ahogy a forgalom kérte még a váci úton (nem mondanám soknak), amint kiértem a kettesre onnantól kis túlzással nyélgáz vácig. Emelkedésről linkeltem képet #34191-ben, szél nem igazán volt, idő 20 fok körül.
Nem nagy para mert 99%-ban nagyon max 20km távra használom vagy ha messzebb akkor viszem a töltőjét, inkább a pofátlan nagy difi a gyári adathoz képest ami erős
-
PociAti
őstag
válasz
zenit73
üzenetére
Kereséskor most túl nagy mélységig nem mentem le megtalálni a legolcsóbb ajánlatot. Lehet a FixPart az egyetlen, aki már kilistázta a magyar nyelvű webáruházában a Max G3 belső töltőjét. Valójában az SKU kódjára kerestem rá, úgy biztos a találat (és kisebb eséllyel valami kínai hulladék az AliExpressről).
Ahogy látom ez a FixPart több, mint 15 millió terméket forgalmaz, és közel 30 európai országban vannak jelen. Gyakorlatilag a magyar oldal is csak egy fordítás, egy magyarított megfelelője egy hatalmas alkatrész adatbázisnak. Ez részben megindokolja a magas árakat. Székhelyét nézve holland a cég, ami logisztikai szempontból elég jó bázis.
Feltételezhetően abban erősek, ha kell valami alkatrész akkor jó eséllyel nekik lesz elsőnek. És ez megmutatkozik az árakban is. Csapágybolttal áraival nem tudják felvenni a versenyt, de talán nem is az a cél.
A Segway MAX G3 belső töltője (a store.segway.com-on) 51 USD,
a MAX G2 töltője pedig 49 USD, a FixPartnál már az is 42.455 Ft van megjelölve végösszegként.23.900 Ft a roller-alkatresz.hu-n, de nem vásárolható, nincs készleten;
47.050 Ft a FixShop-nál;
a pepita.hu sajnálattal közli velem, hogy a 118.400 Ft-os ár ellenére sajnálattal közli: "Erről lemaradtál, elfogyott".Arra számítottam hogy az előd modellek (max G2, max G30) töltője már közelít az 50 dollárhoz, de csak elvileg van így, gyakorlatban nem kapható vagy csak hasonló áron.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
zenit73
üzenetére
Lehet műanyag alkatrész pattogása, reccsenése. Nekem (más típus), volt ilyen gond a kormánycsapágy porvédő gyűrűjével, ami zavaró volt, ahogy gyorsulásnál vagy lassulásnál pattant egyet, de végül ártalmatlannak bizonyult és szét sem kellett szedni. Egy kis olaj segített rajta.
Hátul is pattan néha, ahogy rálépek és rugózik, de ez még nem egyértelmű, egyszer sikerült megszüntetni, később visszatért.
-
Emunem
őstag
válasz
zenit73
üzenetére
Ha bakon van, és pörgeted a kereket nem reprodukálható? Vagy csak szimplán fel van emelve a hátsó kerék, és pörgeted. Lehet sokat segítene neked is, ha látnád a kattogás alatt a kereket. (Meg nekünk is könnyebb lenne foteltanácsolni neked
) senkire sem utalok az utolsó mondatommal, magamra értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- HP Omen gamer szék Citadel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)